• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۸۲۸۱۷
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۲
بین الملل » تحلیلی

­افزایش بهای نفت خام سبک و شیرین ‏شاخص ‏نیویورک

 به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از خبرگزاری فرانسه، بهای نفت خام سبک و شیرین ‏شاخص ‏نیویورک، ‏وست تگزاس ‏‏اینترمیدییت(دابلیو.تی.آی)‏ ‏افزایش یافت.

بهای این شاخص نفتی بعد از آنکه اعلام شد شمار چاه ها و سکوهای استخراج نفت فعال در آمریکا کاهش یافته است و از آن طرف عربستان سعودی نیز اعلام کرد نمی خواهد که بازار نفت را غرق در نفت کند افزایش یافت.

 بهای هر بشکه نفت خام سبک و ‏‏شیرین(وست تگزاس اینترمیدییت‏) که بیشتر برای ‏‏قیمت گذاری نفت مصرفی ‏‏آمریکا، به کار ‏برده می ‏شود در پایان معاملات ‏بازار نفتی ‏نیویورک، ‏برای تحویل ‏در ماه اوت با یک دلار افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین، به 70 دلار و 46 سنت رسید.

بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال‏، سبد نفتی اروپا، برای تحویل در ماه سپتامبر در پایان معاملات روز گذشته با 49 سنت افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین، به 73 دلار و هفت سنت رسید. بر اساس گزارش شرکت بیکر هیوز(Baker Hughes) آمریکا که علاوه ‏بر ارائه خدمات مشاوره ای در ‏زمینه انرژی، روز های ‏جمعه هر هفته شمار چاه ها یا سکوهای فعال استخراج نفت این کشور را نیز اعلام می ‏کند و از همین رو، به گزارش های آن به ‏عنوان شاخصی پیشرو در خصوص میزان ‏تولید نفت نگاه می شود شمار چاه ها و سکوهای استخراج نفت فعال در آمریکا با پنج واحد کاهش نسبت به هفته گذشته به 858 واحد رسیده است. از نظر تولید نیز اکنون میزان تولید نفت آمریکا به 11 میلیون بشکه رسیده است.
کاهش چاه ها و سکوهای استخراج نفت فعال در آمریکا به نوسان بازار نفت دامن زده است. نوسانی که در آن سرمایه گذاران و کارگزاران بازار نفت و انرژی به علت اختلالاتی که در تولید نفت ونزوئلا ؛ لیبی و ایران به وجود آمده بسیار متلاطم شده است. مسئله تقاضای جهانی برای نفت و تنش های تجاری که میان آمریکا و شرکای تجاری اش به ویژه چین به وجود آمده است نیز در متلاطم کردن بیشتر این جنبش نوسان آمیز تاثیر گذار بوده است.
کارشناسان بخش کارگزاری ‏نفت ‏‏‏وانرژی ‏‏کومرتسبانک آلمان‏، در ‏‏تحلیل ‏‏نوسانات قیمت نفت در ‏‏معاملات ‏‏امروز ‏بازار جهانی می ‏‏‏‏گویند‏:«این تغییر و تحولات در حالی روی می دهد که عربستان سعودی اعلام کرده است نمی خواهد با تولید بیشتر نفت بازار را غرق در نفت کند.»
خبرگزاری بلومبرگ که بیشتر خبرهای اقتصادی و مالی را گزارش می‌ دهد اعلام کرده است رئیس عربستانی سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک) روز پنجشنبه هفته ای که گذشت اعلام کرد: صادرات نفت عربستان سعودی ی در ماه ژوییه افزایش نخواهد یافت و حتی در ماه اوت امسال از میزان آن به طور محسوسی کاسته خواهد شد.
«جین مجیلئن»( Gene McGillian)، کارشناس شرکت کارگزاری و مدیریت انرژی تردیشن انرجی(tradition energy)که نوسانات قیمت نفت و حامل های انرژی را بررسی و تحلیل می کند در این باره می گوید:«این اظهار نظرها نگرانی را در خصوص ادامه کاهش قیمت نفت در بازار برطرف کرد.
چون دو شاخص عمده نفت جهان یعنی نفت خام سبک و شیرین ‏شاخص ‏نیویورک، ‏وست تگزاس ‏‏اینترمیدییت (دابلیو.تی.آی)‏و نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال‏، سبد نفتی اروپا، در هفته گذشته به ترتیب سه ممیز 9 دهم درصد و 77 صدم درصد ارزش خود را از دست داده بودند. هفته گذشته سومین هفته متوالی بود که ارزش این دو شاخص عمده نفت جهان کاهش می یابد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، نیز که از افزایش نرخ سود بانکی و افزایش ارزش دلار برابر دیگر ارزهای معتبر جهان ناراضی است روز گذشته علنا از سیاست های بانک مرکزی آمریکای انتقاد کرد. همین انتقاد باعث شد مقداری از ارزش دلار مقابل دیگر ارزها کاسته شود.این امر در افزایش بیشتر قیمت نفت در بازار جهانی تاثیر گذار بوده است.
کاهش ارزش دلار برابر دیگر ارزها، در افزایش قیمت نفت تاثیر گذار است. با توجه به آنکه نفت به دلار تعیین قیمت و خرید و فروش می شود کاهش ارزش دلار باعث می شود سرمایه گذاران دارای ارزهای دیگر به جز دلار، برای خرید آن ‏تشویق شوند.چون در این حالت خرید نفت برای ‌آنها ارزانتر تمام می ‏شود و این زمینه را برای افزایش قیمت فراهم می کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)