پخش زنده
امروز: -
مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گفت: در راستای حمایت از محصولات بومی استان تاکنون ۱۱ استاندارد بومی تدوین و اجرا شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گفت: در حوزه صنایع دستی و کشاورزی تاکنون ۱۱ استاندارد بومی شامل استانداردهای زیرگیوه پارچهای، گلیم هرسین، گیوه زنانه، تنبور (دو مورد)، نان برنجی، نان خرمایی، اسانس چویر، ارغوان بافی، چاقوی سنتی کرند و جوانه نخود توسط کارشناسان اداره کل استاندارد کرمانشاه تدوین و اجرا شده است.
نیازی با اشاره به اینکه تاکنون ۲ واحد تولید کننده نان برنجی به عنوان برند استان کرمانشاه موفق به اخذ پرونده کاربرد علامت استاندارد از این اداره کل شده اند گفت: تلاش میشود با راهنماییهای فنی و مشاورههای تخصصی اکثر واحدهای نان برنجی استان برای فرآیند استاندارد سازی تحت پوشش قرار گیرد.