• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۸۶۸۲
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۱
کرمانشاه » اجتماعی
رئیس دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه

دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه دانشجو می‌پذیرد

رئیس دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه گفت: دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه برای سال تحصیلی ۹۸-۹۷ از بین پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری به صورت روزانه و شبانه در رشته علوم قرآن و حدیث در مقطع کارشناسی دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه حجت‌الاسلام محمدقاسم احمدی، رئیس دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه، با اشاره به دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه دانشجو می‌پذیردپذیرش دانشجو در دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه برای سال تحصیلی ۹۸-۹۷ از بین پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری در رشته علوم قرآن و حدیث در مقطع کارشناسی، گفت: نهادینه شدن و جهانی شدن فرهنگ و آموزه‌های قرآن کریم در زندگی فردی و اجتماعی و رشد جامعه به سوی حیات طیبه چشم‌انداز این دانشگاه است.
وی با بیان برخی از اهداف این دانشکده، افزود: تربیت نیروی انسانی مهذب، متعهد و متخصص به منظور تدریس، پژوهش و برنامه‌ریزی در زمینه علوم، فرهنگ و معارف قرآنی و اسلامی در پرتو مکتب اهل‌بیت (ع) و ایجاد محیط مناسب برای بهره‌گیری از امکانات علمی و روش‌های تحقیقاتی و تبادل اطلاعات در داخل و خارج از کشور از جمله اهداف این دانشکده است.
رئیس دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه تصریح کرد: ایجاد زمینه مناسب برای پژوهش‌های علمی و جمع‌آوری منابع و اطلاعات برای کشف حقایق و توسعه مرز‌های دانش قرآنی در جهان از مهم‌ترین اهداف فعالیت‌های این دانشکده را شامل می‌شود.
حجت‌الاسلام احمدی به ضرورت‌های تأسیس این دانشکده نیز اشاره و اظهار کرد: یکی از این ضرورت‌ها نگرانی دلسوزان جامعه از فقر شدید فرهنگ قرآنی در مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌های کشور و نیاز به تربیت نیرو‌های متخصص و متفکر و مدیر قرآنی است.
وی شرایط عمومی پذیرش دانشجو در این دانشگاه را برمبنای اهداف اصلی دانشکده دانست و گفت: با توجه به اینکه هدف اصلی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم تربیت نیروی انسانی متعهد، متخصص، نشر و ترویج علوم قرآنی و معارف اسلامی و ایجاد محیط مناسب برای آموزش و پژوهش علوم قرآنی است براین مبنا تمامی داوطلبان علاوه بر شرایط عمومی آزمون سراسری مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام باید دارای شرایط دانشگاه علوم قرآنی که از جمله آن‌ها یادگیری علوم و معارف قرآنی و اشتغال به فعالیت‌های قرآنی پس از تحصیل است باشند.
رئیس دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه افزود: امتیازاتی برای تحصیل در این دانشکده در نظر گرفته شده که از جمله آن‌ها تحصیل در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به صورت رایگان است و دانشجویان از مزایای متعارف صندوق رفاه دانشجویان برخوردار می‌شوند.
حجت‌الاسلام احمدی اظهار کرد: پذیرفته‌شدگان غیربومی از خوابگاه دانشجویی برخوردار می‌شوند.
وی تصریح کرد: با توجه به تبصره ذیل ماده مصوبه ۱۶/۲/۷۵ مجلس شورای اسلامی و آئین‌نامه اجرایی آن، فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در صورت حفظ کامل قرآن بدون آزمون به مقطع کارشناسی ارشد علوم قرآنی راه می‌یابند.
رئیس دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه گفت: فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در اولویت استخدام دانشکده‌های علوم قرآنی و بخش‌های فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه خواهند بود.
وی در پایان افزود: دوره‌های آمادگی مقطع کارشناسی ارشد برای تمامی دانشجویان در سطح مطلوب برگزار خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)