• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۴۶۶۳
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۲
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
امروز؛

عرضه اولیه شرکت پتروشیمی پارس در بورس انجام شد

یکی از بزرگترین شرکت های پتروشیمی با عنوان پتروشیمی پارس با سرمایه اسمی 600 میلیارد تومان وارد بورس تهران شد، که 5 درصد از آن معادل 300 میلیون سهم عرضه شد.

یک شرکت بزرگ پتروشیمی به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در ابتدای این مراسم مسعود حسنی مدیرعامل پتروشیمی پارس، با اشاره به افزایش ارزش بازار شرکت گفت: ظرف مدت کوتاهی ارزش شرکت از ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید. این برنامه ریزی در جهت حفظ منافع سهامداران شرکت صورت می گیرد تا سهامداران با کسب سود های مطلوب همراه شوند.

وی ادامه داد: از مهمترین برنامه های شرکت جلوگیری از خام فروشی، برنامه‌ جدی برای مقابله با تحریم‌ها و تامین مالی مناسب از طریق ورود ارز مناسب حاصل از صادرات است.

حسنی افزود: برای مقابله با تحریم ها تلاش داریم تا حد ممکن از منابع داخلی و مواد اولیه ای که در داخل است، استفاده کنیم. در این زمینه برای ورود محصولات اولیه مورد نیاز که تولید داخلی ندارد، با خریداری مواد مورد نیاز تا ۶ سال آتی، هیچ مشکلی در خصوص تحریم‌ها نخواهیم داشت.

مدیرعامل این شرکت همچنین عنوان کرد: شرکت پتروشیمی پارس، LPG و استایرن مونومر تولید می کند که "پارس" ۳۰ درصد از LPG کشور را صادر می کند.

وی افزود: همچنین میزان صادرات استایرن مونومر پارس نیز ۹۵ درصد کل استایرن مونومر کشور بوده، و ارزش گذاری این شرکت با دلار ۴۲۰۰ تومان صورت گرفته است.

بازار گردانی به خوبی صورت می گیرد

در ادامه این نشست، علی حسینی، معاون برنامه ریزی و تولید هلدینگ خلیج فارس بیان کرد: مطمئنا شرکت تقسیم سود مناسبی خواهد داشت و به روال سال های قبل، 90 درصد از سود شرکت تقسیم خواهد شد. همچنین این سود تا یک هفته بعد از برگزاری مجمع به حساب سهامداران واریز می شود.

حسینی همچنین بیان کرد: صندوق اختصاصی بازارگردانی "پارس" در حال تاسیس است، با این وجود، به دلیل اینکه این مراحل تا حدودی زمان بر است، دو سهامدار عمده شرکت به بازار گردانی می پردازند.

وی در این زمینه توضیح داد: شرکت سرمایه گذاری مدبران اقتصاد و شرکت سرمایه گذاری هامون سپاهان تا زمان تاسیس و آغاز به کار صندوق مزبور، بازارگردانی "پارس" را بر عهده دارند.

معاون برنامه ریزی و تولید هلدینگ خلیج فارس در خصوص عرضه سهام این شرکت بیان کرد: تصمیمی برای عرضه بیشتر نداریم و سیاست شرکت بر مبنای عرضه همین 5 درصد است.

این مدیر هلدینگ خلیج فارس در خصوص اثر عرضه اولیه سهام شرکت پتروشیمی پارس بیان کرد: با ورود پتروشیمی پارس به بازار سهام، شاهد افزایش ارزش بازار خواهیم بود. همچنین از آنجاییکه سهامداران عمده این شرکت بورسی هستند، حفظ نقدینگی در بازار صورت خواهد گرفت.

در این برنامه همچنین جعفر ربیعی، مدیرعامل صنایع پتروشیمی خلیج فارس بیان کرد: عرضه "پارس" از لحاظ تولید، سودآوری و صادرات آینده مناسبی دارد.

وی همچنین خبر داد: تا پایان امسال ، حداقل دو شرکت تابعه دیگر هلدینگ را در بورس عرضه خواهیم کرد.

همچنین روح الله حسینی مقدم ، معاون ناشران اعضای شرکت بورس تهران، در پایان این مراسم خبر داد : تا این لحظه بیش از ۳۰۰ میلیون سفارش برای خرید عرضه اولیه پتروشیمی پارس در سامانه درج شده است.

بر اساس اطلاعیه شرکت بورس تهران، سهمیه در نظر گرفته شده برای هر کد حقیقی و حقوقی حداکثر 000ر4 سهم است.
به این ترتیب، هر کد معاملاتی تنها مجاز به ارسال یک سفارش است. ورود سفارش صرفاً با کد معاملاتی و در دوره زمانی اعلام شده و به قیمت محدود در دامنه قیمتی تعیین شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل اورژانس زنجان برای نوروز و ماه رمضان
بهبود معیشت کارگران از اولویت های مجلس است
درخواست توقف واردات زغال‌سنگ تا تسویه بدهی فولادی‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
اصلاح نظام اداری در زنجان وارد مرحله اجرا شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۵ اسفند ۱۴۰۴
مهر و موم ۲۰ واحد صنفی متخلف در اهر 
دعای هر روز و روز ششم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
مهر و موم کلینیک زیبایی متخلف در صومعه‌سرا
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
برنامه‌ریزی برای استقرار نظام رتبه‌بندی کیفی مشاغل خانگی
افت فشار یا قطعی آب فردا سه شنبه ۵ اسفند در برخی مناطق قم
کشف گوشت‌های بدون مجوز در رودبار
بازگشت یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته
مهلت استفاده از کالابرگ الکترونيکي دی ماه تا پایان فروردین 1405
ورود سامانه بارشی به سمنان از فردا
عزم ملی برای بازسازی بازار سوخته رشت
تخصیص اعتبار بیش از ۷۰ درصد مصوبات استانی کرمانشاه در سال ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۴ اسفند ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
حضور ناوشکن دنا در مرحله آغازین رزمایش میلان ۲۰۲۶ هند
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)