• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۶۳۸۹
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۳
بین الملل » تحلیلی

دیدار سرپرست حجاج ایرانی با نمایندگان بعثه های مراجع در مدینه

حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی قاضی عسکر نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی ضمن بازدید از دفاتر مراجع عظام تقلید در مدینه منوره، با نمایندگان بعثه های مراجع دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از مدينه منوره؛ نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی که در مدینه منوره بسر میبرد با نمایندگان بعثه های مراجع معظم تقلید دیدار و گفتگو کرد.
حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی قاضی عسکر نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی ضمن بازدید از دفاترمراجع عظام تقلید در مدینه منوره، با نمایندگان بعثه های مراجع دیدار و گفتگو کرد.
سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج و زیارت دراین دیدارها ضمن گفتگو و خوش آمد گویی به بعثه های اعزامی از نظرات و پیشنهادهای آنان مطلع شد و درباره برخی سوال های مطرح شده در حوزه حج توضیحات لازم را بیان کرد.
دراین دیدارها که آقای حمید محمدی رئیس سازمان حج و زیارت و جمعی از مسئولان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان ،سرپرست حجاج ایرانی را همراهی می کردند نمایندگان مراجع عظام تقلید با بیان اینکه زائران شهر پیامبر از نحوه برخورد طرف میزبان درمبادی ورودی و اماکن زیارتی رضایت دارند ، شرایط حج امسال را خوب و رو به رشد توصیف کردند.
تخریب ها دراطراف مسجد النبی و ساخته نشدن هتل های جدید، متوقف ماندن عملیات اجرایی طرح اسکان شهرک زائران در منطقه ای در نزدیکی میقات شجره و چگونگی تسهیلات فراهم شده برای حجاج کشورمان در مدینه، مکه، عرفات و منا از دیگر محورهایی بود که در این دیدارها مطرح شد و حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر ابراز امیدواری کرد با توجه به توافقنامه امضا شده بین مسئولان حج دو کشور و برنامه ریزی واقدامات صورت گرفته ، حج امسال بهتر از سال گذشته برگزار شود.
وی همچنین شرایط و وضعیت حج گزاری در دهه های 50 و 60 را یادآور شد و افزود: اگر طرح های توسعه در مدینه و مکه به موقع اجرا می شد هم اکنون امکانات مناسب تری برای مشتاقان زیارت حرم پیامبر فراهم شده بود.
آقای محمدی رئیس سازمان حج و زیارت نیز در این دیدارها درباره مدت اقامت زائران ایرانی در مدینه ومکه توضیحاتی ارائه کرد و گفت: حدود 86 هزار زائر ایرانی امسال به سرزمین وحی مشرف می شوند که تاکنون بیش از نیمی از آنان از طریق دو فرودگاه مدینه و جده وارد عربستان شدند.وی افزود: دست اندرکاران و عوامل اجرایی حج از سال گذشته تلاش خود را برای ایجاد شرایط و امکانات بهتربرای زائران ایرانی آغاز کرده اند.
نمایندگان مراجع عظام تقلید دراین دیدارها تلاش بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج وزیارت رابرای حفظ عزت و کرامت زائران ایرانی در موسم حج و اماکن زیارتی قابل تقدیر دانستند و حجت السلام والمسلمین قاضی عسکرتصریح کرد: حجاج ایرانی با عزت مشغول عبادت و زیارت هستند و در بررسی ها تاکنون برخورد و اتفاق نگران کننده ای گزارش نشده است. وی با اشاره به اینکه شرایط نسبت به گذشته تغییریافته است، گفت: حضور زائران ایرانی در کنگره عظیم حج بسیارمهم است و در بازدیدهایی که از محل اسکان زائران صورت می گیرد حجاج اظهار می دارند که از سفر به سرزمین وحی و حضور در این اجتماع بین المللی اسلامی بسیارخوشحالند.
حجت الا سلام والمسلمین قاضی عسکر با بیان اینکه مقام معظم رهبری تاکید فرمودند که حج محل طرح مسایل فرقه ای نیست، افزود: حضور زائران کشورمان در کنار مسلمانان ازاقوام و ملیت های مختلف این فرصت را فراهم کرده است تا دل ها به هم نزدیکتر و علاقمندی به یکپارچگی و وحدت امت اسلامی بیشتر شود.
بر پایه این گزارش، این دیدارها در دفاتر مراجع عظام تقلید حضرات آیات عظام مکارم شیرازی، نوری همدانی، جوادی آملی ، سیستانی، وحید خراسانی، سید محمد سعید حکیم، سبحانی، شبیری زنجانی، صافی گلپایگانی، سید کاظم حائری، فیاض و سید محمد شاهرودی صورت گرفت. سرپرست حجاج ایرانی در پایان این دیدارها از حضور نمایندگان مراجع در حج ابراز خرسندی و آن را در پاسخگویی به مراجعات زائران موثر توصیف کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)