• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۸۴۱۱
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۷
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
در نشست کارگروه‌های ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی؛

کودکان، نوجوانان و جوانان مخاطبان برنامه‌های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

وزیر ارشاد گفت: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کودکان، نوجوانان و جوانان را باید جدی بگیریم و آن‌ها را مخاطب اصلی برنامه‌ها بدانیم و به ادبیات آن‌ها نزدیک شویم.

کودکان، نوجوانان و جوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سید عباس صالحی در نشست کار گروه‌های ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را با دو نگاه می‌توان دید؛ نگاه اول این است که گاهی به اعداد خاصی می‌رسیم و این نگاه نه تنها غلط نیست بلکه به جهت گام رو به جلو بودن مطلوب است.

وی افزود: نگاه دوم این است که چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را ایستگاهی برای تجدید قوا قلمداد کنیم و با نگاهی به دهه پنجم و ششم پیروزی انقلاب اسلامی خود را توانمند‌تر کنیم.

صالحی گفت: دشمنان انقلاب در خیال این هستند که این مقطع را به عنوان فرصتی برای ضربه کاری استفاده کنند، اما ما می‌توانیم از این مقطع فرصتی برای انقلاب و اسلام خلق کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: کمیته‌های مختلف باید با هم همکاری و از این فرصت استفاده کنند، باید از این فرصت برای ایجاد انسجام داخلی و وحدت اجتماعی استفاده کنیم.

وی گفت: هر مقدار که بتوانیم زمزمه‌های اختلافات را کاهش دهیم به بیمه سازی برای دهه پنجم انقلاب اسلامی کمک کرده ایم، ارتقا اعتماد بین مردم و مسئولان از دیگر اقداماتی است که باید انجام شود، باید گسل‌های کم اعتمادی را کاهش و خطوط اتصال را افزایش دهیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: فساد موریانه نظام‌های مردمی است، نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر اعتماد مردم است و فساد می‌تواند نظام را دچار اختلال کند.

وی گفت: در بین مسئولان نظام جمهوری اسلامی افراد پاکدست کم نیستند، اگر بتوانیم پاکدستی اداری را افزایش و نشان دهیم نظام با فساد مقابله می‌کند کمک زیادی به ما خواهد کرد.

صالحی افزود: مقابله با دشمنان کار دیگری است که باید انجام دهیم، آن‌ها در توهمی هستند که در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ضربه کاری به ما بزنند، امسال آن‌ها هر چه در چنته داشتند به میدان آوردند تا به زعم خود ما را زمین گیر یا برای ما دشواری ایجاد کنند و این نشان می‌دهد اگر با تدبیر، هم افزایی و هم بستگی مقابله کنیم تجربه خوبی برای دهه پنجم انقلاب اسلامی خواهیم داشت.

وی گفت: ما باید این ایستگاه را فرصتی برای افزایش سطح آگاهی اجتماعی قرار دهیم، ۸۰ درصد مردم ما پیروزی انقلاب را از نزدیک ندیدند و باید از این فرصت استفاده کنیم تا آگاهی‌ها را افزایش دهیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: باید بکوشیم تا ظرفیت‌های مختلف را تجمیع کنیم و از آرم‌های نهادی فاصله بگیریم، زیرا انقلاب اسلامی دریایی بزرگ است.

وی گفت: دولتی زدایی از این حرکت‌ها از کار‌های مهمی است که باید برای تحقق آن تلاش کنیم، زیرا تفکر دفاع دولت از موجودیت است، ما باید بستر‌ها را فراهم کنیم، اما آرم‌ها را دور و خود مردم را درگیر در این کار کنیم. این مسأله کمک می‌کند مردم که پایگاه اصلی انقلاب بودند همچنان دیده شوند.

صالحی افزود: تنوع قالب‌ها و ابزار‌های کاری، چند رسانه‌ای کردن این قالب‌ها و فضای مجازی می‌تواند کمک زیادی به این مسأله کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
راه‌اندازی اولین اتحادیه تعاونی‌های دهیاری‌ها در لرستان
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران خراسان جنوبی
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲۴ آبان ۱۴۰۴
قدرت موشکی، یادگار شهید طهرانی مقدم
فردا، قطعی گاز در بخشی از مرکز شهر اهواز
تداوم وزش باد شدید در سمنان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آبان ۱۴۰۴
تاکید نماینده هشترود و چاراویماق بر ساماندهی تخصیص آب پایاب سد سهند
گردشگری پاییزه و زمستانه در کویر ۸۰ هزار کیلومتری لوت
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
بازدید وزیر جهاد کشاورزی از روند ساخت سایت تولید واکسن پرندگان در مرند
درخشش لرستانی ها در مسابقات مُدْهَامَّتَان
ورزشی‌های بیست و سوم آبان ماه در استان سمنان
بازگشت یک گلاده گرگِ تیمارشده به طبیعت در مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
پویش آبادان را سبز میکنیم
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
ارزیابی سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)