پخش زنده
امروز: -
ستاد فرماندهی اقتصادمقاومتی، ۲۶طرح را به عنوان طرحهای اقتصاد مقاومتی ۹دستگاه اجرایی استان در سال۹۷ تصویب کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما امروز در چهارمين جلسه اين ستاد، 26طرح پيشنهادي کميته هاي امور زيربنايي و اقتصادي از ادارات راه آهن، ميراث فرهنگي، شرکت هاي آب و فاضلاب شهري، روستايي و آب منطقه اي، بهزيستي، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزي و کميته امداد در حوزه عمراني،سرمايه گذاري و اشتغال مطرح و تصويب شد.
اين طرح ها پس از ابلاغ استاندار به دستگاههاي اجرايي در اولويت اقدامات امسال آنها قرار مي گيرد.
در اين جلسه گزارش عملکرد سال هاي 85تا96 بانک هاي استان و نسبت منابع و مصارف آنها، نتايج تحقيق درباره آسيب شناسي برنامه هاي اقتصادمقاومتي در قم و آخرين وضعيت طرح هاي اقتصاد مقاومتي راه آهن ارائه و بررسي شد.
بر اساس اين گزارش ها در دوره 12ساله بين سال هاي 85تا96، حجم منابع 35بانک دولتي، غيردولتي و موسسات مالي و اعتباري استان، پانزده برابر و مصارف آنها 9/5 برابر شده است.
اين در حالي است که در اين مدت حجم منابع اين بانک ها در کشور 12و حجم مصارف ده و نیم برابر شده است.
به بيان ديگر بانک هاي قم بيشتر از ميانگين کشور منابع مالي را جذب کردند و کمتر از ميانگين کشور تسهيلات پرداخت کردند.
ميانگين نسبت مصارف به منابع بانک هاي در کشور حدود 74درصد و در قم حدود پنجاه درصد است.
در گزارش ارائه شده نتايج پژوهش از آسيب شناسي برنامه هاي اقتصادمقاومتي در استان هم مشکلات ساختاري و رفتاري مهمترين موانع شناخته شد. در اين جلسه مقرر شد به صورت موردي برخي طرح هاي اقتصادمقاومتي استان پژوهش و بررسي و راهکارهاي هم افزايي دستگاهها براي اجراي بهتر آنها مشخص شود.
مديرکل راه آهن هم گزارشي از پيشرفت طرح هاي اقتصادمقاومتي راه آهن ارائه کرد.
اعتماد اتصال ريلي گمرک و منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان به خط راه آهن سراسري و احياي خط آهن سيلو را از مهمترين طرح هاي اقتصاد مقاومتي راه آهن اعلام کرد و گفت: این طرح ها شصت درصد پيشرفت فيزيکي دارند .
استاندار در پايان اين جلسه بر ضرورت تشکيل کميته رصد طرح هاي اقتصاد مقاومتي ادارات براي اجراي هر چه بهتر آنها تاکيد کرد.
آقاي صادقي با معنادار خواندن تفاوت نسبت منابع و مصارف بانک هاي استان با کشور طي 12سال گذشته گفت: عوامل اين تفاوت بايد مشخص شود تا برخورد مناسب با آن انجام شود.