• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۳۴۰۱
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴
مرکزی » علمی و فرهنگی

سهم 35 درصدی دانشگاه آزاد از آمار آموزش عالی استان مرکزی

دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در حال حاضر بیش از 35 درصد از آمار آموزش عالی استان را به خود اختصاص داده است.

سهم 35 درصدی دانشگاه آزاد از آمار آموزش عالی استان مرکزیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت:دانشگاه آزاداسلامی اراک در 12 واحد دانشگاهی و 4 مرکز آموزشی فعال است و در حال حاضر دانشجویانی که در دانشگاه آزاداسلامی استان مشغول به تحصیل هستند، قریب به 30 هزار نفر است که بیش از 35 درصد از آمار آموزش عالی استان را به خود اختصاص داده است. 

حیدری افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با  بیش از 70 رشته در دوره دکتری تخصصی در استان به  تحصیلات تکمیلی توجه ویژه ای نموده که بیش از یک هزار و 500 دانشجوی دکتری در رشته‌ها و در حوزه‌های مختلف فنی و مهندسی، علوم انسانی و در سایر رشته‌های دیگر مشغول تحصیل هستند.

وی با اشاره به تلاش دانشگاه در جذب دانشجویان خارجی اشاره کرد و افزود: : در حال حاضر  30 دانشجوی خارجی در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که در بین دانشگاه‌های آزاداسلامی کل کشور یکی از دانشگاه‌های منتخب جذب دانشجوی خارجی انتخاب شدیم و البته رویکرد دانشگاه با فعال کردن امور بین‌الملل به‌گونه‌ای خواهد بود که درصدد انعقاد تفاهم‌نامه‌ها و توافق‌نامه‌ها با دانشگاه‌های سایر کشورها مثل چین، عراق و افغانستان هستیم تا بتوانیم دانشجویان خارجی بیشتری جذب کنیم.

رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ادامه داد: شیوه‌های مختلفی برای اینکه دانشجویان بتواند به‌راحتی در دانشگاه آزاداسلامی تحصیل کنند در نظر گرفتیم که یکی از این شیوه‌ها تسهیلات ویژه وام صندوق رفاه دانشجویی است و  طی توافق صورت گرفته با یکی از بانک‌ها وام با سود 5/2 درصد به دانشجویان تعلق می‌گیرد که دانشگاه ضمانت وام را هم تقبل کرده است.

حیدری بیان کرد:  دانشگاه همچنین در بعضی از رشته‌ها با تخفیف 50 درصدی نسبت به جذب دانشجو اقدام می‌کند، حتی در بعضی از رشته‌ها اعلام کردیم دانشجو ثبت‌نام کرده و ماهیانه 100 هزار تومان پرداخت کند.

وی گفت: در حال حاضر هرم هیأت علمی دانشگاه اکثراً استادیار به بالا هستند به طور مثال در رشته زبان و ادبیات فرانسه 6 عضو هیأت علمی تمام‌وقت داریم که دو نفر دانشیار و چهار نفر استادیار هستند، چنانچه دانشجویی در این رشته‌ها به تحصیل بپردازد و ماهانه تنها 100 هزار تومان پرداخت کند می‌تواند با این کیفیت و با لابراتواری که قطعاً حداقل در سطح استان بی‌نظیر است، درس بخوانند.

رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با بیان اینکه رشته‌هایی مثل سینما و نقاشی که به‌تازگی به دانشگاه افزوده شده است، رشته‌های بدون آزمون هستند، بیان کرد: در حوزه هنر رشته‌های سینما، نقاشی، بازیگری، ادبیات نمایشی و ... بدون آزمون هستند، رویکرد ما به گونه‌ای است که وارد رشته‌هایی شویم که متناسب با نیاز امروز جامعه است.

حیدری گفت: مژده‌ای که باید بدهم این است که برای اولین بار دانشجو در رشته‌ طراحی و دوخت به‌صورت رایگان و بدون پرداخت شهریه جذب کنیم، کارگاه مجهزی ایجاد شده و در حال توسعه است، البته در حال حاضر از طریق مصاحبه تعداد محدودی دانشجو می‌پذیریم و افرادی که داوطلب هستند تا بیستم شهریور فرصت ثبت نام دارند 

وی اظهار کرد: داوطلبین با این کار حرفه و مهارت می‌آموزند و به میزان همان شهریه در دانشگاه و با توافقی که در ابتدای شروع تحصیلی انجام می‌دهیم کار دانشجویی انجام می‌دهند، این روند را در ماه‌های آینده نیز در رشته‌هایی که کاربردی هستند توسعه خواهیم داد.

رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت:‌ در رشته مددکاری که نیاز جامعه امروز است با 50 درصد تخفیف شهریه برای نخستین بار در استان پذیرش دانشجو صورت می‌گیرد.

حیدری در پایان با اشاره به تمایل دانشگاه برای تعامل با صنایع استان  مرکزی گفت: به صنایع مختلف اعلام کردیم که نیازهایشان را اعلام کنند، دانشگاه این آمادگی را دارد که محل فعالیت آموزشی را داخل واحدهای صنعتی برگزار کند تا نیازی به مرخصی کارمندان نباشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)