• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۱۳۳۶
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۹
سیاسی » دولت
صبح امروز

دیدار سه سفیر جدید با رئیس جمهور

سفیران جدید انگلیس، کره جنوبی و ویتنام در تهران، امروز به طور جداگانه با رئیس جمهور دیدار و استوارنامه خود را تقدیم کردند.

دیدار سه سفیر جدید با رئیس جمهورتهران از گسترش روابط با لندن استقبال می کند/ اقدامات شفاف اروپا برای جبران خروج غیرقانونی آمریکا از برجام بسیار حائز اهمیت است
­رئیس‌ جمهور در دیدار سفیر جدید انگلستان در تهران، با استقبال از گسترش و توسعه روابط با لندن، تاکید کرد: خوشبختانه در سال‌های اخیر اراده ایران و انگلستان بر برقراری روابط و مناسبات خوب میان دو کشور بوده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آقای روحانی صبح سه‌شنبه هنگام دریافت استوارنامه «رابرت مک‌ایر»، ملاقات‌ها و مذاکرات مسئولان دو کشور در مسائل دوجانبه و بین المللی را سازنده توصیف کرد و افزود: امروز در مقطع تاریخی بسیار مهمی در مورد برجام قرار داریم و بیان شفاف موضع اروپا درقبال اقداماتی که باید برای جبران خروج غیرقانونی امریکا از برجام انجام دهد، برای ملت ایران بسیار حایز اهمیت است.
رئیس جمهور تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران هرگز به دنبال تنش در منطقه نبوده است و نمی‌خواهد مشکلی در آبراه‌های جهانی ایجاد شود، اما هیچ گاه از حق خود در صادرات نفت نیز، به راحتی نمی‌گذرد.
آقای روحانی با انتقاد از اجرا نشدن کامل برجام در بخش‌های تجاری و اقتصادی و روابط بانکی از جانب برخی از اعضا، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره برای توسعه مناسبات و حسن رابطه با کشورهای اروپایی آماده است و اکنون پس از خروج غیرقانونی امریکا از برجام، در فرصت محدود باقیمانده توپ در زمین اروپا قرار دارد.
«رابرت مک‌ایر» سفیر جدید انگلستان نیز در این دیدار ضمن تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهور کشورمان با اشاره به اینکه دولت بریتانیا از اجرا و ادامه برجام حمایت می‌کند، گفت: امروز تلاش گسترده‌ای میان کشورهای اروپایی برای حفظ برجام به ویژه در زمینه اقتصادی برقرار است که بی‌سابقه بوده است.
سفیر جدید انگلستان در تهران با بیان اینکه سیاست تنش‌زدایی ایران در منطقه بسیار حایز اهمیت است، گفت: ما به دنبال توسعه هر چه بیشتر روابط و مناسبات با ایران هستیم و معتقدیم، حل مشکلات و بحران‌ها تنها از طریق گفتگو و دیپلماسی امکان‌پذیر است.
 
ایران منبعی پایدار برای تأمین انرژی کره جنوبی است
رئیس جمهور هنگام دریافت استوارنامه «یو جانگ هیان»، سفیر جدید کره جنوبی در تهران، با بیان اینکه همواره روابط خوب و دوستانه‌ای میان ایران و کره جنوبی برقرار بوده است و در سال‌های اخیر نیز شاهد گسترش مناسبات بوده‌ایم، گفت: ارتباط و گفتگوهای مسئولان دو کشور در بخش‌های مختلف همواره دستاوردهای مثبتی را به همراه داشته است.
آقای روحانی روز سه‌شنبه در این دیدار با اشاره به اینکه امروز شرکت‌ها و بخش‌های خصوصی دو کشور همکاری‌های خوبی در زمینه‌های گوناگون به ویژه در بخش انرژی با هم داشته اند و به هم اعتماد دارند، اظهار داشت: ایران همواره می‌تواند منبع پایدار و مطمئنی برای تأمین انرژی کره جنوبی باشد.
آقای روحانی با بیان اینکه دنیای سیاست حوادث و فراز و نشیب‌های فراوانی داشته و همواره درگذر است، افزود: مطمئناً تصمیمات دولت جدید امریکا زودگذر است و در عین حال روابط ایران و کره جنوبی تاریخی و ریشه‌دار است.
رئیس جمهور با تأکید بر تلاش در راستای توسعه و تحرک بیشتر روابط و همکاری‌های تهران – سئول و تسریع در اجرای توافقات مشترک، گفت: نباید اجازه دهیم حوادث سیاسی و تحریم‌های غیرقانونی به روابط تاریخی دو کشور آسیب و صدمه‌ای وارد کند.
«یو جانگ هیان» سفیر جدید کره جنوبی نیز در این دیدار ضمن تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهور کشورمان، حضور در جمهوری اسلامی ایران به عنوان سفیر کره جنوبی را مایه افتخار خود عنوان کرد و افزود: ایران و کره جنوبی همیشه روابط خوب و دوستانه‌ای با هم داشته‌اند.
سفیر جدید کره جنوبی با بیان اینکه روابط تهران – سئول در پنج سال اخیر بسیار گسترده‌تر شده است، اظهار داشت: از هیچ تلاشی برای توسعه و تقویت هر چه بیشتر روابط و همکاری‌های دو کشور در بخش‌های مختلف دریغ نخواهم کرد.
 
باید روابط تهران – هانوی را مستحکم تر کنیم
رئیس جمهور با بیان اینکه دو ملت ایران و ویتنام از رابطه فرهنگی و معنوی عمیقی برخوردارند، اظهارداشت: روابط دو کشور طی سال‌های اخیر از توسعه بسیار خوبی برخوردار بوده است و در پرتو ظرفیت‌هایی که وجود دارد باید روابط تهران – هانوی را هر چه بیشتر مستحکم سازیم.
آقای روحانی روز سه‌شنبه هنگام دریافت استوارنامه «نوین مان هی ین» سفیر جدید ویتنام در تهران، با اشاره به توافقات خوبی که بین دو کشور در جریان سفر به ویتنام منعقد شده است، گفت: دو کشور از ظرفیت‌های فراوانی برای تأمین نیازهای یکدیگر برخوردارند و با تسریع در اجرای توافقات انجام شده است، می‌توان گام‌های مهمی در این راستا به نفع دو ملت برداشت.
رئیس جمهور لزوم تقویت روابط کارگزاری بین بانک‌های دو کشور را در مسیر توسعه هر چه بیشتر روابط اقتصادی حایز اهمیت دانست و گفت: امیدواریم شاهد تحولات خوبی در زمینه روابط بانکی بین دو کشور و تعمیق همکاری‌های اقتصادی تهران – هانوی باشیم و جمهوری اسلامی ایران برای تحکیم روابط و مناسبات اقتصادی – سیاسی و فرهنگی بین دو کشور کاملاً آمادگی دارد.
آقای روحانی با بیان اینکه مردم ایران از حافظه تاریخی بسیار خوبی نسبت به مردم ویتنام برخوردارند، اظهار داشت: از ویتنام به عنوان ملتی سرزنده، مقاوم و ایستاده برای دفاع از وطنشان در اذهان مردم ایران نقش بسته است و رابطه معنوی و فرهنگی بسیار خوبی بین دو ملت وجود دارد و می‌توان از این فرصت و ظرفیت برای استحکام بیشتر روابط دو کشور استفاده کرد.
رئیس جمهور در ادامه سفیر جدید ویتنام را بر تلاش به منظور آشنایی و تقویت همکاری بخش‌های خصوصی دو کشور توصیه کرد و گفت: بی‌تردید اینگونه همکاری‌ها، می‌تواند منافع فراوانی برای دو ملت داشته باشد.
«نوین مان هی ین» سفیر جدید ویتنام نیز در این دیدار پس از تقدیم استوارنامه خود با بیان اینکه مقامات ارشد کشورش بسیار علاقه مند به تحکیم روابط با جمهوری اسلامی ایران هستند، گفت: در دوره مأموریت خود نهایت تلاش را برای توسعه روزافزون همکاری‌های دو کشور در بخش‌های مختلف به عمل خواهم آورد.
سفیر جدید ویتنام با اشاره به اهتمام کشورش برای توسعه روابط اقتصادی بین تهران و هانوی، گفت: در این راستا نخست‌وزیر ویتنام از شرکت های فعال در حوزه های اقتصادی خواسته است که روابط با همکاران ایرانی خود را توسعه دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
راه‌اندازی اولین اتحادیه تعاونی‌های دهیاری‌ها در لرستان
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران خراسان جنوبی
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲۴ آبان ۱۴۰۴
قدرت موشکی، یادگار شهید طهرانی مقدم
فردا، قطعی گاز در بخشی از مرکز شهر اهواز
تداوم وزش باد شدید در سمنان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آبان ۱۴۰۴
تاکید نماینده هشترود و چاراویماق بر ساماندهی تخصیص آب پایاب سد سهند
گردشگری پاییزه و زمستانه در کویر ۸۰ هزار کیلومتری لوت
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
بازدید وزیر جهاد کشاورزی از روند ساخت سایت تولید واکسن پرندگان در مرند
درخشش لرستانی ها در مسابقات مُدْهَامَّتَان
ورزشی‌های بیست و سوم آبان ماه در استان سمنان
بازگشت یک گلاده گرگِ تیمارشده به طبیعت در مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
پویش آبادان را سبز میکنیم
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
ارزیابی سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)