• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۳۲۵۲
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۶
بین الملل » غرب آسیا
جنایت دیگری از ائتلاف متجاوز سعودی - آمریکایی؛

۱۸۵ شهید و زخمی غیرنظامی یمنی در الحدیده

وزیر بهداشت یمن از شهادت ۵۵ نفر و زخمی شدن بیش از ۱۳۰ نفر دیگر در حمله هوایی متجاوزان سعودی آمریکایی به بیمارستان الثوره و بازار صیادان الحدیده خبر داد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، وزیر بهداشت یمن از شهادت 55 نفر و زخمی شدن بیش از 130 نفر دیگر در جنایت هولناک حمله هوایی متجاوزان سعودی آمریکایی به بیمارستان الثوره و بازار صیادان الحدیده خبر داد. 
طه متوکل در گفتگو با این شبکه گفت در این حملات علاوه بر این مناطق مسکونی و مناطقی که فعالیت مردم جریان داشت مورد حمله قرار گرفت.
وی افزود: « این حمله نشان می دهد دست کسانی که به ما حمله می کنند در دست آمریکا و اسرائیل است و آمریکا و اسرائیل دشمن ملت یمن هستند. این جنایت بزرگی است که یک بیمارستان هدف حمله قرار بگیرد و حتی به آمبولانس نیز حمله شود درحالی که مصدومان را به بیمارستان منتقل می کرد. بر اساس قوانین بین المللی حمله به خودروهای امدادرسان ممنوع است. این حمله با دقت، غیرنظامیان را هدف قرار داد و برابر چشمان جهانیان شهروندان بیگناه را به خاک و خون کشید. اما مردم یمن با اراده و ایستادگی خود این تجاوز آمریکایی - اسرائیلی و سعودی را شکست خواهند داد و همه این جنایات در برابر ایستادگی مردم یمن به رهبری سید عبدالملک بدرالدین ناکام خواهد ماند.»
وزیر بهداشت یمن اضافه کرد: «وسعت جنایت بسیار گسترده است و انتقال مصدومان به مناطق دیگر دشوار است. بنابراین از جراحان و همکارانم در دیگر استانهای یمن می خواهم به استان الحدیده بروند و به یاری مردم و مصدومان بشتابند. متجاوزان تلاش می کنند با حملات خود اجازه انتقال مصدومان را از شهر الحدیده ندهند.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
یوسف الحاضری سخنگوی رسمی وزارت بهداشت یمن نیز گفت متجاوزان در حمله هوایی به بیمارستان الثوره بیماران و مردمی را که برای دریافت خدمات رایگان به بیمارستان مراجعه می کردند هدف قرار دادند و علاوه بر این یک خودرو آمبولانس را که مصدومان حمله هوایی به اسکله صیادی را به بیمارستان منتقل می کرد به صورت عمدی هدف قرار داد. این یک رسوایی بزرگ برای متجاوزان است و در این حمله پنجاه نفر از غیرنظامیان بیگناه یمنی به شهادت رسیدند.
 
ائتلاف سعودی با حمله به بیمارستان الحدیده، شورای امنیت را به چالش کشید
محمدعلی الحوثی رئیس کمیته عالی انقلابی یمن اعلام کرد: ائتلاف متجاوز سعودی با حمله هوایی به بیمارستان الثوره الحدیده، شورای امنیت سازمان ملل را به چالش کشید. جنایت و کشتار اخیر این ائتلاف علیه شهروندان غیر نظامی یمن اندکی پیش از نشست شورای امنیت، حامل این پیام است که متجاوزان عملا نتایج این نشست و تلاش های بین المللی برای برقراری صلح را قاطعانه رد کرده اند.
 
رئیس کمیته عالی انقلابی یمن افزود: جنایت جدید ائتلاف متجاوز سعودی در حمله به بیمارستان و اسکله ماهیگیری الحدیده بار دیگر ثابت کرد متجاوزان به چیزی جز قتل و کشتار فکر نمی کنند. جامعه جهانی باید تمایل خود را برای برقراری صلح و آرامش در یمن با صدور قطعنامه ای در شورای امنیت و ملزم کردن ائتلاف متجاوز سعودی به توقف بمباران غیرنظامیان یمنی و رفع محاصره ظالمانه علیه آنان به اثبات برساند.
 
حمله موشکی مبارزان یمنی به مکان تجمع نظامیان سعودی در جیزان
در واکنش به جنایات رژیم آل سعود و همپیماناش؛ یگان موشکی نیروهای مشترک یمنی مکان تجمع نظامیان سعودی را در شرق منطقه جبل الدود در جیزان با موشک بالستیک زلزال 3 هدف قرار داد.
 
هشدار نهادهای بشردوستانه درباره پیامدهای جنگ برای کودکان یمنی 
به گزارش خبرگزاری رویترز از بیروت، با آغاز حملات هوایی ائتلاف متجاوز عربی به سرکردگی عربستان سعودی علیه یمن، ­سازمان های بشردوستانه روز پنجشنبه اعلام کردند هزاران کودک یمنی هر روز از حملات بمباران بندر حدیده فرار می کند و به همین دلیل در معرض خطر گرسنگی و بیماری قرار می گیرند.
صندوق خیریه نجات کودکان اعلام کرد در حدود شش هزار نفر هر روز شهر حدیده را ترک می کنند که نیمی از آنها کودک هستند، آماری که نشان می دهد مجموع تعداد افراد فرار کرده از زمان آغاز حملات در ژوئن بیش از 330 هزار نفر است.
تمر کرولوس، رئیس این سازمان بشردوستانه با انتشار بیانیه ای گفت: «با اقتصاد از هم پاشیده یمن و تاسیسات تخریب شده بهداشتی و درمانی در سراسر این کشور، شرایط اکنون برای گسترش بیماری و گرسنگی مهیا شده است.» وی افزود: «آژانس های کمک رسان هر آنچه می توانند انجام می دهند تا مردم را زنده نگه دارند اما در نهایت تلاش های ما مانند یک چسب زخم بر یک زخم عمیق است.»
شهر حدیده بندر اصلی کشور یمن محسوب می شود و باور بر این است که حدود 8.4 میلیون نفر در آستانه قحطی و گرسنگی قرار داشته باشند. حملات علیه این شهر در ماه ژوئن و توسط ائتلاف متجاوز عربی به سرکردگی عربستان و امارات آغاز شد و تاکنون منجر به کشته شدن بیش از 10 هزار نفر شده است.
طبق اعلامیه گروه نجات کودکان، مناطق اطراف حدیده نمی توانند پاسخگوی هجوم عظیم مردمی باشند که از این حملات فرار می کنند. از این میان بسیاری از این تعداد در تلاش هستند تا غذا، آب و دارو بدست بیاورند.
جولیت توما، سخنگوی آژانس کودکان سازمان ملل درباره این شرایط گفت حملات هفته گذشته «تاثیر فاجعه باری» بر توانایی این آژانس برای تامین آب بهداشتی برای مردم گذاشته است. وی افزود: «این حملات می توانند به افزایش بیماری های مربوط به آب کمک کنند، مخصوصا کودکان که در معرض بیماری هایی مانند وبا و اسهال هستند.»
توما تاکید کرد: «جنگ علیه کودکان در یمن وجود دارد به طوری که اماکن بسیار معدودی هستند که برای یک کودک یمنی ایمن باشند.»
سازمان ملل همچنین نسبت به خطرات برای زنان باردار در یمن هشدار داده است، کشوری که اکنون نیز یکی از بالاترین آمار مرگ و میر مادران در جهان را دارا است. طبق برآوردها طی 9 ماه آینده 90 هزار زن در حدیده زایمان خواهند داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
بازگشایی مرز کیله شین در دستور کار دولت
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آبان در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)