• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۴۳۸۸
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۷
کردستان » علمی و فرهنگی
در سیزدهمین جشنواره؛

راهیابی ۲۸ اثر به جشنواره تئاتر خیابانی مریوان

۲۸ اثر به مرحله نهایی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان جشنواره تئاتر خیابانی مریوان رسید.

راهیابی 28 اثر به  جشنواره تئاتر خیابانی مریوانبه گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکزکردستان، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: ۲۸ اثر شامل ۲۰ اثر در بخش آزاد، چهار اثر بخش آیینی سنتی و چهار اثر در بخش کودک و نوجوان به مرحله نهایی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان خبر داد.
جلال قلعه شاخانی گفت: «چراغ‌های شهر را خاموش نکنید» به نویسندگی و کارگردانی نیما ایمانزاده از سنندج، «چمدان‌های من» به نویسندگی و کارگردانی مختار محمدی از مریوان، «گذشتن» به نویسندگی و کارگردانی امید مصطفایی از سقز، «پت و مت» به نویسندگی و کارگردانی آرام کرمی از مریوان، «مسطتیل مربع دایره» به نویسندگی و کارگردانی افشین خدری از سنندج برخی از آثار راه یافته به بخش آزاد است.
دبیر سیزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی افزود: «جهیزیه» به نویسندگی سعید خیراللهی و کارگردانی رضا صادقی از ایلام، «تیک تاک» به نویسندگی الناز غفاری و کارگردانی نازیلا امینی و «سعود به ارتفاعات» به نویسندگی و کارگردانی نرگس خاک کار از تهران از دیگر آثار نهایی بخش آزاد این دوره از جشنواره تئاتر خیابانی مریوان است.
وی افزود: «خون» به نویسندگی امیر رجب پور و کارگردانی سمیرا پور عابد از الوند، «بیگانگی» به نویسندگی و کارگردانی غنچه شکوهیان از آمل، «مرثیه پدران گمنام» به نویسندگی و کارگردانی عزیز زادسر و نامعه سعیدی از مریوان، «دروازه‌های جهنم» به نویسندگی فارس باقری و کارگردانی صادق حسین پور از رشت، «سال به سال» به نویسندگی و کارگردانی سوران حسینی از مریوان آثار دیگری است که به بخش آزاد راه یافته است.
قلعه شاخانی گفت: «زلزله» به نویسندگی و کارگردانی رحمان هوشیاری از کرمانشاه، «شهردار کیه؟» به نویسندگی نگار نادری و کارگردانی فاطمه علیپرست از لاهیجان، «چهار دیواری» به نویسندگی و کارگردانی مصطفی کولیوندی از ایلام، «یخچال» به نویسندگی و کارگردانی سعید خیراللهی از ایلام، «اگر در بند درمانی» به نویسندگی و کارگردانی میلاد حسین زاده و محمد رضا جعفری از آستانه اشرفیه، «درباره یک توپ» به نویسندگی و کارگردانی موسی هدایتی از قروه و «رقص شیر» به نویسندگی مصطفی جعفری خوزانی و کارگردانی ابوالفضل شریفی از اصفهان از دیگر آثار راه یافته بخش آزاد این دوره از جشنواره مریوان است.
وی گفت: نمایش‌های «دعای آفتاب» به نویسندگی و کارگردانی محمد علی صادق حسنی از لاهیجان و «داول کشی» به نویسندگی هواس پلوک و کارگردانی مرتضی اسدی مرام از کرمانشاه، «شاختا بابا در آذربایجان» به نویسندگی محمد حاجی اقراری و کارگردانی حمید حمیدی از مرند و «دریا سمیر کو؟» به نویسندگی طاهره اسدی و فاطمه بحرینی از آبادان در بخش آیینی سنتی این دوره از جشنواره تئاتر خیابانی مریوان حضور خواهند یافت.
دبیر سیزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان تاکید کرد: «منم میخوام فرشته شم» به نویسندگی و کارگردانی میثم کرمی از محلات، «آب دزدک» به نویسندگی و کارگردانی محمد جعفری لفوت از آستانه، «مضحکه چراغ جادو» به نویسندگی و کارگردانی مهدی ملکی از تهران و «کی از همه مهمتره» به نویسندگی فرامرز غلامیان و کارگردانی مهربان غلامیان از آبادان در بخش کودک و نوجوان سیزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان با هم رقابت می‌کنند.
وی افزود: مریم معترف، عبید رستمی، فرامرز قلیچ خانی، خسرو سینا و سروش طاهری کار بازبینی آثار رسیده به دبیرخانه سیزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان را بر عهده داشتند.
سیزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان از ١٠ تا ١٤ شهریور امسال با حضور هنرمندانی از سراسر کشور در مریوان برگزار می‌شود.
همچنین هفت گروه خارجی هم که در بخش رقابتی حضور ندارند به جشنواره دعوت شده اند.
آئین افتتاحیه این جشنواره همراه با کارناوال شادی خواهد بود و همزمان در این روز عملیات ساخت ساختمان پلاتو مریوان آغاز می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)