• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۳۸۴۷
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۵
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

تحرک جدی بزرگان بورسی، در هفته ای که گذشت

بورس تهران آخرین روز هفته را با حمایت بی چون و چرای بازیگران بزرگ بازار به پایان رساند، تا میانگین تغییر مالکیت هفتگی، به نفع حقوقی ها پایان یابد. از سوی دیگر، با وجود افت محدود شاخص در ­معاملات روز چهارشنبه و رخنه فاز استراحت میان سهامداران، کارنامه بازدهی یکساله شاخص همچنان جذاب و در محدوده ۶۰ درصد است.

تحرک جدی بزرگان بورسی، در هفته ای که گذشتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما در داد و ستدهای روز چهارشنبه فولاد مبارکه با معامله 92 میلیون سهم بیشترین حجم معاملات و نفت سپاهان بیشترین ارزش معاملات را داشتند.به گزارش خبرگزاری صداوسیما در داد و ستدهای روز چهارشنبه فولاد مبارکه با معامله 92 میلیون سهم بیشترین حجم معاملات و نفت سپاهان بیشترین ارزش معاملات را داشتند.

در داد وستدهای آخرین روز کاری هفته گروه های ذغال سنگ، انتشار و چاپ، رایانه و رادیویی با بیشترین بازدهی در میان صنایع بورسی به کار خود پایان دادند.

همچنین سرمایه گذاران بورسی در این روز بیش از یک میلیارد و 151 میلیون برگه سهم، حق تقدم و سایر دارایی های مالی را در بازار دست به دست کردند که ارزش این مبادلات بالغ بر 352 میلیارد تومان بود و در 90 هزار نوبت معاملاتی انجام شد.

فلزات اساسی، فرآورده های نفتی و شیمیایی ها امروز با بیشترین ارزش معاملات به کار خود پایان دادند.

در جریان داد و ستدهای روز چهارشنبه معاملات منفی نماد شرکت های فولاد مبارکه، پتروشیمی پارس، پالایش نفت بندرعباس، سرمایه گذاری غدیر و تاپیکو بیشترین تاثیر را بر افت 450 واحدی شاخص کل داشتند. این در حالی بود که نماد شرکت های ارتباطات سیار و خدمات انفورماتیک امروز بیشترین تاثیر مثبت را بر نماگر بورس ثبت کردند.

این گزارش حاکی است شاخص کل هم وزن در بازار امروز 43 واحد رشد کرد که متاثر از رشد قیمت و معاملات مثبت نمادهای کوچک بود.

در مقابل شاخص بازار اول 434 واحد پایین آمد و شاخص بازار دوم 407 واحد نزولی شد.

صدرنشینی بازار امروز نیز با بیشترین رشد قیمت متعلق به نمادهای سیمان کرمان، صنایع آذرآب، خدمات انفورماتیک، نفت سپاهان، فروسیلیس ایران، معدنی دماوند و سرمایه گذاری صنعت بیمه بود.

در مقابل نمادهای کاشی و سرامیک حافظ، لامیران، دوده صنعتی پارس، نصیر ماشین، باما، سیمان خزر و گروه صنعتی بوتان با بیشترین کاهش قیمت در انتهای جدول معاملات نشستند.

سرمایه گذاران امروز برای خرید سهام سیمان سپاهان، فولاد خراسان، مدیریت صنعت شوینده بهشهر، حفاری شمال و اوراق صکوک مخابرات، واحدهای صندوق پارند پایدار سپهر و امین یکم بیشترین تقاضا را داشتند. صف خرید نمادهای شسینا، فخاس، شوینده و حفاری امروز بیش از 36 میلیون سهم بود.

سوی دیگر بازار گروهی از سرمایه گذاران برای خروج از اوراق صکوک سایپا، اوراق صکوک گل گهر، سهام نهادهای مالی بورس و دوده صنعتی پارس بیشترین عرضه ها را داشتند.

در پایان معاملات امروز 208 شرکت با معاملات مثبت و 172 شرکت با معاملات منفی به کار خود پایان دادند.

گروه های سرمایه گذاری ها، رایانه و فعالیت های وابسته و فرآورده های نفتی امروز بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص را داشتند. در مقابل محصولات شیمیایی، فلزات اساسی و شرکت های چند رشته ای صنعتی بیشترین تاثیر منفی را بر نماگر بورس ثبت کردند.

سرمایه گذاران در معاملات امروز برای خرید سهام صنایع انبوه سازی ، استخراج ذغال سنگ و لاستیک و پلاستیک بیشترین تمایل را داشتند.

این در حالی بود که سهام گروه های سایر واسطه گری های مالی، ماشین آلات و تجهیزات و شرکت های چند رشته ای با جو فروش به کار خود پایان دادند.

در پایان معاملات امروز ارزش معاملات خرد بورس با حذف معاملات بلوکی و اوراق، 336 میلیارد تومان بود. همچنین یک میلیارد تومان خالص تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی ثبت شده است.

همچنین گروه های فرآورده های نفتی، سرمایه گذاری ها و محصولات فلزی امروز با بیشترین اقبال از سوی سرمایه گذاران حقیقی مواجه شدند. در مقابل حقوقی ها تلاش کردند از گروه های فلزات اساسی، بانک ها و محصولات شیمیایی که با عرضه های سنگین حقیقی ها مواجه شده بودند، حمایت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۱۲۰ پروژه عمرانی در سوادکوه شمالی با اعتبار ۴۱۲ میلیارد تومان
اعلام محدودیت های ترافیکی ویژه مراسم نیمه شعبان در مشهد
قطعی اینترنت در قبوض مخابرات البرز با بسته هدیه جبران می‌شود
ساخت سریالی بر اساس کتاب «ماتی‌خان»
خنثی‌سازی طرح انفجار در تأسیسات انرژی مسکو
تدوین طرح راهبردی عفاف وحجاب در بویین میاندشت
غیرحضوری شدن فعالیت نوبت بعدازظهر مدارس ایذه
جشن بزرگ تا انقلاب مهدی در اردبیل برگزار شد
تولید بیش از ۷۰ درصد مواد اولیه دارویی در داخل کشور و ارائه روزانه ۵۰۰ قلم دارو به مردم
برگزاری نمایشگاهی با موضوع پیروزی «انقلاب اسلامی» در دبیرستان شاهد گرگان
فعالیت سامانه بارشی در استان کرمانشاه
حمایت قاطع فدراسیون از جهش دوچرخه‌سواری یزد
انقلاب اسلامی حق حاکمیت و مطالبه‌گری را به مردم بازگرداند
افغانستان بالاترین تلفات ناشی از انفجار مین را دارد
تمهیدات برای تردد زائران به مسجد جمکران از بزرگراه خلیج فارس
دفاع اساتید تراز اول کردستان از ولایت
میزان بارندگی سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آمادگی راهور فراجا برای ویژه مراسم نیمه شعبان در قم و تهران
اعزام ۳ هزار مددجوی کمیته‌امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی به اردوی فرهنگی
بهره‌مندی ۶ هزار نفر از آب پایدار در شهرستان زَهَک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
ضرورت ساخت نیروگاه‌های خودتأمین در کارخانه‌های سیمان
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)