به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران،در آستانه هفته بهزیستی ،مدیرکل ،معاونین و شماری از مدیران ادارات بهزیستی شهرستان های استان تهران روز ۲۳ تیرماه با محمد حسین مقیمی استاندار تهران دیدار کردند.
مقیمی در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع مدیران بهزیستی استان و تبریک هفته بهزیستی ،از آسیب های اجتماعی بعنوان مهم ترین چالش پیش روی جامعه خدوم وپرتلاش بهزیستی استان یاد کرد و گفت:نقش سمن ها،خیرین و مشارکت حداکثری مردم در کاهش آسیب های اجتماعی در استان بی بدیل است و هرجا که مردم مشارکت جدی داشته اند شاهد رفع مشکلات بوده ایم.
وی با اشاره به مشکلات و معضلات اجتماعی پیش روی استان تهران ،رشد طلاق ،حاشیه نشینی واعتیاد را ناشی از عدم برنامه ریزی جامع برای کاهش آسیب های اجتماعی دانست و ادامه داد:ایران در جامعه ای در حال توسعه است و برخی مفهوم توسعه را مفهومی اقتصادی تلقی می کنند و این در حالی است که توسعه مفهومی چندجانبه است.
استاندار تهران رشد آسیب های اجتماعی را ناشی از نبود پیوست های فرهنگی در طرح های ارائه شده در برنامه های مربوط به بهزیستی دانست و خاطرنشان کرد:اگر امروز تصمیمی برای آسیب های اجتماعی اتخاذ کنیم ثمره آن را چند سال آینده مشاهده خواهیم کرد.
مقیمی با اشاره به برخی آمارها در حوزه طلاق و حاشیه نشینی ادامه داد:در این بخش مشکلات عدیده ای داریم و راهی جز مشارکت جدی و حداکثری مردم نداریم.
وی در ادامه بر لزوم تسریع در روند اعطای مجوز به سمن ها و ساماندهی مؤسسات خیریه از سوی اداره کل بهزیستی در استان تهران تأکید کرد و افزود:اداره کل بهزیستی دارای امکانات محدودی است راهی جز بهره گیری از ظرفیت خیرین و مردم در کاهش آسیب های اجتماعی استان نیست.
استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود دستگاه های اجرایی استان را دارای مسئولیت اجتماعی در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی دانست وتصریح کرد:مدیران دستگاه های اجرایی متولی می بایست وقت بیشتری در این خصوص صرف کنند.
مقیمی در خاتمه برنامه ریزی جامع را منشاء تحولات ساختاری در مجموعه بهزیستی دانست و با اشاره به عزم جدی دولت برای جمع آوری معتادین متجاهر اظهار کرد : از مجموع ۱۵هزار معتاد متجاهر در استان تاکنون تعداد ۷هزار نفر جمع آوری شده اند.
دستور استاندار تهران برای رفع مشکل چهار شرکت تولیدی و صنعتی
در جلسه ای با حضور استاندار تهران مشکلات چهار شرکت تولیدی و صنعتی در بخش های بانکی، زیست محیطی و منابع طبیعی مطرح و دستوراتی برای رفع مشکلات صادر شد.
جلسه رفع موانع سرمایه گذاری به ریاست استاندار تهران و با حضور امامی امین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری و مدیران آبفا،حفاظت محیط زیست استان، راه و شهرسازی،جهادکشاورزی و فرماندار شمیرانات برگزار شد.
در این جلسه مشکلات شرکت های نیروگاه برق دومگا واتی دربند سر با ۲۰۰ نفر اشتغالزایی مستقیم و ۵۰۰ نفر غیر مستقیم،شرکت البسه ال سی من، شرکت دارویی تاج گل و اتحادیه گل محمدی تا هزار نفر اشتغال در زمان برداشت ،در بخش های بانکی،زیست محیطی،منابع طبیعی و تخصیص سهمیه آب بررسی شد.
کلانتری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به مشکل شرکت نیروگاه دربندسر گفت: در استان تهران هیچ محدودیتی برای توسعه برق خورشیدی و انرژی پاک وجود ندارد و در شکل گیری فعالیت ها باید قانون مناطق حفاظت شده و عدم واگذاری به غیر رعایت شود.
در ادامه معاون امور اقتصادی استانداری در خصوص مشکل سهمیه آب اتحادیه تخصصی گل محمدی گفت:جلسه ای برای بررسی آب سد نمرود و تقسیم بندی آب کشاورزی و صنعتی در آن منطقه با حضور استاندار و وزیر نیرو برگزار می شود و نتیجه آن، تصمیم مشکل سهمیه آب اتحادیه گل محمدی را برطرف خواهد کرد.
رفع مشکل بانکی شرکت تولید البسه ال سی من نیز در ادامه این جلسه دردستور کار قرار گرفت.