پخش زنده
امروز: -
در مراسمی مرکز داوری اتاق تعاون استان زنجان افتتاح و به بهره برداری رسید
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز زنجان ، یوسفی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در این مراسم با اشاره به این که تحقق سهم 25 درصدی ملی نیز از دیگر اهداف اتاق تعاون است. گفت : در یکی دو سال اخیر شاهد جهشی در فعالیتهای اتاق تعاون بودیم.

وی با اشاره به اینکه این مرکز داوری از تضییع حقوق اعضای شرکتها نقش دارد و تبدیل منابع خرد به اعتبارات بسیار از وظایف اتاق تعاون است؛ افزود: در این زمینه در دنیا از ظرفیتهای موجود بهره گرفته شده است.
به گفته یوسفی امروزه ترویج تعاونی ، ترویج فرهنگ اقتصادی است و یکی از راه های برون رفت از مشکلات اقتصادی جامعه وجود و فعالیت تعاونی ها است.
رئیس اتاق تعاون استان زنجان هم با بیان اینکه در زنجان از سال 1395 تاکنون پروندههایی که مربوط به تعاونیها و حل و فصل منازعات بوده 140 درصد رشد داشته است؛ گفت : داوری بدون دادرسی موجب تسریع در امور مردم میشود.
رنجبر، دبیر مرکز داوری اتاق تعاون ایران نیز گفت : مرکز داوری پشتوانه قانونی دارد و بر اساس آمارها چندین هزار پرونده در مراکز داوری رسیدگی شده است که نقض آرای داوری نیز کمتر از 5 درصد بوده است.
در پایان از برخی از داوران برتر نیز تجلیل شد