• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۰۳۷۰
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی
از طریق ویدئو کنفرانس؛

دیدار مردمی سردار اشتری با شهروندان ۳ استان

دیدار مردمی فرمانده ناجا با شهروندان استان‌های خراسان رضوی، ایلام و تهران صبح امروز در محل سامانه ۱۹۷ برگزار شد.

دیدار مردمی سردار اشتری با شهروندان استان‌های خراسان رضوی، ایلام و تهرانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، سردار حسین اشتری با حضور در مرکز نظارت همگانی بازرسی کل ناجا ۱۹۷ با شهروندان استان تهران به صورت چهره به چهره گفتگو کرد.
همچنین سردار اشتری از طریق ویدئوکنفرانس با شهروندان استان های خراسان رضوی و ایلام گفتگوی صمیمانه داشت و تاکید کرد که نیروی انتظامی تمام تلاش خود را می کند تا دغدغه شهروندان در سه مبحث امنیت ، سلامت و معیشت کارکنان برطرف شود.
 
مردم از عملکرد نیروی انتظامی رضایت کامل دارند
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه مردم از عملکرد نیروی انتظامی رضایت کامل دارند، گفت: انتقاد‌های مردم از ناجا ۸.۵ درصد کاهش یافته است.
سردار حسین اشتری در حاشیه جلسه مردمی در ستاد نظارت همگانی ناجا (سامانه ۱۹۷) گفت: مردم از عملکرد نیروی انتظامی رضایت کامل را دارند هر چند کمی‌ها و کاستی‌هایی وجود دارد و تمام تلاش همکاران خدوم بر این است که به بهترین شکل برای امنیت و آسایش مردم تلاش کنند.
وی گفت: بیشتر مراجعه مردمی در حوزه‌های نظام وظیفه و انتقاد از مامورانی است که در برخی از مواقع کم کاری کرده اند، اما اکثر ماموران نیروی انتظامی بر حسب وظیفه‌ای که دارند در خدمت مردم هستند تا مشکلی به وجود نیاید.
سردار اشتری افزود: اگر عزیزان هم وطن از سامانه ۱۹۷ نیروی انتظامی هم شکایتی دارند می‌توانند با مراجعه به واحد‌های بازرسی استان‌ها مباحث شان را مطرح کنند و همکاران من در سریع‌ترین زمان به مشکلات آنان رسیدگی خواهند کرد.
 
تلاش نیروی انتظامی برای تسهیل تردد زائران اربعین
فرمانده ناجا گفت: امیدواریم با همکاری مردم و مسئولان استان‌های ایلام و خوزستان و بازگشایی مرز خسروی در کرمانشاه، شرایط خوبی را برای تردد زائران اربعین قراهم کنیم.
سردار سرتیپ «حسین اشتری» فرمانده ناجا در ارتباط ویدئویی با استان ایلام (درسامانه ۱۹۷) اظهار داشت: خوشبختانه به دلیل تلاش همکاران سختکوش و همکاری مردم، امروز در استان ایلام مشکلی وجود ندارد.
وی ادامه داد: مردم شهیدپرور ایلام همواره مانند زمان دفاع مقدس ثابت کرده‌اند که پای اعتقادات و میهن خود هستند.
فرمانده ناجا با بیان اینکه مردم ایلام در زمان راهپیمایی اربعین حسینی نشان داده‌اند که فداکار و مهمان‌نواز هستند، افزود: خوشبختانه در چند سال اخیر با همکاری مردم و نیروی انتظامی، امنیت برای تردد زائران اربعین حسینی به خوبی برقرار شده است.
سردار اشتری درباره زیرساخت‌های جاده‌ای استان ایلام نیز خاطرنشان کرد: در چند سال اخیر فعالیت‌های خوبی برای توسعه ساخت زیرساخت‌های استان ایلام شده و نیروی انتظامی به ۸۰ درصد از تعهدات خود عمل کرده است و بقیه هم تا پایان سال انجام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود در راهپیمایی اربعین حسینی ۲ میلیون زائر از مرز‌های کشور تردد کنند، افزود: امیدواریم شرایط خوبی را برای تردد زائران برقرار کنیم.
فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: تقویت پلیس راه و راهور ناجا در دستور کار ما قرار دارد؛ همچنین موارد مورد نیاز به مسئولان استانی و کشوری منعکس شده است و پیگیری خواهد شد.
سردار اشتری درباره تقویت معیشت کارکنان ناجا نیز گفت: باتوجه به حجم و وسعت ماموریت‌های ناجا ما امروز شرمنده کارکنان و خانواده‌های آن‌ها هستیم؛ اما در این خصوص برنامه‌هایی تهیه شده است که در آینده اطلاع رسانی خواهد شد.
فرمانده ناجا با بیان اینکه نمی‌گذاریم کسی به همکاران ما هتک حرمت کند، تصریح کرد: اگر کسی حین ماموریت به ماموران ما هتاکی کند به شدت برخورد خواهیم کرد و ماموران ما بایدهوشمندانه به کار خود ادامه دهند.
وی درباره بازارچه‌های مرزی گفت: بازارچه‌های مرزی طبق قوانین و مقرراتی که وجود دارد، حتما باید به کار خود ادامه دهند و منبع درآمدی برای مردم باشند.
سردار اشتری با بیان اینکه استان ایلام به دلیل برخی محرومیت‌ها نیاز به کار مضاعف دارد، افزود: تقویت این استان در مسائل پشتیبانی و تقویت تجهیزات، در اولویت ناجا قرار دارد. خوشبختانه امروز نقاط پرحادثه جاده‌ای در ایلام مشخص و به وزارت راه اعلام شده که بخشی از آن‌ها برطرف شده است و پیگیر هستیم تا نقاط پرحادثه در استان ایلام برطرف شود.
 
سردار اشتری در ارتباط تصویری با استان خراسان رضوی: افزایش کلانتری‌ها در حاشیه شهر مشهد
فرمانده ناجا با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های ناجا رسیدگی به حاشیه‌نشینی شهر‌هاست، گفت: کلانتری‌ها در حاشیه شهر مشهد افزایش یافته است.
سردار سرتیپ «حسین اشتری» امروز در ارتباط تصویری با خراسان رضوی در پاسخ به سوالات مردمی این استان اظهار داشت: شهر مشهد به دلیل زیارتی بودن یکی از پر تردد‌ترین شهر‌هاست و سالانه میلیون‌ها نفر به این شهر تردد می‌کنند.
وی با بیان این‌که برای تسهیل در تردد زائران باید برنامه ریزی شود، گفت:: در حوزه نیروی انتطامی بنده با قاطعیت اعلام می‌کنم که به دلیل حضور زائران امام رضا (ع) در گذشته و امروز نگاه ویژه‌ای به شهر مشهد شده است.
سردار اشتری افزود: خوشبختانه با کار‌های صورت گرفته، امروز در جاده‌های منتهی به شهر مشهد هیچ‌گونه مشکلی نداریم.
فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: جاده‌های منتهی به مشهد امروز مجهز به دوربین‌های کنترل سرعت و ثبت تخلف هستند و یکی از اولویت‌های ما مجهز کردن پلیس راه و راهور مشهد است.
وی درباره حاشیه‌نشینی در شهر مشهد نیز بیان کرد: موضوع حاشیه‌نشینی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های ناجاست. در سال گذشته و در پی بازدید‌های مکرر از حاشیه شهر مشهد، تعداد کلانتری‌ها افزایش یافته و مقر‌های موقت و گشت‌های بیشتری در حاشیه شهر مشهد در نظر گرفته شده است.
سردار اشتری گفت:خوشبختانه مشکلات حاشیه‌نشینی در شهر مشهد کمتر شده است و امیدواریم با همت استاندار، مردم، مسؤولان و همکاران ما شرایط بهتری ایجاد شود.
 
تماس ۶۰۰ هزار نفر با سامانه ۱۹۷ از ابتدای سال
فرمانده ناجا گفت: امسال ۶۰۰ هزار تماس با سامانه نظارت همگانی ۱۹۷ گرفته شده است و پیش‌بینی می‌کنیم که تماس‌ها نسبت به سال ۹۶ افزایش داشته باشد.
سردار سرتیپ «حسین اشتری» فرمانده ناجا در حاشیه دیدار مردمی در مرکز نظارت همگانی ۱۹۷ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سامانه ۱۹۷ در تمامی استان‌ها راه‌اندازی شده است تا مردم بتوانند انتقادها، پیشنهاد‌ها و مواردی را که حقی از آن‌ها ضایع شده است به ما منتقل کنند.
سردار اشتری با اشاره به برقراری یک میلیون و ۵۰۰ هزار تماس با مرکز ۱۹۷ در سال گذشته افزود: تماس‌ها با مرکز نظارت همگانی ۱۹۷ در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ افزایش ۱۰ درصدی داشته است.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۵۰۰ هزار تماس مردمی، عملیاتی شده است، گفت: در مجموعه تماس‌های دریافتی، انتقاد به پلیس ۸.۵ درصد کاهش داشته است.
فرمانده ناجا اظهار داشت: با توجه به اینکه پلیس بیشترین ارتباط را با مردم دارد به دنبال شفاف‌سازی ماموریت‌های ناجا هستیم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بیشترین شکایت از کدام یک از پلیس‌های تخصصی بوده است؟ گفت: با توجه به ارتباط مستقیم نیروی انتظامی با مردم، بیشترین شکایت از پلیس‌هایی شده است که بیشتر با مردم در تماس هستند.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: ناجا برای پلیس‌هایی که بیشتر با مردم در ارتباط هستند، برنامه آموزشی، تقویت نیروی انسانی و تقویت تجهیزات را در نظر دارد.
فرمانده ناجا با بیان اینکه نمایندگان تمام پلیس‌ها در سامانه ۱۹۷ حضور دارند، تصریح کرد: رسیدگی به شکایت‌های مردمی با توجه به نوع شکایت در کمترین زمان انجام می‌شود.
سردار اشتری درباره وضع معیشتی کارکنان ناجا افزود: با توجه به ماموریت‌های ناجا، وضع کارکنان ناجا نسبت به دیگر سازمان‌ها باید تقویت شود؛ اما این را که کارکنان ناجا به این دلیل ماموریت‌های خود را به درستی انجام ندهند، نمی‌پذیریم.
وی همچنین درباره برخورد با صرافی‌های غیرمجاز گفت:: پلیس مطابق اعلام بانک مرکزی، با صرافی‌های غیر مجاز برابر قانون برخورد می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)