• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۸۸۱۴
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۰
تهران » اقتصادی

تلاش نخستين توليدکننده ماشين آلات پخت نان صنعتي کشور براي تداوم توليد

نخستين توليدکننده ماشين آلات پخت نان صنعتي و نان هاي حجيم در کشور، براي ادامه فعاليت و حفظ بازار فروش نيازمند حمايت است.

گروه صنعتی مرشدگوهر نخستین تولیدکننده ماشین آلات پخت نان صنعتی و نانهای حجيم در کشور اين روزها با مشکلاتي روبروست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرعامل این کارخانه گفت: این مجموعه با تولید بیش از 10 محصول اصلی و جانبی دستگاههای پخت نانهاي حجیم، بیش از 40 سال است که محصولات خود را با کیفیت خوب و بروز در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهد و توانسته با اتکا بر کیفیت بالاي توليدات، بازار داخل و چند کشور جهان را در دست بگیرد.
محمود مرشدی افزود: در چند ماه گذشته مشکلاتی از قبیل نبود مواد اولیه و افزایش قیمت اين مواد و در نتیجه کسادی بازار به دلیل کمبود مشتری تا بیش از 50 درصد موجب شده تا تعداد کارگران از 50 به 40 نفر تقلیل پیدا کند و ساعات اضافه کار کارگران نیز حدف شود که با ادامه این وضع کارخانه تا نهایت 3 ماه ديگر  مي تواند به فعاليت خود ادامه دهد.
وی با بيان اينکه ما در عراق توانسته ایم رقیب تجاری خود يعني ترکیه را کنار بزنیم و بازار قاره آفریقا را به دست بگیریم، افزود: برای ادامه کار نیاز به حمایت دولتی داریم تا این بازار را از دست ندهیم و در صورت حمایت میتوانیم بیش از 100 نیروی جدید را بکارگیری کنیم .
­نان حجیم در ایران از اوایل دهه 50 به سفره های مردم راه پیدا کرد؛ در آن زمان تعداد انگشت شماری از این واحدهای تولید نان در تهران با ماشین آلات خارجی تاسیس شد لیکن استقبال خوبی از این نوع نانها به عمل نیامد و فقط تعداد کمی از مردم و خارجی های مقیم کشور مصرف کننده این نانها بودند. در آن زمان نان حجیم موجود در ایران نان بولکی ( نان سفید) به روش سنتی به صورت شال تخته با تنور بربری تولید می شد.

با ورود نان فانتزی (حجیم) به بازار مصرف به روش نیمه صنعتی طی مدت 15 سال کم کم جایی برای خود باز کرد و با شروع جنگ تحمیلی مصرف نان فانتزی افزایش يافت و جایگاهی خاص پیدا کرد.
شرکت ماشین سازی مرشدگوهر با تجربه قبلی ماشین سازی در صنعت غذایی، اولین دستگاه فرم دهنده خمیر صنعت نان را در سال 1355 از دستگاههای آلمانی مشابه سازی و تولید کرد؛ این دستگاهها در واحدهای تولید نان بولکی استفاده می شد .
دستگاه بعدی که توسط این شرکت تولید شد، دستگاه برش نان تست و سوخاری بود؛ با اقدام به تولید وساخت دستگاه های پخت نان در داخل توسط شرکت مرشدگوهر به مرور ورود ماشین آلات خارجی متوقف شد.
بعد ازاعمال تحریم هاي آمریکا (از اوایل سال 60) شرکت ماشین سازی مرشدگوهر شروع به طراحی و ساخت کامل ماشین آلات واحدهای نانهای حجیم و نیمه حجیم و قنادی ها اقدام کرد که این روند تا به امروز ادامه داشته است .
از جمله دستگاههایی که در این دوره توسط این شرکت طراحی و ساخته شد فرهای پخت در دو مدل گردان و طبقه ای و دستگاههای عمل آوری و فرم دهی خمیر بود که در این سالیان بر اساس نیازهای واحدهای تولید نان دستگاههایی مطابق با استانداردهای ایران وهمچنین اروپا بومی سازی شد .
شرکت مرشدگوهر در دهه 60 نیازهای داخلی را تامین و در اوایل دهه 70 شروع به صادرات به آسیای میانه و کشورهای همسایه کردو در دهه 80 برحسب نیاز و اعلام دولت، دستگاههای صنعتی به وسيله این شرکت طراحی و تولید گردید و نان حجیم کشور وارد مرحله جدیدی شد .
همه فرهای پخت دونات، میزکار، رول کن خمیر، برش نان تست ،قالب تست، سینی پخت پوشش دار، چرخ حمل اتاق تخمیر نهایی خمیر گیر اسپیرال، تقسیم کن و گردکن خمیر و میکسر پهن کن از محصولات جدید این واحد تولیدی است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی واحدآندوسکوپی و کولونوسکوپی در بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس
آسمان آباد؛ قدم در مسیر آبادانی گذاشت
خبر‌های خوش از توانمندی‌های سیستان و بلوچستان
رفع مشکل اختلال در شبکه تلفن همراه خشکبیجار
صید چشمگیر ماهی سفید در آغاز فصل؛ غافلگیری صیادان مازندران
طلای هشتم ایران برای تیم تنیس روی میز دونفره بانوان
تشخیص به‌موقع «تنبلی چشم»، کلید حفظ بینایی کودکان
عطر و بوی شهادت در روستای بیهود قائنات
برگرداندن طلا به صاحبش با تلاش مأموران انتظامی
کشف و ضبط ۳۸۰ کیسه کود شیمیایی در هشترود
تشییع و تدفین شهید یعقوب فرد سالارزهی امروز در شهرستان هامون
برد و تساوی نمایندگان هرمزگان در لیگ دسته سوم فوتبال
هاشم بیگی فینالیست شد
پیوندی ازجنس خدمت بی منت درحوزه سلامت درمناطق محروم آذربایجان غربی وخراسان جنوبی
درخشش دانش آموزان کوهدشتی در دوازدهمین دوره مسابقات رباتیک کشور
اخبار کوتاه ۲۲ آبان در گلستان
یزد، میزبان کنفرانس ملی آموزش با رویکرد الهی
بزرگداشت هفته مازندران توسط دانش‌آموزان قائم‌شهر
آیین تجلیل از واقف ۳۰ هزار جلد کتاب در رشت
آغاز عملیات اجرایی محور بندرترکمن به یساقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)