• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۰۸۶۷
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۴
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
در پایان معاملات امروز؛

کاهش ۲۶۹ واحدی شاخص بورس

شاخص بورس در پایان داد وستدهای آخرین روز معاملات تالار شیشه ای در هفته جاری با بیش از ۲۶۰ واحد کاهش به ۱۳۷ هزار و ۷۱۴ واحد رسید.

کاهش ۲۶۹ واحدی شاخص بورسبه گزارش خبرگزاری صداو سیما ، نوسان شاخص ها در بازار سهام ادامه دارد به گونه ای که شاهد عدم ثبات در وضعیت نماگرها و قیمت سهام هستیم.

کاهش شاخص ها
بر اساس آمارهای معاملاتی، امروز شاخص های بورس با ریزش مواجه شدند به طوری که شاخص کل با (۲۶۹) افت معادل (۰.۲۰) درصد به ۱۳۷ هزار ۷۱۴ واحد، شاخص قیمت «وزنی - ارزشی» با (۷۸) واحد کاهش معادل (۰.۲۰) درصد به ۴۰ هزار ۲۷۱ واحد، شاخص کل «هم وزن» با ۲۱۲ واحد رشد معادل ۹۷ درصد به ۲۲ هزار و ۱۸۹ واحد، شاخص قیمت «هم وزن» با ۱۵۰ واحد افزایش، معادل ۰.۹۷ درصد به ۱۵ هزار و ۶۹۳ واحد، شاخص آزاد شناور با (۴۰۰) واحد افت، معادل (۴۰۰) درصد به ۱۴۷ هزار و ۲۹۸ واحد، شاخص بازار اول با (۲۸۹) واحد کاهش معادل (۰.۲۹) درصد به ۱۰۱ هزار و ۳۱۷ واحد و شاخص بازار دوم با (۹۹) واحد افت معادل (۰.۰۴) درصد، به ۲۷۴ هزار و ۹۳۷ واحد رسید.

نمادهای تاثیر گذار

از سویی دیگر امروز ۴ نماد «کگل با (۱۶۷) واحد، فارس با (۹۴) واحد، فملی با (۸۶) واحد و فخوز با (۸۲) واحد» رشد، بیشترشین تاثیر منفی و ۳ نماد «رانفور با ۱۰۳ واحد، شتران با ۱۰۰ و شبندر با ۸۰ واحد» رشد، بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بورس بر جای گذاشتند.

نوسان صنایع

این گزارش می افزاید، امروز اکثر شاخص های صنایع تالار شیشه ای با رشد مواجه شدند به طوری که شاخص صنایع « محصولات چوبی با ۹۰۹۸ واحد رشد معادل ۷.۵۸ درصد به ۱۲۹ هزار و ۱۲۰ واحد، زراعت با ۳۰۱ واحد افزایش معادل ۴.۹۸ درصد به ۶ هزار و ۳۶۱ واحد، وسایل ارتباطی با ۸۵ واحد صعود معادل ۴.۸۹ درصد به یک هزار و ۸۲۴ واحد، محصولات کاغذ با ۵۲۷ واحد رشد معادل ۴.۵۰ درصد به ۱۲ هزار و ۲۴۳ واحد، قند و شکر با ۴۴۴ واحد افزایش، معادل ۴.۴۵ درصد به ۱۰ هزار و ۴۳۶ واحد، محصولات فلزی با ۹۲۴ واحد افزایش معادل ۳.۶۳ درصد به ۲۶ هزار و ۴۱۹ واحد، رایانه با ۴۹۷ واحد ریزش معادل ۳.۳۷ درصد به ۱۵ هزار و ۲۴۹ واحد» رسید.

کاهش و افزایش قیمت ها

در عین حال نگاهی به آمارهای معاملاتی امروز بازار سهام مشخص می کند: قیمت سهام نمادهای «شکربن، سبجنو، وبیمه، چفیبر، وسکاب، قشرین و سبهان» بیشترین افزایش قیمت و نمادهای «دتماد، بموتو، کمنگنز، لابسا، شکلر، وتوصا و خمحور» بیشترین کاهش قیمت را در بازار سهام رقم زدند.

گردش نمادها

طی معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت‌های شیر و گوشت زاگرس شهرکرد، شهرداری شاهد، چرخشگر، سرمایه‌گذاری توسعه عمران زاگرس، کربن ایران، موتورسازان تراکتور ایران، البرزدارو، شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان، فرآورده‌های نسوز پارس، احیا سپاهان اصفهان، سیمان فارس نو، فولاد آلیاژی ایران، سرمایه‌گذاری کارکنان صنعت برق زنجان و قزوین، حق تقدم استفاده نشده سیمان مازندران، کارخانجات شهید قندی، بیمه سرمد، آس‌پ، کاشی پارس سرام، از سوی ناظر بازار سهام متوقف و در مقابل نماد معاملاتی شرکت‌های بیمه‌ حافظ، داروسازی فارابی، بیمه سامان، فیبرایران، کربن ایران، سیمان بجنورد، سیمان شاهرود، گسترش صنایع و خدمات کشاورزی، سرمایه‌گذاری توسعه و عمران زاگرس چهارمحال و بختیاری، آس‌پ، توسعه خدمات بندری و دریایی سینا، صنعتی و شیمیایی رنگین، بیمه اتکایی امین، شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان، سرمایه‌گذاری نورگستر ایرانیان بازگشایی شدند.

به این ترتیب، در پایان معاملات امروز بورس، در ۱۲۷ هزار و ۹۸۲ نوبت معاملاتی، ۲ میلیارد و ۱۵۴ میلیون برگه اوراق بهادار به ارزش ۵۴۷ میلیارد تومان در بورس معامله شد و ارزش بازار به ۵۲۵ هزار و ۲۸۷ میلیارد تومان رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رادیو زنجان با برنامه جمعه گوروشی میزبان استان‌های آذری زبان شمالغرب کشور
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
کارگاه شعر مکتب گمنامی در زنجان به روایت تصویر
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت پیشکسوت فرش
ایستگاه پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی آذربایجان شرقی
کسب رتبه نخست رادیو آبادان در بین مراکز صدای کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۵ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
شناسایی ۳۵۸ ملک مازاد برای مولدسازی در آذربایجان شرقی
پرتاب سه ماهواره ایرانی، نماد بلوغ علمی ایران
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری
پایان رقابت دسته ۹۴ کیلوگرم لیگ برتر وزنه‌برداری در اهواز
قرآن و نهج‌البلاغه بهترین سلاح برای مقابله با هجمه دشمن
آشنایی کودکان با نحوه حفاظت از محیط‌زیست در شهرستان کیار
پایان هفته سمنان با آسمانی غبارآلود
ضرورت توسعه مسکن و اشتغال در گیلان با بهره‌گیری از اراضی بلا استفاده
کنترل و پایش واحد‌های صنعتی تولید کننده گرد و غبار در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
تاکید بر ضرورت کار کارشناسی و دقت نظر در بررسی لایحه بودجه
مظفری‌زاده: پیگیری حق و حقوق باشگاه از طریق کمیته استیناف هستیم
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
معرفی اعضای هیئت مدیره جدید خانه موسیقی
نجات جان اتباع افغانستانی از مرگ حتمی توسط مرزبانان خراسان رضوی
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)