• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۲۰۹۲
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۴
کرمانشاه » اجتماعی
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان خبر داد:

افزایش ۳۰ تا ۵۰ درصدی مصرف آب در شهر‌های استان کرمانشاه

معاون بهره برداری شرکت آب وفاضلاب استان کرمانشاه از افزایش ۳۰ تا ۵۰ درصدی مصرف آب همزمان با گرم شدن هوا در شهر‌های استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه، رضا داوودی با تأکید بر اینکه تلاش خواهیم کرد تا جیره بندی آب در شهر‌های استان افزایش ۳۰ تا ۵۰ درصدی مصرف آب در شهر‌های استان کرمانشاهصورت نگیرد، گفت: افزایش مصرف آب، عدم رعایت مصرف بهینه و مدیریت مصرف آب و قطعی برق باعث افت فشار یا قطعی آب می‌شود.
وی افزود: قطعی برق تأثیر بسیاری روی قطعی آب دارد چرا که قطع برق منجر به توقف عملیات پمپاژ و در نتیجه قطعی و کاهش ذخایر آب مخازن می‌شود.
معاون بهره برداری شرکت آب وفاضلاب استان با بیان اینکه در شهر کرمانشاه بالغ بر ۶۰۰ لیتر در ثانیه کمبود آب وجود دارد، اظهار داشت: علاوه بر این با کمبود ۸۰ هزارمترمکعب مخزن نیز مواجه هستیم و خطوط بین مخازن اجرا نشده است به همین خاطر در بعضی مناطق و در پیک مصرف، با افت فشار و کمبود آب مواجهیم.
داوودی با اشاره به اینکه منابع کنونی آب جوابگوی جمعیت و میزان مصرف آنان نیست، گفت: همزمان با گرم شدن هوا در شهر‌های استان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد مصرف آب افزایش یافته است که این خود موجب می‌شود برخی شهروندان با افت فشار آب مواجه شوند.
وی یادآورشد: در شهرهایی، چون سرپل ذهاب، قصر شیرین و خسروی بیشترین میزان افزایش مصرف آب را شاهد بوده ایم به ویژه در شهر سرپل ذهاب افزایش مصرف بالغ بر ۵۰ درصد را داشته ایم که علاوه بر گرمای هوا، عدم وجود کنتور و عدم دریافت آب بها و همچنین استفاده از آب شرب جهت مصارف غیر شرب و عملیات ساخت و ساز می‌باشد که باعث بروز مشکلات عدیده برای شرکت آب و فاضلاب و عدم مدیریت بر مصرف شده است.
معاون بهره برداری شرکت آب وفاضلاب استان خاطرنشان کرد: در شهر سرپل ذهاب ظرفیت ایستگاه پمپاژ سراب گرم به حداکثر ظرفیت خود رسیده که تا حدودی منجر به کاهش مشکلات تأمین و توزیع آب شده است، ولی با این وجود مشکلات به طور کامل مرتفع نگردیده و بیشتر از این نیز امکان افزایش ظرفیت ایستگاه پمپاژ نیست.
داوودی تأکید کرد: شهر‌های کرمانشاه، سنقر، کنگاور، اسلام آبادغرب، شاهو، جوانرود، صحنه و شهر‌های زلزله زده‌ی سرپل ذهاب، قصرشیرین و سومار بیشترین تنش آبی را دارند و شهر پاوه نیز در فصل پاییز با مشکل تنش آبی مواجه است.
وی از شهروندان خواست با توجه به روند گرما آمادگی افت فشار و یا قطعی آب را داشته باشند و در مصرف آب صرفه جویی نموده و با مدیریت مصرف به کاهش موارد قطعی و افت فشار آب کمک کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۹ اردیبهشت چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
دفاع مدبرانه و شجاعانه ملت ایران از خلیج فارس در برابر دشمنان
خوشه‌های طلایی گندم در زرین دشت به بار نشست
دیدار مدیر کل صدا و سیمای مرکز لرستان با موکب داران عراقی
اطلاعیه لشکر پیاده ۲۸ کردستان
دریافت مستقیم رمز پویا و پیامک‌های تراکنش بانک ملی و ملت در «بله»
قابلیت‌های جدید سروش پلاس و لزوم تقویت زیر ساخت‌ها
حماسه جان‌فدایان امام رضایی در آذربایجان شرقی
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در تهران
ظرفیت امام رضا (ع) در ساخت آثار هنری نادیده گرفته شد
کاهش تورم در بازار اجاره در فروردین
کشف ۴۳ رأس دام قاچاق در میامی
کارشناسی خسارت واحد‌های صنعتی قم رو به اتمام است
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
صهیونیسم با همه ملت ایران سر جنگ دارد
تاکید معاون هنری وزیر ارشاد بر روایت هنری از رویداد‌های جنگ رمضان
میدان داری مردم لرستان در پنجاه و نهمین شب خیابان
رایزنی فرماندار گیلانغرب با مقامات عراقی برای تسهیل تردد زائران
تسلیت عارف و صالحی در پی درگذشت استاد باریشماز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
انهدام باند کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی با دستگیری سه متهم
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)