پخش زنده
امروز: -
دروازه بان تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: همه ما دوست داریم شرایط بهتری در تیم ملی فوتبال وجود داشته باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ امیر عابدزاده پیش از شروع تمرین امروز در جمع خبرنگاران افزود: تا اینجا تمرینات خوبی داشتیم و داریم برای بازی با ازبکستان آماده می شویم هر روز که از تمرینات می گذرد آمادگی بازیکنان تیم ملی هم بیشتر می شود.
وی در پاسخ به این سوال که چقدر شانس برای حضور در تیم ملی در بازی های جام ملت های آسیا دارید تصریح کرد: همه بازیکنان برای حضور در تیم ملی انگیزه دارند و من هم مستثنا نیستم همه دوست دارند خودشان را به سرمربی تیم ملی نشان دهند و در نهایت کی روش تصمیم نهایی را می گیرد، همه بازیکنان برای سربلندی ایران در اردوی تیم ملی هستند و ما یک هدف داریم و آن هم خوشحالی مردم است.
دروازه بان تیم ملی کشورمان درباره امکانات تیم ملی گفت: 100 درصد شرایط می توانست بهتر از این باشد وقتی ما رؤیای بزرگی داریم باید طرز تفکر بالایی هم داشته باشیم همه ما دوست داریم تا شرایط تیم ملی بهتر از این شود.
عابدزاده درباره بازی دوستانه با ازبکستان افزود: این بازی دوستانه می تواند به ما کمک کند، ازبکستان به عنوان یک تیم آسیایی به ما کمک می کند چرا که سبک بازی آنها به تیم های رقیب ما نزدیک است.
دروازه بان تیم ملی کشورمان درباره پیشنهاد تیم تاتنهام هم گفت: این پیشنهاد برای تیم زیر 18 سال تاتنهام بود و اکنون این بحث مطرح نیست.