• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۸۹۲۳
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۴
بین الملل » غرب آسیا
افزايش اختلافات اعراب ؛

ادعای پادشاه بحرین درخصوص تعلق قطر به آل خليفه جنجال به پا کرد

سخنان حمد بن عیسی پادشاه بحرین درخصوص تعلق قطر به بحرین و همچنین دیدار وی با شماری از اعضای قبیله النعیم، در شبکه های اینترنتی جنجال براگيز شد.

ادعای پادشاه بحرین درخصوص تعلق قطر به آل خليفه جنجال به پا کرد
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ سخنان پادشاه بحرین درخصوص تعلق قطر به بحرین و همچنین دیدار وی با شماری از اعضای قبیله النعیم در شبکه های اینترنتی جنجال به پا کرد.
به گزارش پایگاه عربی 21 ، روزنامه اخبار الخلیج بحرین نوشته است: «ما در شبه جزیره قطر یک ملت هستیم و نسبت تاریخی مشترکی داریم. تعرض به هموطنان ما براثر تجاوزگری های سال 1973 از حافظه مان پاک نمی شود». یک روزنامه بحرینی شنبه گذشته پس از آنکه در صفحه نخست خود از دیدار تعدادی از اعضای قبیله النعیم خبر داد و تاکید کرد آل خلیفه از سال 1762 در قطر حکومت می کند، در شبکه های اجتماعی جنجال به پا کرد.
محمد المختار الشنقیطی استاد اخلاق سیاسی دانشگاه حمد بن خلیفه قطر در واکنش به این مطلب روزنامه بحرینی در صفحه خود در شبکه اجتماعی توییتر نوشت: به نظر می رسد امپراتوری بحرین تصمیم دارد قطر را به املاک سلطنتی بحرین که خورشید در آن غروب نمی کند، ملحق کند. یا آنکه وزارت امور خارجه این کشور مأمور شده است تا قطر را خریداری کند و تحت قیمومت اداره مستعمرات ماوراء بحار خود قرار دهد.
این توئیت الشنقیطی واکنش های متعددی درپی داشت. خولة القطریه در واکنش به آن نوشته: کینه و حسادت و آنچه انجام می دهند مثل رؤیای بهشت برای ابلیس است.. معاذ سامی نوشته است: ان شاء الله حقیقت آشکار می شود و آل خلیفه یکبار دیگر باز می گردد...
امل بن خالد فعال سعودی نوشته است: ای شنقیطی! قطر از بحرین سرقت شده است. اگر بحرین آن را بازپس بگیرد مستعمره نخواهد شد. در واقع مشکل اینجاست که قطر اکنون مستعمره مثلث دشمنان خلیج (فارس) یعنی اسرائیل و ترکیه و ایران است.
الخلیج آنلاین نیز برخی واکنش ها را در محکومیت این مطلب روزنامه های بحرینی پوشش داده و نوشته است: این اقدامات در چارچوب تلاشهای مذبوحانه کشورهای محاصره کننده قطر و از جمله بحرین است.
عبدالله الوذین فعال قطری این اقدام شاه بحرین را اشتباهی بزرگ به شمار آورده و آن را تلاش برای تحریک قبایل و عقب راندن تاریخ به شمار آورده است. وی افزود: این اقدامات به نفع شاه بحرین نیست بلکه عامل محکومیت اوست. اهالی گرامی قبیله النعیم ناچار شده اند بخشی از اسناد و حقایقی را که در خصوص تاریخ ننگ آور خود دارند منتشر کنند. ای کاش سکوت کنند.
الخلیج آنلاین نوشت: مرکز مطالعات راهبردی و بین المللی و انرژی بحرین اواخر ژوئن گذشته از برگزاری کنفرانسی با عنوان «حکومت آل خلیفه در شبه جزیره قطر... روش و حاکمیت» خبر داد که جنجال زیادی به پا کرد.
یادآور می شود حمد بن عیسی پادشاه بحرین چند روز پیش با شماری از اعضای قبیله «النعیم» در کاخ الصافریه دیدار کرد. پادشاه بحرین در این دیدار، درخصوص منطقه «الزباره»، حکومت آل خلیفه و حاکمیت آنها بر شبه جزیره قطر از زمان تاسیس حکومت آل خلیفه در الزباره در سال 1762 و بیعت قبایل این منطقه با آل خلیفه برای تاسیس این حکومت که سراسر شبه جزیره قطر و پایتخت آن الزباره را در بر می گرفت، سخن گفت. وی افزود: آل خلیفه امنیت و آسایش را در این منطقه تامین کرد تا به یک مهد مهم سیاسی و منطقه پیشرفته اقتصادی و متمدن در خلیج (فارس) تبدیل شد.
وی گفت: ما و اهالی شبه جزیره قطر با توجه به تاریخ مشترک و هدف یکسانی که داریم همچنان یک ملت خواهیم بود و هرگز تجاوزات علیه اهالی منطقه الزباره در سال 1973 و کوچ اجباری پس از آن را که هنوز آثار و پیامدهای آن تا امروز ادامه دارد، فراموش نخواهیم کرد. خداوند شهدای ما را مورد رحمت خود قرار دهد. پادشاه بحرین به اعضای قبیله النعیم گفت: شما از ما و ما از شما هستیم و تعرض به الزباره و الدیبل را که بر خلاف قوانین و معاهدات بین المللی صورت گرفت فراموش نخواهیم کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر احیای مشارکتی دریاچه ارومیه
دستگیری ۳ دختر نوجوان کلاهبردار با رسید جعلی در بهشهر
۵ گشته در حادثه رانندگی در محور تربت جام_صالح آباد
۲۵۲ هزار تن هندوانه پاییزه برای شب یلدا
ضرورت توقف ساخت و ساز‌های غیر مجاز در شادگان
تعطیلی بنادر مسافربری هرمزگان
تأکید بر توسعه همکاری‌های آذربایجان‌غربی و اندونزی
طرح تحول پرورشی را آماده کردیم
سرقت مسلحانه طلا با دلار‌های قلابی
جمع آوری ۸۰ میلیارد تومان زکات در گیلان از ابتدای امسال تاکنون
امام جمعه اردبیل: اصلاح فرهنگ کار، شرط پیشرفت کشور
تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر آموزش و پرورش آذربایجان غربی 
ضرورت صرفه جویی در مصرف گاز
پر شدن ۴۰ درصد سد سلمان فارسی
طغیان رودخانه ها در بم
انرژی پاک، ضرورت آینده بهارستان
توزیع بیش از ۵۴۰ تن برنج تنظیم بازار در خراسان جنوبی
تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در همدان
کشف انبار بزرگ احتکار مواد شوینده در الیگودرز
رویداد ملی فرصت سبز؛ گامی در مسیر توسعه کشاورزی دانش‌بنیان در سواحل مکران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
حجم مبنا در بورس حذف شد
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۳ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)