• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۶۶۹۸۹
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۸
البرز » اقتصادی
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور

تغییرات اقلیمی کشور مشکوک به دخالت خارجی ها

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: این سازمان برای استان ها و حدود 50 شهر بزرگ کشور که در موضوع پدافند غیرعامل اولویت بیشتری دارند، برنامه جامع اختصاصی تهیه کرده است.

 

سردار غلامرضا جلالی امروز ، دوشنبه در حاشیه آیین افتتاحیه سومین کنفرانس ملی پدافند غیرعامل در بخش کشاورزی که در موسسه تحقیقاتی تهیه، تولید و اصلاح نهال و بذر کشور در کرج برگزار شد گفت: با توجه به اینکه این کنفرانس متمرکز بر شناسایی تهدیدات در حوزه کشاورزی و آسیب ها در این حوزه است، تلاش می شود با یک رویکرد علمی راه حل های غلبه بر تهدیدات و برطرف کردن آسیب ها و رسیدن به یک تولید نسبی و تامین کالاهای مورد نیاز مردم را انجام دهد.تغییرات اقلیمی کشور مشکوک به دخالت خارجی است

وی با بیان اینکه اولویت تهدیدات در کشور تهدیدات اقتصادی، تهدیدات سایبری و تهدیدات امنیتی است، اظهار داشت: سازمان پدافند غیرعامل تلاش کرده این سه مولفه تهدید را با تمرکز بر موضوعات مختلف راهبردها و برنامه هایی تهیه کند.

وی گفت: امسال هم برنامه های جامع دستگاهی تهیه کردیم که در کمیته دائمی به تصویب رسیده و هم برنامه های جامع اختصاصی برای استان ها و برای حدود 50 شهر بزرگ کشور که در سال جاری در این سه موضوع پدافند غیرعامل از اولویت بیشتری برخوردار هستند، متمرکز بشود.

جلالی اضافه کرد: برنامه ها پس از تصویب و حل مسائل بودجه ای با استان ها به شهرهای مخاطب ابلاغ شده و پیگیری برای اجرای این برنامه ها برای رسیدن به اهداف مورد نظر تا پایان سال جاری ادامه دارد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور همچنین به موضوع تهدید زیستی و بحث کشاورزی اشاره کرد و اظهار داشت: امروز تهدیدات کشاورزی و زیستی با موضوع آسیب زدن به حوزه اقتصاد شکل گرفته و دنبال می شود و دشمنان تلاش می کنند از طرق مختلفی در حوزه کشاورزی وارد شده و هم به محصولات و هم به خود این حوزه آسیب بزنند.

وی گفت: دشمنان با تلاش های زیاد توانستند به اندازه ای با جو روانی به بازار محصولات اقتصادی کشاورزی آسیب بزنند که خوشبختانه مسئولان از جمله وزیر جهاد کشاورزی و رئیس جمهور تاکید بر این موضوع داشتند که هیچ تغییر خاصی نسبت به کاهش اقلام تولیدی نداریم و تمام ذخایر کشور در حوزه مواد غذایی ذخایر اطمینان بخشی است و می تواند به راحتی نیازهای مردم را تامین کند.

جلالی همچنین در بخشی از سخنرانی خود در آیین افتتاحیه سومین کنفرانس ملی پدافند غیرعامل در کشاورزی گفت:مصون سازی کشور و زیرساخت های کشور و همچنین مصون سازی مردم و دستگاه های اجرایی در برابر تهدیدات دشمن از اهداف پدافند غیرعامل است که اگر تهدید عملی شد اثری از آن در جامعه دیده نشود.

وی با بیان اینکه در پدافند غیرعامل با واژه های مختلفی همچون پدافند غیرعامل، تهدید، آسیب شناسی، مقابله و پیامدهای تهدید سرو کار داریم، افزود: در پدافند غیرعامل اگر به نوعی تهدیدات را بشناسند، رصد کنند و با آن مقابله کنند، آسیب پذیری کاهش یافته و به سمت صفر نیل می کند.

وی با اشاره به اینکه رابطه تنگاتنگی میان پدافند و تهدید است که به نوعی برای مدیریت، پدافند را با تهدید تعریف می کنند، اظهار داشت: در حوزه های علمی تهدیدات به تهدیدات طبیعی و غیرطبیعی و انسان ساز تقسیم می شود که تهدیدات طبیعی منشاش طبیعت است و غیرقابل تغییر است ولی تهدیدات انسان ساز به دلیل اینکه تفکر، اراده و دشمنی در پشت آن است، روز به روز در حال تغییر و تکامل است.

جلالی موضوع تغییر دهنده و شکل دهنده این تهدیدات انسان ساخت را علم، دانش و تکنولوژی عنوان کرد و گفت: در این بخش زمانیکه که تهدیدی شکل می گیرد بر اساس قابلیت های علمی، تولید علم و دانش و محصول تکنولوژی است.

وی با بیان اینکه در حوزه زیستی نیز با دو نوع تهدید طبیعی و انسان ساخت (بیوتروریسم) روبرو هستیم، افزود: تهدیدات علیه انسان ها هدفشان کشتن انسان ها و یا مجروح و بیمارکردن انسان هاست که از طریق ساخت سلاح های زیستی شکل می گیرد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اضافه کرد: سلاح زیستی موجود زنده ای است که در آزمایشگاه های زیستی توسط دانشمندان دستکاری می شود به شکلی که در جهت اهداف و ماموریت هایی که به آن موجود زنده واگذار می شود آن تهدید شکل می گیرد.

وی هدف دوم از جنگ های زیستی را هدف اقتصادی عنوان کرد و گفت: جنگ زیستی با هدف اقتصادی همان تهدیدات زیستی زمان صلح است که در این حوزه تهدیدات در حوزه آسیب زدن به بهره برداری ها به عنوان هدف انتخاب می شود که هدر این هدف کشورهای زیادی هستند که برنامه های زیادی در چارچوب اقتصادی دارند.

وی افزود: در این نوع جنگ ما در کشور 3 سال پیش در محصول زیتون با یک بیماری مواجه شدیم که از آن زمان برای مدت زیادی این محصول از دست رفت و یا در صنعت مرغداری تخم گذار که البرز نیز از آن متاثر است در 4 سال

گذشته شاهد دو بار حمله به آن بودیم که ریشه ها و منشاء آن شناسایی نشد.

وی در ادامه یکی از راه های پدافند غیرعامل در بخش کشاورزی را خودکفایی در تولید بذر دانست و گفت: در این حوزه بخش کشاوری وابستگی زیادی به واردات دارد در حالیکه ضمن اینکه باید یک نگاه جدی برای ثبت حقوق مالکیت بذرهای ملی داشته باشیم از استفاده از بذرهای عقیم نیز خودداری شود.

جلالی ادامه داد: امروز درگیر یک استراتژی جدید از سوی آمریکا بعد از برجام هستیم که همان افزایش فشار اقتصادی و تحریم هاست که برای مردم مشکل ایجاد کرده که این فشارها به حوزه امنیت می انجامد.

وی افزود: این فشارها در حوزه کشاورزی بر روی تولید ارقام راهبردی غذایی که همان غذای اصلی مردم هست، متمرکز می شود که درصورت کمبود در داخل از خارج وارد شود.

وی با بیان اینکه در پدافند غیرعامل باید نیازهای اساسی را خودمان تامین کنیم، اظهار داشت: اگر موضوع آب را در کشور حل کنیم تامین اقلام راهبردی و اساسی کشور در هر شرایطی در داخل کشور میسر می شود و این در حالی است که بتوانیم مصرف و قیمت تمام شده را کاهش دهیم .

وی گفت: موضوع مصرف آب یک موضوع اساسی است که در مراکز تحقیقاتی باید به آن پرداخته شود یا آب بازمصرف شده و به چرخه تولید بازگردد زیرا کشور ما در منطقه ای قرار گرفته که با کمبود آب مواجه است و باید الگوی مصرف آب باید به صورت جدی پرداخته شود.

جلالی افزود: تغییرات اقلیمی کشور ما مشکوک به دخالت خارجی هاست به طوریکه مراکز علمی مطالعه کرده و سرنخ هایی پیدا کرده که تیم های مشترکی از ترکیه و اسراییل بر روی حوزه ما کارکرده که ابرها را غیرقابل باروری کرده یا برف دزدی می کنند.

وی همچنین به موضوع واکسن در حوزه دام اشاره کرد و اظهار داشت: نگاه ما به واکسن در پدافند زیستی مثل وزارت دفاع است که وزارت دفاع سلاح و تجهیزات می سازد و در بحث زیستی واکسن می سازند که موسسه سرم سازی واکسن باید در حدی ارتقا یابد که سویه های مختلف را بتوانند بسازند، از تصدی گری خارج شده و ذخایر مورد نیاز را داشته باشد .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)