• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۸۵۲۰۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۰
اجتماعی » تعاون و اشتغال

برخورد قاطع با ویژه خواری در بنگاه های اقتصادی با کمک دستگاه های نظارتی

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری : با کمک دستگاه های نظارتی جلوی رانت خواری و فساد احتمالی در بنگاه های اقتصادی تحت پوشش را با جدیت خواهیم گرفت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید تقی زاده در نشست معرفی نمایندگان سازمان بازرسی کل کشور در صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: یکی از دغدغه های موجود نسبت به فعالیت های اقتصادی صندوق حرکت در مسیر و مدار قانون و اجرای صحیح و شفاف و بموقع امور اقتصادی و مالی است بر این اساس شفافیت و سیاستگذاری صحیح تر در زمینه امور مالی و اقتصادی یکی از ارکان مهم در ایجاد ساختار سالم و ضد فساد است که با رویکرد های جدید جهت قانون مداری و شفافیت قطعا آینده روشنی را در پیش خواهیم داشت.
تقی زاده با بیان اینکه ما باید مدیریت شیشه ای را در همه بخش های صندوق بازنشستگی کشوری اجرا کنیم و نشان دهیم می‌شود مشکلات را حل کرد، گفت: ساختار ضد فساد یکی از مسائلی است که از ابتدای ورود، بر آن تاکید داشتم و با عزم جدی می توان آن را ایجاد کرد. این امر با مقدماتی چون برنامه ها و سیاست های پیشگیرانه و آموزش قابل انجام است.
وی گفت: ما بر اساس بخشنامه معاونت محترم اول رئیس جمهور و تاکیدات ایشان مبنی بر اینکه هیچ نهاد اجرایی نباید خود را از نظارت مصون بداند و هر جا که نظارت نباشد فساد ایجاد شده همکاری لازم داشته ایم ضمن اینکه در اجرای مواد ۱۳ و ۱۵ قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد و آئین نامه پیشگیری و مقابله با مفاسد اقتصادی در قوه مجریه، هماهنگی لازم را با دستگاههای نظارتی مسئول در کلیه مراحل پیگیری پرونده های تخلف و فساد درون دستگاه مربوطه داریم.
تقی زاده اظهار داشت: در این راستا و اقدامات لازم را به منظور پیگیری حقوقی و قضایی پرونده های مذکور در محاکم مربوطه به عمل می آوریم و نتایج آنرا نیز اعلام می کنیم.
تقی زاده ادامه داد: با توجه به اینکه ما در اول راه هستیم و در حال حاضر نیز مجامع در حال برگزاری است، تلاش می کنیم که مجامع را با سرعت و دقت تشکیل دهیم. ضمن اینکه حسابرسی داخلی شرکت های تابعه و مجامع آنان با سرعت و دقت بیشتری در حال انجام است و تلاش شده تا از تجارب افراد خُبره در این زمینه استفاده شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بر برخورد قاطع با غفلت و تسامح در مجموعه هایی که این غفلت ها اتفاق افتاده است تاکید و بیان کرد: متاسفانه در برخی مواقع غفلت، تساهل و حتی تسامح در مجموعه ها اتفاق افتاده که در این خصوص با همکاری مجموعه های نظارتی به خصوص سازمان بازرسی کل کشور قاطعانه با موضوع برخورد می کنیم و نتایج آن نیز اعلام می شود که اثرگذاری بیشتری خواهد داشت.
وی گفت: در بحث اموال و املاک شرکتها نیز که یکی از دغدغه های اصلی ماست برنامه ریزی مدونی جهت شناسایی اموال و املاک صورت گرفته و بنا داریم در سامانه ای این اموال و املاک را شناسایی و ثبت کنیم تا از تعرض افراد مختلف در امان باشند؛ چرا که وظیفه همه ما در صندوق بازنشستگی کشوری صیانت از اموال بازنشستگان است.
تقی زاده اظهار داشت: در بحث واگذاری بنگاه های اقتصادی، جلسات متعددی داشتیم. پیشنهاد من این است که همه باید درگیر این ماجرا شوند و باید تا آخرین لحظه بیشترین پیگیری ها انجام شود.
وی ادامه داد: هر شرکتی که قرار است واگذار شود حتما باید در هیات مدیره آن شرکت به همراه مدیرعامل به جمع بندی لازم برسند و یک نماینده از طرف هیات مدیره صندوق و یک نماینده از طرف مدیرعامل صندوق، در جلسه حضور داشته باشند. در صورت تصویب واگذاری شرکت، مساله به کمیته سرمایه گذاری می رود و اگر این کمیته مباحث را تایید کرد، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری خروج و واگذاری آن شرکت را امضا می کند.
تقی زاده با تاکید بر اینکه ما می خواهیم با حضور دستگاه های نظارتی از رانت خواری و ویژه خواری جلوگیری کنیم، گفت: قصد داریم شرکت ها را به افراد شایسته و اهل آن بفروشیم و واگذاری ها به بخش خصوصی به صورت واقعی و عملیاتی اتفاق افتد.
وی تصریح کرد: در هر صورت وظیفه همگانی و قانونی مدیران این صندوق صیانت و حفظ و پاسداری از اموال و دارایی های بازنشستگان که حق الناس محسوب می شود، بوده و در این راستا دست یاری به سوی همه ارکان نظام دراز می کنیم و همه را به کمک و همکاری دعوت می کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)