• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۵۳۲۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۱:۳۱
بین الملل » سیاسی
عضو انصار الله یمن؛

تلاش ائتلاف متجاوز سعودی برای اختلاف در جبهه ملی یمن

عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله گفت ائتلاف متجاوز سعودی - آمریکایی با ایجاد اختلاف در میان جبهه ملی یمن در صنعا تلاش می کند به اهداف خود دست یابد.

­به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛  به نقل از تلویزیون المیادین عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله با استقبال از حضور در مذاکراتی که به محاصره و تجاوزگری ها علیه ملت یمن پایان دهد تأکید کرد: ائتلاف متجاوز سعودی- آمریکایی با ایجاد اختلاف در میان جبهه ملی یمن در صنعا تلاش می کند به اهداف خود دست یابد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

علی القحوم در گفتگو با شبکه تلویزیونی المیادین در پاسخ به این پرسش که آیا فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن از جنبش انصار الله برای شرکت در مذاکرات ژنو دعوت کرده است؟ گفت: ما از هر گونه دعوتی که در آن درباره رفع محاصره و تجاوزگری علیه ملت یمن گفتگو شود استقبال می کنیم. بله در این خصوص تماس هایی بین هیئت مذاکره کننده انصار الله و هیت سازمان ملل صورت گرفته است و سازمان ملل به ما ابلاغ کرده است مذکرات ماه آینده و در ژنو برگزار خواهد شد. ما از تلاش های سازمان برای برقراری صلح استقبال می کنیم به ویژه که اخیرا متجاوزان حملات هوایی خود را شدت بخشیده اند و ملت یمن را قتل عام می کنند. ما معتقدیم افزایش این حملات نشانه خطرناکی است که ثابت می کند کشورهای متجاوز قصد ندارند به تجاوزات خود و مشکلات مردم یمن پایان دهند. ما تا کنون از جزئیات این مذاکرات اطلاعی نداریم ولی از دعوت برای حضور در آن استقبال می کنیم و آماده مشارکت هستیم و پیشتر نیز در کویت و ژنو و هر مکان دیگری که سازمان ملل تعیین کرده بود شرکت کردیم. ما در مسیر تلاش های سازمان ملل برای برقراری صلح سنگ اندازی نمی کنیم بلکه کشورهای ائتلاف متجاوز و آمریکا که در رأس این تجاوزگری ها قرار دارد این تلاش ها را با مشکل مواجه می کنند. ما به آمریکا، عربستان و امارات می گوییم یمن سرزمین ماست و موضوع مستقیما به ما ارتباط دارد و به هیچ عنوان امکان ندارد چیزی را که به کرامت و استقلال ما ضربه می زند بپذیریم. آنها باید درک کنند تجاوزگری شان از روز اول بدون نتیجه بوده است و اکنون نیز هیچ افق روشنی ندارد و از این رو باید به آن خاتمه دهند.
وی درباره دعوت نشدن حزب کنگره ملی یمن به مذاکرات ژنو گفت: من در این خصوص اطلاع چندانی ندارم، ولی این مسأله به معنای وجود اختلاف و چنددستگی در میان انصار الله و حزب کنگره نیست و ما همچنان متحد هستیم. ما تنها در صورتی در مذاکرات ژنو مشارکت می کنیم که نمایندگان حزب کنگره و سایر احزاب و گروه های سیاسی یمن در آن حضور داشته باشند. ما به سازمان ملل می گوییم باید از مسئولیت های خود اطلاع داشته باشد و امکان ندارد بپذیریم آمریکا، عربستان و امارات دیدگاه های خود را بر مذاکرات تحمیل کنند و فرزندان و جریان های سیاسی یمن را تحت فشار قرار دهند. ما معتقدیم درها به روی راه حل های سیاسی همیشه باز بوده است و همچنان باز خواهد ماند و کشورهایی که خواهان تدوام قتل و کشتار و جنایت در یمن هستند می خواهند این درها بسته بماند. از این رو متجاوزان تلاش می کنند حزب مؤتمر و برخی از احزاب سیاسی را از حضور در مذاکرات منع کنند ولی ما اعلام می کنیم همه ما در یک جبهه واحد هستیم و امکان ندارد شرکای خود را که با هم علیه متجاوزان مبارزه و مقاومت کرده ایم تنها بگذاریم. ما به مارتین گریفیتس نیز اعلام کرده ایم جنبش انصار الله بدون حضور نمایندگان حزب کنگره ملی و سایر احزاب سیاسی یمن در این مذاکرات حضور نخواهد داشت. همچنین ما همیشه اعلام کرده ایم دشمن آمریکایی سعودی تلاش می کند جبهه ملی داخلی را متفرق کند و چنین وانمود کند انصار الله طرفی است که راه حل سیاسی بحران را رد می کند، ولی ما می گوییم چنین نیست و واقعیت ثابت کرده است گروه های سیاسی آزاد و شرافتمند در یمن حضور دارند که به دامان عربستان و هیچ کشور دیگری پناه نبرده اند تا خون یمنی ها را به باد بدهند و اجازه نمی دهند به پوششی برای حضور مزدوران و القاعده و داعش در خاک یمن تبدیل شوند.
القحوم در پاسخ به این پرسش که چگونه می توان به مارتین گریفیتس به عنوان فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن اعتماد داشت در حالی که کشور متبوعش در جنگ علیه یمن مشارکت دارد؟ گفت: اولا فرستاده ویژه به نمایندگی از یک سازمان بین المللی فعالیت می کند و ما نمی خواهیم او را به یک جهت و کشور معین منسوب کنیم. اما باید بر نقش منفی اسماعیل ولد الیشخ فرستاده سابق و سایر فرستاده های پیشین تأکید کنم. ولد الشیخ به طور آشکار طرفدار متجاوزان بود و تلاش می کرد بر جنایت های آمریکا و عربستان و امارات در یمن سرپوش بگذارد. از این رو می خواهم به فرستاده جدید بگویم باید درک کند یمنی ها به هیچ عنوان نمی پذیرند کشورشان اشغال شود و استقلال و کرامتشان مورد تعرض قرار گیرد. امکان ندارد یمنی ها اجازه دهند محاصره دریایی، هوایی و زمینی یمن و تجاوزگری ها ادامه یابد و متجاوزان اماراتی، سعودی، آمریکایی، صهیونیستی و انگلیسی راحت مرتکب جنایت شوند و یمنی ها را به قتل برسانند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسیر‌های راهپیمایی ۱۳ آبان در چهارمحال و بختیاری
برگزاری جشنواره‌ای به شکرانه برداشت خرما در فراشبند
قرص برنج؛ سمی کشنده در پوشش محافظ آفات
پیام آیت الله نوری همدانی به همایش ستاد صبر
همه چیز برای خانه‌ای زیباتر؛ نمایشگاه خانه و آشپزخانه در شهر آفتاب
تصویب طرح ساخت مجتمع بزرگ گردشگری در گلپایگان
هندبالیست‌های سبزواری تیم ملی هندبال عازم تونس شدند
دستگاه‌های دولتی اعتبارات عمرانی را به هنگام جذب کنند
بهره برداری از فرهنگسرا‌های جدید شهر یزد در دهه فجر
آغاز نام‌نویسی دوره جامع فیلم‌سازی داستانی در قم
بچه‌ها چه کتاب‌هایی می‌خوانند
آغاز سال تحصیلی ۷۵۰ دانشجوی جدیدالورود دانشگاه صنعتی ارومیه
ترامپ، نماد استکبار جهانی
کمک ۴۰۰ میلیون ریالی همسر شهید خبازی به حوزه سلامت کاشمر
ترکیب تیم ملی سابر ایران برای حضور در جام جهانی الجزایر
همدان قهرمان مسابقات کاتا جودو بانوان کشور 
طراحی اسباب بازی ایرانی
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود
بازاری به قدمت ۳۴ سال در آمل
انتشار اسناد جدید از لانه جاسوسی توسط آمریکایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)