• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۶۴۷۷
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی
به زودی؛

رونمایی از پیشرفته ترین رادار دوربرد بومی

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا از رونمایی و عملیاتی شدن پیشرفته‌ترین رادار دوربرد بومی برای رصد تحرکات دشمن از هزاران کیلومتر فراتر از مرز‌های کشور در آینده نزدیک خبر داد.

رونمایی از پیشرفته ترین رادار دوربرد بومی ، بزودیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، امیرسرتیپ علیرضا صباحی فرد به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه امروز تهران با ارائه گزارشی از عملکرد این قرارگاه افزود : این رادار با همت دانشمندان و جوانان مبتکر خلاق ایرانی تهیه و تولید شده است که به زودی رونمایی می شود .
وی گفت: ایران به همت جوانانش اکنون در تولید و ساخت انواع موشک های زمین به هوای پیشرفته با برد کوتاه، متوسط و بلند به خودکفایی رسیده است و در اواخر امسال خبرهای مسرت بخشی از عملیاتی شدن سامانه موشکی پدافند هوایی دوربرد اعلام می شود .
امیر صباحی فرد با اشاره به استمرار دشمنی های استکبار علیه کشورمان افزود: این دشمنی ها و فشارها همواره علیه ایران اسلامی وجود داشته و فقط شکل و روش و نوع و شدت تهدیدها و توطئه ها در مقاطع مختلف متفاوت بوده است .
وی ، ​تهدید نظامی،​ ترور، ایجاد آشوب و اغتشاش ، ایجاد تفرقه و نارضایتی ، ایران هراسی، تهاجم فرهنگی، جنگ نرم ، جنگ رسانه ای و جنگ دیپلماسی ، تهدید اجتماعی و امنیتی و اکنون جنگ اقتصادی و اعمال تحریم های ناجوانمردانه را نمونه هایی از صدها توطئه دشمن علیه کشورمان برشمرد.
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء کارنامه عملکرد این قرارگاه را در سالهای دفاع مقدس ، افتخار آمیز دانست و افزود: دفع بیش از 24 هزار و 800 حمله هوایی دشمن ،​حضور موثر در 450 عملیات دفاع مقدس ، تامین امنیت آسمان برای عملیات نیروهای سطحی و دفع حملات دشمن بخشی از این کارنامه است .
امیر صباحی فرد، انهدام بیش از 600 فروند از پرنده های متجاوز دشمن را که فقط بیش از 70 فروند آن در عملیات والفجر 8 ساقط شد از دیگر اقدامات قرارگاه خاتم الانبیاء دانست.
وی گفت: ادامه صدور نفت از جزیره خارک با دفع حملات هوایی دشمن را که با هدف قطع صادرات نفت کشورمان انجام می شد از دیگر اقدامات این قرارگاه بود که سبب شد حتی یک روز صادرات نفت کشورمان قطع نشود .
امیر صباحی فرد تاکید کرد: اگر در حوزه دفاعی تقویت نمی شدیم و در طراحی و تولید ادوات و تجهیزات راهبردی به خودکفایی و استقلال نمی رسیدیم به یقین دشمن از تجاوز به میهن عزیزمان دریغ نمی کرد.
وی افزود: اکنون اقتدار نیروهای مسلح ، ارتقای روز افزون توان رزمی و حفظ آمادگی های دفاعی و نیز ایجاد بازدارندگی های پایدار و موثر با حمایت ملت عزیز و رهنمودهای داهیانه و حکیمانه فرمانده کل قوا را شاهد هستیم .
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء گفت: این قرارگاه با ارتقای توان رزم و حفظ آمادگی دفاعی اکنون به چنان اقتدار همه جانبه و بازدارندگی پایداری دست یافته است که اگر دشمن بخواهد با نام جعلی از مرزهای هوایی ما عبور کند در خاک ایران به زمین نشانده و به عذرخواهی و تعهد مجبور می شود.
امیر صباحی فرد افزود: این توان رزم به حدی است که اگر تروریستی چون ریگی بخواهد مخفیانه و با استفاده از هواپیمای مسافربری از آسمان کشورمان عبور کند شناسایی و هواپیمای حامل او در خاک ایران به زمین نشانده می شود .
وی هشدار داد : دشمن می داند که جمهوری اسلامی در پی جنگ افروزی نیست اما چنانچه در عرصه نظامی دچار توهم تجاوز و تهاجم شود سیلی محکمی خواهد خورد .
امیر صباحی فرد با اشاره به تلاش دشمن برای تضعیف قدرت دفاعی کشور، یگانه راه عقب راندن دشمن گستاخ از مواضع ظالمانه اش را ایستادگی و حفظ آمادگی دفاعی و رزمی دانست .
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء تاکید کرد: دشمن بداند جمهوری اسلامی ایران از مولفه های قدرت نظامی و ملی کوتاه نخواهد آمد.
وی گفت : با افتخار اعلام می کنم که صنعت پدافند هوایی کشور از وابستگی رها شده و از مرحله تولید قطعه و مهندسی معکوس سامانه ها به مرحله طراحی و تولید بومی تجهیزات و سامانه های پیشرفته دفاع هوایی مطابق با استاندارهای جهانی رسیده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تاکید ایران بر پایان دائمی تجاوز به غزه شد
­ساپینتو: پادیاب برای غافلگیری استقلال به زمین می‌آید
دیدار و گفت‌وگوی هیئت پارلمانی کشورمان با شیعیان تایلند
پشتوانه اصلی نظام مردم هستند 
روح قانون مناطق آزاد با بخشنامه‌ها از بین رفته است
هشدار معاون وزیر درباره کمبود زمین در لنجان
قطعنامه جدید شورای حکام، تلاش آمریکا و تروئیکا برای جبران شکست اسنپ‌بک است
اعلام اسامی آثار راه‌یافته به بخش‌های مختلف جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان
سوگواره فاطمی ام‌ابیها در بیدخون
معرفی الگو‌های برتر مدیریتی در نهادینه سازی فرهنگ قرآن، عترت و نماز در مدارس آذربایجان غربی
تفاهم نامه همکاری سازمان منطقه آزاد انزلی، اتاق بازرگانی گیلان و میربیزینس بانک روسیه
۲۹ آبان روزی ماندگار در تاریخ ساری
سازمان ثبت استاد پاسخگو و متولی اصلی حدنگاری است
برگزاری همایش تربیت فرزند در دولت آباد
ادای احترام مردم بوکان و سلماس به شهید مدافع امنیت ، شهید رحیم صحابی
اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در کرمانشاه
جهادگران فاطمی وارد میدان شدند
تاکید بر ساماندهی فوری محلات حاشیه‌نشین مراغه
اهدای ۴۰۰ جلد کتاب به دانشگاه پیام‌نور سقز
واکنش‌ها به طرح جنجالی دولت انگلیس علیه مهاجران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)