پخش زنده
امروز: -
رئیس فدراسیون هندبال گفت: به سن بازنشستگی رسیده ام و برای ادامه کار در فدراسیون تابع قانون هستم.
علیرضا رحیمی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: اگر طرح اصلاحيه قانون منع کار بازنشسته ها در فدراسیون های ورزشی تصويب شود و به اجرا درآيد تابع نظر مسئولان وزارت خانه هستم و به قانون احترام می گذارم، البته تاکنون کسی در این مورد صحبتی با من نکرده است و هر زمان بگویند میزم را ترک و تحویل فرد دیگری خواهم داد.
وی افزود: تمرینات تیم ملی هندبال در تهران دنبال می شود و ملی پوشان از آمادگی بالایی برخوردارند قرار است 14 مرداد تهران را به مقصدمالزی برای برگزار چند بازی تدارکاتی و همچنین ادامه برنامه های آماده سازی ترک کنند و سپس به جارکاتا اعزام شوند.
رئیس فدراسیون هندبال در خصوص لژیونرها گفت: خوشبختانه آن تعداد بازیکنی که در لیگ های اروپا توپ می زنند را موفق شدیم مجوز حضورشان در بازی های آسیایی را بگیریم به جز پویا نوروزی که در یکی از تیم های مطرح آلمان بازی می کند، برادران استکی هم قرار شد بعد از صعود ایران به مرحله دوم این بازی ها به ترکیب اضافه شوند، خوشبختانه در این خصوص مشکلی نداریم و با قدرت برابر حریفان مان ظاهر خواهیم شد.