ادامه آتش سوزی در مناطق جنگلی کالیفرنیا
آتش سوزی های مرگبار در مناطق جنگلی کالیفرنیا از نظر میزان تخریب در این ایالت آمریکا به ششمین حادثه بزرگ تبدیل شده است و در ادامه هم یک قربانی دیگر گرفت. قربانی جدید آتش سوزی در کالیفرنیا یکی از سیم بان های شرکت برق این منطقه بود که با مرگ وی تعداد قربانیان آتش سوزی کالیفرنیا به هفت نفر رسید. این سیم بان به همراه تعدادی از همکارانش در حال برقراری مجدد جریان برق در یکی از مناطق دورافتاده کالیفرنیا بود که در اثر آتش سوزی قطع شده بود.
آتش سوزی در منطقه کارفایر در شمال سانفرانسیسکو همچنان در حال گسترش است و مقام های محلی گفته اند شدت شعله های آتش در این منطقه تا حدی بوده که به ایجاد گردبادی از دود و آتش منجر شده است.
آتش سوزی در کالیفرنیا تاکنون هزار و ششصد ساختمان را در این منطقه تخریب کرده است که هزار واحد از این ساختمان ها خانه های مسکونی بوده اند.
بیش از چهار هزار و دویست آتش نشان برای مقابله با آتش سوزی و مهار آن به مناطق دچار آتش سوزی شده کالیفرنیا اعزام شده اند و تاکنون تنها توانسته اند حدود چهل و یک درصد از آتش سوزی ها را کنترل کنند.
چند هزار نفر از ساکنان مناطق جنگلی کالیفرنیا از خانه های شان تخلیه شده اند.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا آتش سوزی های اخیر در کالیفرنیا را ناشی از قوانین بد زیست محیطی دانسته است و اشاره اي به قربانیان و آسیب دیدگان این حادثه نکرده است.