• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۲۳۰۳
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۳
چهارمحال و بختیاری » علمی فرهنگی

قدردانی از برترین های کمیسیون پژوهش صداوسیمای کشور+فیلم

برترین های کمیسیون پژوهش صداوسیمای کشور معرفی و قدردانی شدند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری ، رییس کمیسیون پژوهش بیست و یکمین جشنواره تولیدات صدا و سیمای مراکز استان ها گفت: از مجموع 230 اثر ارسالی به دبیرخانه جشنواره، 71 درصد به دور دوم داوری راه یافت، 165 اثر موفق به کسب نمره بالای 60 شدند و در پایان 24 اثر و سه مقاله  برتر شدند.   قدردانی از برترین های کمیسیون پژوهش صداوسیمای کشور

 آقای طلوعی  افزود: در بخش فرهنگی کمیسیون پژوهش آقای ابوالفضل شرفی با اثر "بررسی راهکارهای ترویج عفاف و حجاب توسط رسانه استانی از نظر صاحبنظران دینی و تربیتی " از خراسان رضوی ،،آقای  عبداله رئیسی  با اثر" شناسایی و ارائه راهکارهای ارتقای هویت فرهنگی و اجتماعی جوانان شهر بوشهر با تاکید بر نقش صدا و سیما" از بوشهر  و آقای سید حسن آذری  با اثر" تحلیل محتوای کیفی برنامه رادیویی سوزلر صحبت لر" از مرکز اردبیل به ترتیب اول تا سوم شدند.

وی گفت: در بخش اجتماعی کمیسیون پژوهش خانم کبری اکبری با اثر"بررسی میزان احساس منزلت اجتماعی و عوامل آن در بین جانبازان شهر قزوین به منظور بازآفرینی در شبکه استانی "از مرکز قزوین رتبه اول را کسب کرد و آقای مهتدی ناظمی  با اثر"راهکارهای رسانه ای اجرای سیاست های کلی جمعیت در استان" از مرکز خراسان رضوی دوم شد و احمد کارگر با اثر"علل و عوامل کاهش طلاق عاطفی در خانواده ها با تاکید بر نقش رسانه استانی " از استان مرکزی  و خانم  عاطفه ارکان  با اثر"  علل و عوامل شکل گیری  طلاق عاطفی در شهر قم با تاکید بر نقش رسانه استانی " از مرکز قم به صورت مشترک سوم شدند.

آقای طلوعی  افزود:هیئت داوران  بخش اجتماعی،پژوهش  اثر" بررسی استفاده از استعداد های جوان در ساختار سلسه مراتبی مدیریت استان " تالیف خانم  مریم رزاقی از مازندران را شایسته تقدیر اعلام کردند.

وی گفت: در بخش اقتصادی هم زهرا خورشیدی هیکویی با پژوهش "شناخت وضعیت زنان کارآفرین استان ،موانع و محدودیت های موثر بر عملکردآنان " از مرکز مازندران  اول شد.

همچنین خانم معصومه دارابی  با پژوهش "معرفی مشاغل،شرایط و چگونگی کارآفرینی با نگاه به فرصت های شغلی موجوددر استان" از ایلام  دوم شد و آقای عرفان ناصری با پژوهش "مطالعه تبلیغات پخش شده از صدا و سیما از لحاظ رعایت مولفه های اقتصاد مقاومتی " از مرکز کردستان هم سوم شد.

آقای طلوعی افزود: در بخش رسانه و ارتباطات کمیسیون پژوهش هم آقای جمشید دژم خوی با اثر" مطالعه راهکارهای افزایش مخاطبان شبکه استانی سیمای استان " از مرکز آذربایجان شرقی ، آقای مصطفی محمد صادقی دهقی با اثر" نقش برنامه های شبکه های ماهواره ای بر سبک زندگی شهروندان " از مرکز اصفهان و خانم لیلا بیاتی با اثر"آینده پژوهی حضور شبکه های استانی صدا و سیما در فضای مجازی" از مرکز چهارمحال و بختیاری  به ترتیب اول تا سوم شدند.

وی افزود: هیئت داوران در بخش سیاسی هیچ اثری را شایسته رتبه اول و دوم اعلام نکرد و پژوهش آقای عثمان میرانی با عنوان " شهیدان واحدی،نقش و جایگاه آنان در مبارزات جمعیت فداییان اسلام" از مرکز کرمانشاه  رتبه سوم را کسب کرد.

 همچنین در بخش پژوهش های منجر به تولید هم خانم پروین گنجی با اثر"عوامل موثر بر شکاف نسلی در شهر خرم آباد" از مرکز لرستان رتبه نخست رادیویی را کسب کرد و خانم فاطمه آذری با پژوهش" معرفی باغ های تاریخی استان خراسان جنوبی با تاکید بر باغ گلشن طبس" از خراسان جنوبی رتبه نخست خبر ، خانم گلنار حیدرپور با اثر"آسیابهای آبی استان سمنان و کارکرد های آن " از مرکز سمنان ، آقای احمد شادی عیسی لو  با پژوهش " مستند بایداق " و خانم  فاطمه عامریان با اثر" اولویت ها  و موضوعات  برنامه مخاطبان نوجوان در شبکه  استان" از مرکز مازندران  به ترتیب  رتبه  اول و دوم و سوم تلویزیون را کسب کردند.

همچنین  در بخش مقالات هم آقایان سید محمد موسوی ندوشن و سید علیرضا افشانی از مرکز یزد، آقای محمود یعقوبی دوست از مرکز خوزستان و آقایان اقبال خالدیان و سید مهدی  مهدی زاده و خانم مهراوه فردوسی از مرکز کردستان  برتر شدند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
قدردانی از برترین های کمیسیون پژوهش صداوسیمای کشور+فیلم قدردانی از برترین های کمیسیون پژوهش صداوسیمای کشور+فیلم قدردانی از برترین های کمیسیون پژوهش صداوسیمای کشور+فیلم قدردانی از برترین های کمیسیون پژوهش صداوسیمای کشور+فیلم قدردانی از برترین های کمیسیون پژوهش صداوسیمای کشور+فیلم
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی برای اروپا تبعات جدی دارد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: متوقف نشدیم
پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر در تبریز
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)