پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: دشمن با جنگ روانی به دنبال القای فروپاشی نظام است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام والمسلمین نکونام با اشاره به این که مردم پای نظام محکم ایستاده اند، افزود: مردم این نظام و انقلاب را راحت به دست نیاورده اند که راحت از دست بدهند و درحال حاضر پایه های نظام بسیار محکم است و ما در این جایگاه محکم در دنیا هستیم.
وی گفت: هر چند کشور آسیب هایی دارد و باید کارهایی می شد که دولتمردان نکرده اند اما باید ما و مسئولان حواسمان جمع باشد .
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری افزود: این امریکاست که در حال نابودی است و این امری طبیعی است چرا که امریکا به دلیل ایستادن برابر انقلاب اسلامی، بیداری حاصل از آن و حرکت های ظالمانه و مستکبرانه اش به سوی نابودی می رود.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام گفت: اگر در راستای اقتصاد مقاومتی عمل می کردیم اکنون با این مقدار آسیب مواجه نبودیم، اما مانند گذشته از این فتنه ها هم عبور می کنیم.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری به سالروز تأسیس رادیو معارف هم اشاره کرد و گفت: این شبکه پرمحتوا به دور از حواشی و سرگرمی های دیگر شبکه ها، در حال ترویج دین و اخلاق است و باید از آن الگوپذیری کنیم و جوانان و خانواده ها را به توجه به آن سوق دهیم چرا که این شبکه از افتخارات نظام است.