• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۷۰۰۲
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰
بین الملل » مقاومت
در واکنش به تصميم ترامپ به قطع کمکها به آنروا

محمود عباس تصميم آمريکا را تهاجم آشکار به مردم فلسطين خواند

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین: تصمیم آمریکا حمله ای آشکار به مردم فلسطین محسوب و تلاشی برای به چالش کشیدن قطعنامه سازمان ملل متحد قلمداد می شود.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی؛ محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تصمیم آمریکا را در قطع کامل کمک ها به آژانس امداد سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروآ "تهاجم آشکار به مردم فلسطین" توصیف کرد.
این اقدام در پی انتشار اخباری در هفته گذشته از سوی آمریکا در این باره انجام شد که دولت ترامپ در حال قطع کمک بیش از دویست میلیون دلاری به آنرواست. سازمان ملل متحد از همه کشورها خواسته است وارد عمل شوند و این شکاف ایجاد شده در زمینه بودجه آنروآ را پر کنند. این در حالی است که هدر نائورت سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با صدور بیانیه ای اعلام کرد: " زمانی که ما در ماه ژانویه از اختصاص کمک شصت میلیون دلاری آمریکا به این نهاد خبر دادیم، اعلام کردیم که آمریکا دیگر تمایلی به متقبل شدن سهم نامتناسب از هزینه های مربوط به آنروآ ندارد. روندی که ما طی سال ها آن را متقبل شده بودیم."
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

خبرنگار الجزیره انگلیسی گزارش داد محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی اعلام کرد تصمیم آمریکا در قطع روند تأمین مالی این نهاد سازمان ملل متحد که به آوارگان فلسطینی کمک می کند، تهاجم آشکار به مردم فلسطین محسوب می شود. بیش از یک میلیون فلسطینی به کمک های غذایی ارائه شده از سوی آنروآ متکی هستند. از این رو، تصمیم آمریکا برای عدم تأمین مالی آنروآ، می تواند سبب شود شمار زیادی از فلسطینیان چیزی برای خوردن نداشته باشند. کاهش بودجه آنروآ به معنای تعطیل شدن درمانگاه ها و پایان یافتن روند ارائه خدمات اجتماعی برای آوارگان فلسطینی است. این کمک ها شامل ارائه کمک های ضروری و انسانی برای میلیون ها نفر می شد.
آنروآ همچنین هدایت چند صد مدرسه را برای نیم میلیون کودک فلسطینی در غزه، کرانه باختری، اردن، لبنان و سوریه بر عهده دارد. این مدارس این هفته با ابهام درهای خود را به روی دانش آموزان باز کردند.
کریس گونس سخنگوی آنروآ در سخنانی گفت: "ما تنها برای اداره آنها تا پایان ماه سپتامبر پول داریم. در پایان ماه سپتامبر، آنروآ دیگر بودجه ای نخواهد داشت . ما دیگر پولی برای اداره مدارس و پرداخت حقوق به بیست و دو هزار معلم و کادر آموزشی نخواهیم داشت."
چند روز پیش، کمیسر ارشد آنروآ اعلام کرد این نهاد در تلاش برای متنوع کردن منابع تأمین مالی خود است. این نهاد به کمک کنندگان غنی و دیرینه و همچنین کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس روی آورده است تا به آنروآ کمک کنند تا مدارس تحت نظر آنروآ همچنان باز بمانند.
پیشتر کراهنبل کمیسر ارشد آنروآ گفت: "ما در ابتدا توافق نامه ای چند ساله با کشورهایی همانند روسیه داشتیم. ما شاهد مشارکت فراوان کشورهای خلیج فارس بودیم. هند و چین میزان مشارکت خود را به صورت قابل توجهی افزایش دادند. این پویایی وجود دارد. همچنین بانک جهانی و بانک توسعه اسلامی می توانند در درازمدت سبب ایجاد ثبات بیشتری شوند."
آنروآ می گوید نیم میلیون دانش آموزی که نتوانند به مدرسه بروند سبب بی ثباتی منطقه ای خواهند شد. برخی از آسیب پذیرترین افراد در این بخش پر نوسان از جهان بازندگان اصلی این روند هستند.
خبرنگار الجزیره انگلیسی از واشنگتن دی سی هم گزارش داد آمریکا حدود سی درصد از بودجه آنروآ را تأمین می کرد. از این رو، قطع این مبلغ قابل توجه می تواند تأثیرات قابل توجهی بر شرایط تقریبا بد زندگی در مکان هایی همانند غزه و دیگر مکان هایی خواهد داشت که آوارگان فلسطینی در آنجا زندگی می کنند. آنروآ می گوید پنج میلیون آواره فلسطینی وجود دارند. این ها افرادی هستند که طرف فلسطینی می گوید حق بازگشت دارند. این ها افراد هستند که در زمان اعلام موجودیت اسرائیل در سال هزار و نهصد و چهل و هشت، از سرزمین های فلسطینی بیرون رانده شدند. به گفته فلسطینیان و بر اساس قطعنامه سازمان ملل متحد، خود این افراد یا فرزندان آنها حق بازگشت به سرزمین های فلسطینی را دارند . اسرائیل البته از همان آغاز با این موضوع مخالف بوده است. از این رو، این تلاشی از سوی آمریکا برای تضعیف حق بازگشت فلسطینیان قلمداد می شود.
محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی اعلام کرد تصمیم آمریکا حمله ای آشکار به مردم فلسطین محسوب و تلاشی برای به چالش کشیدن قطعنامه سازمان ملل متحد قلمداد می شود. باید خاطرنشان کرد که آمریکا بر اساس قطعنامه سازمان ملل متحد حق ندارد به طور یکجانبه سبب از بین رفتن آنروا شود. ریاض المالکی وزیر امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین از دیگر کشورهای عربی خواست وارد عمل شوند و آنروآ را تأمین مالی کنند تا کسری بودجه ناشی از قطع کمک های آمریکا جبران شود.
­
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرکرد در مسابقات تیراندازی
چهارمین جلد «حماسه سجادیه» منتشر شد
حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نماد ایستادگی و وحدت ملت ایران است
حمایت مصر از بازگشت مذاکرات بین تهران - واشنگتن
هشدارنارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی
افزایش پنج برابری شمار پناهندگان بی خانمان در انگلیس
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
ممنوعیت اسپانیا برای دسترسی کودکان به شبکه‌های اجتماعی
رقابت آلومینیوم، ذوب آهن در اراک
افتتاح ۴۰ پروژه مدیریت بحران در مازندران با اعتبار ۱۶۰۰ میلیارد ریال
مردمی بودن شاخصه اصلی انقلاب اسلامی ایران
برد خارج از خانه هندبال بانوان نفت و گاز گچساران
حضور فعال ایران در نمایشگاه گردشگری EMITT ۲۰۲۶
اهدای عضو نوجوان اهل کریم آباد بهادران
تشکیل سپاه پاسداران؛ یکی ازدستاوردهای انقلاب اسلامی
آخر هفته در بهشت زهرا
ابراز امیدواری کرملین به موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا
دوومیدانی داخل سالن آسیا، صعود صفری و زارعی به دیدار پایانی
برگزاری نمایشگاه عرضه‌ی کالا دربخش رودخانه شهرستان رودان
حضور استاندار آذربایجان‌غربی در جمع مردم شهر محمدیار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)