• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۸۶۱۵۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۲
اصفهان » ورزشی
در بيانيه اي منتشر شد :

اعتراض و تعجب ذوبی‌ها از مراسم انتخاب برترین‌ها

نایب قهرمان فصل گذشته به انتخاب برترین‌ها اعتراض کرد.

اعترضا و تعجب ذوبی ها از مراسم انتخاب برترین هابه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ باشگاه ذوب آهن در خصوص نداشتن حتی یک نماینده از این تیم به عنوان نایب قهرمان لیگ هفدهمین دوره برتر باشگاههای کشور در جمع برترین ها بیانیه صادر کرد.
دراین بیانیه آمده است:
عجیب ولی واقعی؛روز گذشته مراسم برترین‌های لیگ هفدهم فوتبال برگزار شد و نفرات منتخب در بخش‌های مختلف جوایز خود را دریافت کردند یکی از نکات عجیب در بین نفرات منتخب، عدم حضور حتی یک نماینده از ذوب آهن اصفهان به عنوان نایب قهرمان لیگ برتر است، در حالیکه تیم‌های اول، سوم، چهارم و پنجم لیگ در این مراسم نماینده داشتند.گزینه‌هایی از ذوب آهن می‌توانستند جایزه برترین‌ را دریافت کنند یا حداقل به عنوان یک کاندیدا مطرح شوند.
رشید مظاهری؛وی در طول فصل عملکرد درخشانی در ترکیب ذوب آهن داشت و تا مقطعی به عنوان گزینه اصلی قرار گرفتن در دروازه تیم ملی در جام جهانی شناخته می‌شد. مظاهری رکورد مهار پنالتی در لیگ گذشته را به خود اختصاص داد ولی حتی در بین3 گزینه دروازه‌بان اعترضا و تعجب ذوبی ها از مراسم انتخاب برترین هابرتر فصل حضور نداشت و بیرانوند، حسینی و رحمتی کاندیداهای این عنوان بودند که بیرانوند جایزه را مال خودش کرد.
محمدرضا حسینی؛ هافبک ذوب آهن در فصلی که گذشت از برترین‌های تیمش و لیگ برتر بود و روی گل‌‌های زیادی از تیمش در لیگ و لیگ قهرمانان آسیا نقش مستقیم ایفا کرد و می‌توانست جزو سه کاندیدای برترین هافبک فصل باشد. حسینی با 6گل زده بهترین گلزن لیگ در بین هافبک ها بود و 4پاس گل هم داده است.
محمدرضا عباسی؛ هافبک 21ساله ذوب آهن توانست با عملکرد درخشانش خود را به ترکیب اصلی تحمیل کند و هر بار برای ذوب آهن وارد زمین شد جریان بازی را تغییر داد تا خبر از ظهور یک پدیده در ترکیب این تیم داشته باشد ولی او هم جایی بین 3گزینه نامزد عنوان پدیده لیگ نداشت.

مرتضی تبریزی؛ نزدیک‌ترین تعقیب کننده علیپور در جدول گلزنان بود و علاوه بر تعداد بالای گل‌هایی که زد،روی گلهای زیادی نقش داشت و از موثرترین و ارزشمندترین مهره‌های لیگ برتر بود که اعترضا و تعجب ذوبی ها از مراسم انتخاب برترین هامی‌توانست یکی از نامزدهای برترین بازیکن فصل باشد.
امیر قلعه‌نویی؛ موفق شد تیمش را با هزینه‌ای به مراتب کمتر از سرخابی‌ها به عنوان نایب قهرمانی لیگ برتر برساند و قهرمان نیم فصل دوم لیگ هم شد ولی در این مراسم تنها از شفر و برانکو تقدیر به عمل آمد. قلعه‌نویی می‌توانست نامزد برترین مربی فصل باشد.
باشگاه ذوب‌آهن؛ شاید این نکته که لزوماً باشگاه قهرمان باشگاه برتر فصل انتخاب شود معیار و ملاک مناسبی نباشد. مدیریت هزینه‌ها و بدهی‌های باشگاه از یک طرف و مواردی از قبیل بازسازی به موقع ورزشگاه و رساندن آن به لیگ قهرمانان آسیا آیتم‌های مهمی هستند که می‌شد به واسطه آن حداقل ذوب آهن را کاندیدای باشگاه برتر سال دانست ولی در قوانین انتخاب برترین‌ها ذکر شده این عنوان برای تیم قهرمان است و نامزد دیگری ندارد.
محسن مسلمان به عنوان آقای پاس گل لیگ برتر در فصل جاری به ذوب آهن پیوسته است و تنها عضو این باشگاه بود که در مراسم روز گذشته حضور داشت که البته به واسطه بازی در تیم دیگری بود ولی جایزه‌ای که پیش بینی می‌شد به او برسد هم در کمال تعجب اعترضا و تعجب ذوبی ها از مراسم انتخاب برترین هابه سرور جباروف رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
تقدیم تندیس یادبود شهید دریاقلی سورانی به خانواده شهید حاجی‌زاده
استمرار جوی پایدار در آبادان و خرمشهر
تربیت نسل آینده مدیران شهری در مدارس دارالمؤمنین تهران
ساماندهی رودخانه بالد در شهرستان اردل
معدوم‌سازی بیش از ۴ تُن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در شفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
استعفا در شرایط حساس
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
دستور عارف برای بررسی سانحه سرویس مدارس در پایتخت
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)