• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۳۴۳۷
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۶
قم » اجتماعی
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم؛

تشدید مشکلات اقتصادی ثمره تعلل در برخورد با مفسدان اقتصادی است

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در خصوص مسائل اقتصادی کشور با صدور بیانیه ای اعلام کرد: آنچه امروز مشکلات اقتصادی را تشدید کرده، بی‌توجهی‌ به تولید ملی، اقتصاد مقاومتی و سهل‌انگاری و تعلل در برخورد با مفسدان اقتصادی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، تشدید مشکلات اقتصادی ثمره تعلل در برخورد با مفسدان اقتصادی استمتن بیانیه به این شرح صادر کرد:

بسم الله الرحمن الرحیم

امروز در آمریکا اتاق جنگ اقتصادی با فرماندهی وزارت خزانه داری این دشمن قسم خورده‌ی انقلاب اسلامی برای مبارزه با ملت ایران تشکیل شده است.

اما تحلیل واقع بینانه و دقیق مسائل کشور نشان می‌دهد، گرچه جنگ تحمیلی اقتصادی، با ایجاد تحريم‌هاى غیر‌قانونی خارجى بر اقتصاد ما فشار وارد مى‌كند اما بی ثباتی اقتصادی و گرانی‌های لجام گسیخته و ساعتی قیمت‌ها بیش از هر چیز ریشه در سوء مدیریت و بی‌برنامگی مسئولان دارد.

مردم و مسئولان بخوبی می‌دانند؛ تحدیدها و تحریم‌های اقتصادی استکبار علیه کشور ایران چیز جدیدی نیست که افزایش یا تغییر نوع آن اینگونه اقتصاد ما را به لرزش درآورد.

آنچه امروز مشکلات اقتصادی را تشدید کرده و موجی از فشار و دغدغه را بر عموم مردم غیور سرازیر نموده است، ثمره بی‌توجهی‌ها به تولید ملی، اقتصاد مقاومتی و سهل انگاری و تعلل در برخورد با مفسدان اقتصادی، امتیازطلبان، زیاده‌خواهان و بی‌توجهی به تذکرات و راهبردهای اقتصادی مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای «مدظله العالی» بوده و هست.

آیا وقت آن نرسیده است تا قوای سه‌گانه و بخصوص دولت، قاطعانه و به صورت اجرایی برای حل مشکلات دست در دست هم داده و وارد عمل شوند و در این مسیر مقدس با مردم شفاف سخن بگویند. مسئولان بدانند؛ حرکت دلسوزانه، هماهنگ و با برنامه این سه قوه بی شک با حمایت و پشتیبانی جدی مردم همراه خواهد بود.

دشمن با راهبرد اصلی تزریق روح یاس و ناامیدی در تلاش است با ایجاد اشتباه محاسباتی این توهم را القا کند که راه حل عبور کشور از مشکلات نشستن ایران پای میز مذاکره است. توهمی که متاسفانه برخی جریانات داخلی و ستون پنجم نیز مروج و موید این موضوع شده اند و در تلاش اند با ایجاد دو قطبی مذاکره، آری یا نه!!!، وحدت و یکپارچگی کشور را خدشه دار کنند.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن تمجید از مواضع و توصیه های مراجع عظام تقلید«دامت برکاتهم»، همچون گذشته که در بیانیه ها و جلسات خصوصی و عمومی ناصح، مددکار و خدمتگزار نظامی اسلامی بوده است، از سران سه قوه و تمام مسئولان اقتصادی و سیاسی نظام می خواهد ضمن تلاش شبانه روزی، با روحیه انقلابی و شعار ما می توانیم، قاطعانه وارد میدان شوند تا ثمره مجاهدت و جهاد فی سبیل الله آنها بار دیگر کشور را در مسیر رشد و پیشرفت به حرکت در آورد.

در این راستا لازم است قوه قضائیه با متخلفان اقتصادی و اخلال گران بازار سکه و ارز و دیگر مفاسد اقتصادی و اداری در هر سطحی که هستند به شدت و با سرعت عمل برخورد کند و نتیجه اقدامات خود را در اسرع وقت به اطلاع مردم شریف ایران برساند.

مسئولان کشوری و لشکری باید با مدیریت جهادی و حساب شده ضمن پرداختن به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم با صلابت و قدرت به مبارزه با استکبار ادامه دهند و لحظه‌ای از دشمنیِ دشمن غافل نشوند.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم قاطعانه اعلام می‌دارد؛ مردم، خدمتگزاران خود را در مقابله با زورگویی‌های استکبار جهانی تنها نخواهند گذاشت و این بار نیز نظام اسلامی با وحدت مسئولان و ملت بزرگ ایران با اقتدار از این گردنه سخت به سلامت گذر خواهد کرد. ان شاء الله.

و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

محمد یزدی

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رئیس‌جمهور فرارسیدن روز ملی صربستان را تبریک گفت
ورود وزیر امور خارجه به ژنو
گشایش نمایشگاه نقاشی خط در مراغه
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
ارتقای کیفیت زندگی، محور اصلی توسعه در شهر‌های جدید
راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی برخط مرکز شماره‌گذاری خودرو منطقه آزاد انزلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
تأکید محیط‌زیست بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
زنجان با ۱۳۰۰ شرکت تعاونی فعال، پیشرو در ۱۵ رشته تخصصی
اوقات شرعی اهواز، ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
افزایش سهمیه کلیه واحد‌های پخت نان بربری و سنگک استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در شمال و شمال شرق کشور
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)