• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۰۰۲۲
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۶
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
امرزو در تهران؛

چهارمین همایش بین المللی و نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان گشایش یافت

چهارمین همایش بین المللی و نمایشگاه جانبی خوراک دام، طیور و آبزیان ایران امروز در تهران ­با ­مشارکت ۳۳ کشور خارجی گشایش یافت.

چهارمین همایش بین المللی و نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان گشایش یافته گزارش خبرگزاری صداوسیما از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی؛ ​­­در این همایش معاون امور تولیدات دامی وزارتخانه بر مصرف خوراک دام آماده در همه ­­صنعت دام، طیور و آبزیان کشور در حوزه نژادهای اصیل و مدرن و نژادهای بومی کشور تاکید کرد.

مرتضی رضایی افزود: حیطه کاری صنایع خوراک آماده فقط مرغداری ها و دامداری های صنعتی نیست بلکه شامل نژادهای بومی نیز می شود.

وی اظهار داشت: برخی از دامداران در بخش دام سبک مانند گوسفند و بز اعتقادی به استفاده از خوراک دام آماده و این تکنولوزی روز ندارند و این در حالی است که در دنیا غذای فوق تخصصی خوراک آماده دام تهیه می شود و تولیدکننده دیگر نیازی به جیره نویس و انبارداری و سایر موارد ندارد.

رضایی با اشاره به ظرفیت ۲۰ میلیون تنی تولید خوراک دام، طیور و آبزیان در کشور تصریح کرد: تنها نیمی از این ظرفیت فعال است و این نسبت باید افزایش یابد و در راستای توسعه بخش دام و طیور استفاده شود.

وی ادامه داد: برای ورود در بازارهای بین المللی این صنایع و تولیدات آن باید­ قامت و اندازه بین المللی پیدا کنند و در این صورت افزایش کیفیت خوراک دام مطرح است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که امروزه ۴۰ تا ۴۵ ماده غذایی در جیره غذایی دام و طیور بالانس می شود، گفت: تغذیه یک علم و تکنولوژی است و ایران در زمینه تغذیه دام و طیور و آبزیان خوش درخشیده است.

وی در عین حال اظهار داشت: ما با استفاده از تکنولوژی های روز خوراک دام باید بتوانیم هزینه تولید را کاهش دهیم زیرا در غیر این صورت تمایلی برای مصرف آن نخواهد بود.

رضایی افزود: تهیه خوراک دام، طیور و آبزیان بخشی از زنجیره تولید است و بخش مهمی از هزینه های تولید به آن بستگی دارد.

وی با بیان این که بخشی از خوراک دام، طیور و آبزیان کشور صادراتی است، گفت: تغییر نرخ ارز در کشور در جهت اعتلا و رونق صنعت خوراک دام و طیور است و این تغییرات موجب تعدیل اقتصادی به نفع این صنعت می شود.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی افزود: به رغم آن که بخشی از نهاده های دام و طیور وارداتی است، اما هزینه خوراک دام و طیور در ایران به دلیل ارزان بودن سایر عوامل تولید، پایین تر از متوسط قیمت جهانی است.

وی تصریح کرد: در ایران سالانه ۷۵ میلیون تن خوراک دام، طیور و آبزیان شامل مواد غذایی و علوفه ای و غیره مصرف می شود و سالانه ۱۴ میلیون تن نیز تولید محصولات دامی داریم.

در این همایش، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ­سخنانی بر برگزاری نمایشگاه های تخصصی و شکستن مرزها به منظور توسعه و تقویت ارتباطات موثر با سایر کشورها برای دستیابی به اطلاعات، فناوری های روز، ایجاد رقابت میان صاحبان صنایع خوراک دام و دانش بومی و همچنین افزایش کیفیت و کمیت تولیدات خوراک آماده دام تاکید کرد.

علیرضا رفیعی پور با بیان این که در مدیریت بهداشتی ما به دنبال امنیت غذایی و زیستی هستیم، تصریح کرد: مدیریت بهداشتی با مشارکت و همکاری مدیریت تولید و تشکل ها و مدیران صنایع امکان پذیر است.

وی به مشکل مقاومت و باقیمانده آنتی بیوتیک و دارویی در محصولات دامی در جهان اشاره کرد و گفت: صنعتی کردن فعالیت ها در شاخه های تولید می تواند در حوزه باقیمانده و مقاومت آنتی بیوتیک و دارویی کمک کند.

رئیس­ سازمان دامپزشکی کشور افزود: ما به دنبال این هستیم که در بخش خوارک دام و طیور از شکل سنتی به شکل صنعتی و مدرن روز برسیم تا در حوزه بهداشتی دچار مخاطره نشویم، زیرا وقتی تولید کننده خوراک دام و طیور سنتی به صنعتی تغییر روش می دهد در واقع به ما برای نظارت و مدیریت بهداشتی کمک کرده است.

وی ادامه داد: ما درصدد نظارت بهداشتی محصولات دام و طیور از مزرعه تا سفره مردم هستیم و این امر در یک فضای کاملا صنعتی و اتوماسیون امکان پذیر است.

رفیعی پور با بیان این که ۷۰ درصد تولید و فرآورده های خام دامی در گرو خوراک دام، طیور و آبزیان است، تصریح کرد: اهمیت خوراک دام آماده به دلیل تبدیل ضایعات کشاورزی به محصول ارزشمند و کاهش ضریب تبدیل خوراک دام است.

در این همایش دبیر چهارمین همایش بین المللی و نمایشگاه جانبی خوراک دام، طیور و آبزیان ایران بر افزایش بهره وری در تهیه خوراک دام آماده تاکید کرد و گفت: ما نیاز روز افزون به تامین مواد غذایی داریم و استمرار و توسعه تولید نیاز به افزایش بهره وری و بهبود راندمان تولید دارد.

تورج صارمی دستیابی به آخرین اطلاعات، تکنولوژی های روز، انتقال تجارب بین تولید کنندگان داخلی و خارجی و تبادل نظر درباره مشکلات و ارایه راهکارها را از دستاوردهای مورد نظر برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد.

وی افزود: ما از طریق برگزاری نمایشگاه های بین المللی خوراک دام، طیور و آبزیان، امکان سنجی تولید محصولات جدید را با کمک کارشناسان خارجی و با توجه به نیاز مشتری پیگیری می کنیم.

صارمی جلب سرمایه گذاری های خارجی در بخش خوراک دام آماده، معرفی توانمندی های این صنعت و استفاده از بقایا و پسماندهای کشاورزی، تولید افزودنی ها و بهبود راندمان را از دیگر اهداف برگزاری نمایشگاه برشمرد.

­در این مراسم، از ۱۰ تولیدکننده برتر خوراک و همچنین خبرنگاران فعال این حوزه قدردانی ­­شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب ۱۵ کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه‌های مجاز اردستان
تاثیرات محیط کاری بر بیماری دیابت
کشف یک کیلوگرم تریاک بلعیده‌ شده در بردسکن
تولید پراکنده در مناطق شهری موجب پایداری شبکه برق می‌شود
لیموچی: از عملکرد بچه‌ها راضی هستم
پیشنهاد ایران برای ایجاد شبکه نوآوری گردشگری مبتنی بر هوش‌مصنوعی
جریمه روزانه ۲ هزار و ۸۰۰ خودروی فاقد معاینه فنی و آلاینده در استان کرمانشاه
تاکید بر لزوم استقلال استان‌ها در خرید و توزیع کالا‌های اساسی
طرح ساماندهی گلزار شهدای شادگان با جدیت در حال اجراست
ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی با راه‌اندازی سامانه هدی
وزارت اقتصاد مامور تدوین الگوی ملی هماهنگی گمرکات شد
راه اندازی و ساماندهی ۲۰۰ پایگاه قرآنی در کانون‌های مساجد استان تهران
کاهش سقف استفاده از کارت‌های آزاد بنزین در جایگاه‌های سوخت
هشدار نارنجی هواشناسی خوزستان برای کاهش دید در محور‌های جنوبی و ساحلی
گسترش همکاری‌های دوجانبه پاکستان و عربستان در حوزه دفاعی و آموزشی
فرماندار جوانرود معرفی شد
بهره‌مندی ۴۷۵ خانوار عشایری از آب شرب سالم با اتمام پروژه آبرسانی قشلاق گوگرد علیا در خوی
آشنایی با شهید قربانعلی موری بازفتی از شهدای لالی
حضور ورزشکاران اردبیلی‌ در کاروان المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵
چهارمحال و بختیاری میزبان جشنواره ملی مشاعره رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)