بهره برداری از ۵۲ واحد صنعتی و معدنی در فارس
همزمان با هفتهی دولت ۵۲ طرح صنعتی و معدنی در استان فارس آماده بهرهبرداری است که بخشی از آن افتتاح شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس گفت: اعتبار هزینه شده برای بهرهبرداری از این طرح ها بیش از سه هزار میلیارد ریال است.
علی همتی با بیان اینکه با بهرهبرداری از این طرحها برای ۸۲۴ نفر اشتغال ایجاد شده است، افزود: این طرح ها شامل تولید انواع کاشی و سرامیک ساختمانی، شیره خرما، قطعات گچی ساختمانی، انواع شیر پاستوریزه، شکل دهی ورق و خدمات ماشین کاری فلزات است.
وی تصریح کرد: این واحدهای صنعتی در شهرستانهای شیراز، سپیدان، آباده، لارستان و قیروکارزین ایجاد شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: واحدهای شاخص آماده افتتاح شامل فاز ۴ کاشی پاسارگاد سرام آباده با سرمایهگذاری هزار و ۳۲۰ میلیارد ریالی و ایجاد اشتغال برای ۲۴۰ نفر، شرکت نوین آبان فنآور با سرمایه گذاری هزار و ۵۰ میلیارد ریال و اشتغال بیش از ۱۳۲ نفر و شرکت دالین کوه پارسه در زمینه خدمات شکل دهی ورق و خدمات ماشین کاری فلزات با میزان سرمایه گذاری ۱۵۴ میلیارد ریال با اشتغال بیش از ۳۰ نفر است.