پخش زنده
امروز: -
ده فیلم از ایران در بخشهای فیلمهای سینمایی، کوتاه داستانی، کوتاه پویانمایی بین الملل جشنواره کودک و نوجوان با آثار غیرایرانی رقابت میکنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع رسانی فیلم های«ضربه فنی» به کارگردانی غلامرضا رمضانی و تهیه کنندگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی، «لکنت» به کارگردانی محمدرضا حاجی غلامی و تهیه کنندگی محمودفتوحی شاه آبادی،«آهوی پیشونی سفید۲»به نویسندگی، تهیه کنندگی و کارگردانی سید جواد هاشمی در بخش فیلم های سینمایی بین الملل با سایر فیلم های بین الملل این بخش به رقابت می پردازند.
همچنین فیلم بلند پویانمایی«آخرین داستان»به کارگردانی اشکان رهگذر نیز با دیگر آثار بلند پویانمایی بین الملل جشنواره رقابت می کند.
در بخش فیلم های کوتاه داستانی هم فیلم های«باز هم سکوت»به کارگردانی و تهیه کنندگی راضیه سراجی«مونالیزا» به کارگردانی عباس عمرانی بیدی و تهیه کنندگی حجت شمس، «مثل بچه آدم» به کارگردانی آرین وزیردفتری و تهیه کنندگی مجید برزگر از ایران با آثار غیرایرانی ارزیابی می شوند.
فیلم های ‹‹بدو رستم بدو» به کارگردانی و تهیه کنندگی حسین ملایمی، «گرگم و گله میبرم» به کارگردانی امیرهوشنگ معین، «یکی بود یکی نبود» به کارگردانی و تهیه کنندگی مهین جواهریان نیز عناوین فیلم هایی است که در بخش فیلم های کوتاه پویانمایی بین الملل با سایر آثار دیده و داوری خواهند شد.
سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان به دبیری علیرضا رضاداد از فردا تا ۱۴شهریور در اصفهان برگزار می شود.