پخش زنده
امروز: -
تفاهمنامه همکاری در چارچوب آغاز طرح تحقیقاتی برای بررسی تقلبها در تولید آبمیوه بین دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه واخنینگن هلند امضا شد.

محمد آقاجانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه همکاریهای علمی و فناوری بین مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با مؤسسه سلامت غذای ریکیلت دانشگاه واخنینگن هلند گفت: ما ۲ طرح تحقیقاتی را با هم آغاز میکنیم که یکی از این طرحها بررسی تقلبها در تولید آبمیوه است و دیگری طرح تحقیقاتی در مورد بررسی باقیمانده سموم بکار رفته برای کشت محصولات کشاورزی در موی سر انسان است، زیرا تجمع این سموم در موی سر حکایت از میزان مصرف سموم دارد.
وی افزود: تفاهم نامه دیگری هم با دانشگاه واخنینگن هلند داریم تا با همکاری هم دورههای آموزشی برای مسؤولان آزمایشگاههای کنترل سلامت غذا در سراسر کشور برگزار کنیم.
آقاجانی گفت: هدف از برپایی این دورهها ارتقاء کیفیت اجرای استانداردها برای کنترل مواد غذایی است که این دورهها هم از امروز آغار میشوند.