• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۹۳۰۹
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۸
بین الملل » آمریکا
تنش تعرفه اي جديد آمريکا با شش کشور؛

آمریکا تعرفه 132 درصدی بر واردات لوله از چین وضع کرد

آمریکا اعلام کرد چین لوله های فلزی دارای قطر بالا را که در صنایع نفت و گاز کاربرد دارند پایین تر از بهای واقعی به فروش می رساند و این امر به آمریکا زیان وارد می کند.

­
آمریکا تعرفه 132 درصدی بر واردات لوله از چین وضع کرد
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسيما به نقل از فرانس پرس از واشنگتن، در آستانه از سرگیری گفتگوهای آمریکا با چین برای کاستن از دامنه تنش در مناقشه تجاری بین دو کشور، وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد تعرفه ای 132 درصدی بر واردات لوله های فلزی از چین وضع کرده است.
وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد چین لوله های فلزی دارای قطر بالا را که در صنایع نفت و گاز کاربرد دارند به بهایی بسیار پایین تر از بهای واقعی آنها به فروش می رساند و این امر به صنعت آمریکا زیان وارد می کند.
واردات لوله آمریکا از چین در سال گذشته میلادی به 180 میلیون دلار رسید.
موضوع وضع تعرفه بر واردات لوله از چین موضوعی مجزا از مجموعه تعرفه های تنبیهی است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، بر روی هزاران نوع محصول چینی وضع کرده است.
 
 
واشنگتن شش کشور صادرکننده لوله به آمریکا را به قیمت‌شکنی متهم کرد
وزارت بازرگانی آمریکا روز سه شنبه اعلام کرد مسئولان این وزارت خانه در بررسیهای خود به این نتیجه اولیه رسیده اند که لوله های قطور جوش داده شده مورد استفاده در انتقال نفت و گاز که از چین، آمریکا، یونان، هند، کره جنوبی یا ترکیه به آمریکا وارد می شوند پائین تر از قیمت بازار در آمریکا به فروش می رسند. 

طبق بیانیه وزارت بازرگانی آمریکا، قیمت این لوله ها که در صنعت انتقال هیدروکربورها استفاده های زیادی دارند، 3/45 تا 132/63 درصد پائینتر از قیمت معمول در بازار هستند.
وزارت بازرگانی آمریکا پیش از این در ماه ژوئن اعلام کرده بود چهار کشور چین، هند، کره جنوبی و ترکیه به طور نامنصفانه ای برای لوله های جوش خورده خود یارانه اختصاص می دهند. در آن زمان وزارت بازرگانی آمریکا حقوق گمرکی اولیه برای این محصولات وضع کرد. مالیاتی که آمریکا برای لوله های وارداتی هند در نظر گرفت از پانصد درصد نیز فراتر می رفت.

طبق اعلام وزارت بازرگانی آمریکا در سال دو هزار و هفده ارزش واردات لوله های جوش خورده از شش کشور یادشده بیش از هفتصد و بیست میلیون دلار بود. این وزارت خانه مارس گذشته پس از این که یک شرکت آمریکایی از قیمت پائین لوله های وارداتی برخی کشورها در بازار آمریکا شکایت کرد، تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کرد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که خود را علنا طرفدار ملی گرایی اقتصادی معرفی کرده و سیاست های حمایت گرایانه تجاری در پیش گرفته، به مردم آمریکا قول داده است روابط تجاری آمریکا با کشورهای اقتصادی بزرگ جهان را اصلاح کند و کسری تجاری آمریکا با قدرتهای اقتصادی را کاهش دهد. ترامپ که در اجرای سیاستهای حمایت گرایانه خود شعار "اول آمریکا" را سرلوحه قرار داده است تلاش می کند صنعت فولاد آمریکا را احیا نماید.
 
وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد واشنگتن تعرفه 24 درصدی بر لوله وارداتی از کانادا نیز وضع کرده است. تعرفه واردات لوله از هند نیز بیش از 50 درصد اعلام شده است. کره جنوبی و یونان با تعرفه 22 درصدی و ترکیه با تعرفه 5 درصدی در خصوص صادرات لوله به آمریکا مواجه شده اند.
شش شرکت تولید کننده لوله در آمریکا در ماه ژانویه به پایین بودن قیمت لوله وارداتی به آمریکا اعتراض و شکایت خود را به وزارت بازرگانی این کشور تقدیم کردند. 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آذربایجان شرقی ظرفیت تبدیل شدن به محور دیپلماسی منطقه‌ای را دارد
نگاهی به سه فیلم و مستند آماده پخش از سیما
افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی؛ ۵ شهر در وضعیت قرمز
تقویم روز و اوقات شرعی هجدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
اطلاعیه قطع برق در برخی شاهرود
تداوم آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی
روایتی از تجمع اصناف و بازاریان بجنورد 
اکران سیار میزبان ۵۰ هزار معتکف سراسر کشور
«احمد» جمعه نیم‌بها اکران می‌شود
انتخاب سرمربی جدید هوادار
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ دی
رشد چشمگیر مشارکت مردمی در اعتکاف امسال استان زنجان
دانشگاه علوم پزشکی زنجان پیشتاز در اجرای برند دانشگاه تاثیرگذار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)