• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۳۰۳۳
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی

اهتمام معاونت تربیت و آموزش ناجا بر حرفه آموزی سربازان

فرمانده نیروی انتظامی: براساس فرمایشات مقام معظم رهبری( مدظله العالی) و نیز ابلاغیه صادره از سوی ستاد کل نیروهای مسلح بر لزوم حرفه آموزی سربازان در این دوران تاکید شده؛ برهمین اساس با همت معاونت تربیت و آموزش ناجا گام های موثری در این زمینه برداشته شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار "حسین اشتری" در جمع کارکنان و فراگیران مرکز آموزشی مرزبانی شهید "رجایی" با ابراز خوشحالی از حضور در جمع این عزیزان، گفت: مرکز آموزشی شهید رجایی یکی از مراکز بزرگی است که طی سال های گذشته افراد زیادی را تحت آموزش قرار داده و امیداوریم با حضور خود بتوانیم در راستای تقویت و تجهیزامکانات این مرکز گام های موثری در حد توان و ظرفیت موجود برداریم.
وی خطاب به فراگیران این مرکز، گفت: شما جوانان، آینده سازان این کشورهستید که باید قدر خود و این دوران حساس را بدانید.
فرمانده ناجا با بیان این که سربازی دوران سرنوشت ساز زندگی هر فردی به شمار می آید، گفت: امنیت، آسایش و آرامش مردم در گرو حفاظت و صیانت از مرزهای کشور می باشد.
وی ادامه داد: شاید اکنون فقط عده ای به دنبال گذر از این دوران باشند و برای پایان آن لحظه شماری کنند، اما شما دراین مدت می آموزید که چگونه عمر خود را سپری کنید؛ خدمت سربازی منجر به ساخته شدن و آمادگی فرد برای زندگی در آینده می شود.
این مقام عالی انتظامی کشور از خدمت سربازی به عنوان دوران حساس زندگی نام برد واظهار داشت : باید از وجود روحانیت معظم و مربیان در حوزه های نظامی و اعتقادی بهره برد و مسائل اعتقادی را در این دوران محکم کرد.
فرمانده ناجا افزود: آموزش دفاعی و رزمی و آشنایی با تجهیزات وامکانات نظامی از دیگر مواردی است که فراگیران باید از این دوران بهره برداری کند.
سردار اشتری، بنای نیروی انتظامی را حرفه آموزی به سربازان دانست و اظهار داشت : بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری( مدظله العالی) و نیز ابلاغیه صادره از سوی ستاد کل نیروهای مسلح بر لزوم حرفه آموزی سربازان در این دوران تاکید شده؛ برهمین اساس با همت معاونت تربیت و آموزش ناجا گام های موثری در این زمینه برداشته شده است.
فرمانده ناجا افزود: نباید اینگونه تصور شود سربازی به معنای تلف کردن عمر است، باید بدانیم که امنیت کشور که بالاترین نعمت محسوب می شود در گرو جانفشانی و آمادگی سربازان است.
سردار اشتری از استان کرمانشاه و مردم این استان به عنوان نماد دلاوری و ایثار نام برد و گفت: در عملیات مرصاد دشمن با تمام عده و عده در تلاش بود که به جمهوری اسلامی ایران ضربه وارد کند ولی با تلاش و ایثار مردم این سرزمین و هوشیاری و توانمندی نیروهای مسلح مغلوب شدند.
فرمانده ناجا، تاریخ مردم کرمانشاه را پر از دلاورمردی دانست و افزود: از شروع جنگ تا پایان آن نشانه های دفاع در این سرزمین وجود داشته و دارد.
وی در ادامه به انجام اقدامات مخرب و القای ناامیدی در بین مردم از سوی دشمنان اشاره کرد و اظهار داشت: با هوشیاری و هوشمندی مردم و مسئولان قطعا این گونه حرکات ناکام خواهد ماند.
سردار اشتری، پیشرفت های کشور در بعد سیاسی ، نظامی، فرهنگی و اجتماعی را تیری در چشم دشمنان دانست و گفت: دشمنان همواره در پی ضربه زدن به نظام ما بوده و قطعا همانند گذشته مغلوب خواهند شد.
وی تصریح کرد: فرمانده معظم کل قوا، آگاه ترین و مشرف ترین فرد در رأس امورات کشور هستند، معظم له آینده کشور را روشن می دانند وبر آینده سازی و آینده داری جوانان این مرز و بوم تأکید دارند.
فرمانده ناجا در پایان، دیدار با کارکنان و فراگیران مرکز آموزشی شهید رجایی را توفیقی دانست و گفت: از دیدن روحیه بالای شما جوانان بسیار خرسند هستیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقش بانوان مبلغ در حفظ حیات جنین
یلدا به رنگ همدلی؛ دیدار صمیمانه استاندار کرمان با خانواده‌های مددجوی کمیته امداد
لزوم فعال سازی رمز اول پویا برای جلوگیری از کلاهبرداری
توضیحات دادستان کردستان در خصوص پروژه تقاطع کمال الملک
وزیر کشور سوئیس: با ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان موافقم!
فرار درآمد‌های ارزی با کارت‌های بازرگانی یک بار مصرف
فاکتور‌های کاغذی از فردا اول دی اعتبار ندارد
توافق استانداران کرمان و یزد برای توسعه اقتصاد منطقه‌ای
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
ادامه پیروزی‌های بارسلونا در لیگا
هدف نهایی جهاد تبیین، تربیت سرباز تراز نظام مقدس اسلامی
آیین دانش آموختگی پاسداران جوان
انتصاب رئیس جدید هیئت دوچرخه سواری خوزستان
تلاش برای وصل برق ۶٠ روستای ساردوئیه
ساماندهی غرفه‌های فروش گلزار شهدای کرمان آغاز شد
ذخیره‌سازی بیش از ۱۰۰ هزار تن کیوی در سردخانه‌های گیلان
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان از اول دیماه
خبر‌هایی از مصوبات شورای امر به معروف در شاهرود
حزب‌الله لبنان: تسلیم‌پذیری در قاموس ما جایی ندارد
بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از آمادگاه ملخ صحرایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)