پخش زنده
امروز: -
شناگران نصف جهان در جمع برترینهای انتخابی المپیک جوانان جهان قرار گرفتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ در ادامه رقابت های شنای انتخابی المپیک جوانان جهان در ویتنام در ماده 50 متر آزادمتین سهران شناگر اصفهانی تیم ملی به همراه علی فتحی دو شناگر ایران در این ماده بودند و سهران با زمان 24:23 اول شد و باردیگر ورودی ب المپیک جوانان را به نام خود ثبت کرد. این شناگر در مسابقات انتخابی تایلند هم توانسته بود ورودی ب این ماده را کسب کند. علی فتحی نیز در این ماده با ثبت زمان 25:85 به کار خود پایان داد.
در ادامه علیرضا یاوری شناگر اصفهانی، متین بالسینی و علی سراوند در ماه 100متر پروانه با حریفان خود به رقابت پرداختند. یاوری پیش از این در مسابقات انتخابی تایلند ورودی ب این ماده را کسب کرده بود و این بار با زمان 56:50 رکورد پیشین خود را بهبود بخشید اما از کسب ورودی الف باز ماند.
بالسینی و سراوند نیز به ترتیب با زمانهای 57:96و59:17 به کار خود پایان دادند. در آخرین ماده نیز متین سهران در ماده ۲۰۰متر مختلط انفرادی به آب زد و با زمان 2:14:82 به کار خود پایان داد.
پیش از این نیز علیرضا یاوری و متین سهران در ماده 50مترپروانه به آب زدند و یاوری با رکورد 25:85 در جایگاه دوم ایستاد و ورودی ب المپیک جوانان آرژانتین را کسب کرد. همچنین متین سهران که پیش از این در رقابتهای تایلند ورودی ب این ماده را بدست آورده بود با زمان 26:16 به کار خود پایان داد.
علیرضا یاوری، متین سهران و علی فتحی سه نماینده ایران در ادامه برای رقابت در ماده ۱۰۰متر آزاد به آب زدند. علیرضا یاوری که پیش از این موفق به کسب ورودی ب این ماده شده بود با ثبت زمان 52:80سوم شد و بار دیگر این ورودی را تکرار کرد. متین سهران و فتحی نیز با زمان53:65و55:05 به کار خود پایان دادند.
فردا در روز پایانی شناگران در سه ماده 50متر کرال پشت، 200آزاد و 200مترپروانه به مصاف حریفان می روند.
مسابقات قهرمانی شنا جوانان ویتنام 23الی27تیر به یمزبانی ویئتنام در حال برگزاری است و پنج ملی پوش جوان ایران که پیش از این موفق به کسب ورودی B المپیک جوانان آرژانتین شدهاند، این بار برای کسب ورودی A المپیک تلاش میکنند.