• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۶۱۶۱
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۹
مرکزی » سیاسی
شورای فرهنگ عمومی استان؛

تاکید بر محتوای غنی و پرهیز از انحرافات در عزاداری

 نماینده ولی فقیه در استان مرکزی: مراسم سوگواری سید و سالار شهیدان با محتوای غنی و با پرهیز از انحرافات برگزار شود.

تاکید بر محتوای غنی و پرهیز از انحرافات در عزاداریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ شورای فرهنگ عمومی استان با حضور نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و سایر مدیران ارشد برای بررسی سه دستور کار مقابله با معضلات فضای مجازی، برنامه های ماه محرم و هفته دفاع مقدس تشکیل شد.

 نماینده ولی فقیه در استان در این جلسه تاکیدات ویژه ای به مراسم های ایام محرم داشت و گفت: مراسم های عزاداری امام حسین (ع) باید با محتوای غنی، با عظمت و شور و شعور حسینی، تاثیر گذار و به دور از انحرافات برگزار شود و مسئولان هیئت ها مراقب باشند تا برخی افراد از این فضا برای مقاصد خود سوء استفاده های نکنند.

آیت الله دری نجف آبادی افزود: در این ایام با توجه به اینکه نذورات افزایش می باید مردم دقت کنند اسرافی صورت نگیرد تا عزاداری ها با نظم خوب و شکوه فراوان در نقاط مختلف استان برگزار شود.

وی در ادامه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: برنامه های هفته دفاع مقدس با تدابیر  و برنامه ریزی ویژه و انسجامی خاص برگزار شود تا ضمن معرفی رشادت های زرمندگان اسلام به نسل جدید، توانمندی های نظامی کشور با اقتدار به رخ دشمنان کشیده شود.

 نماینده ولی فقیه در استان به تحریم های یک جانبه آمریکا علیه ملت ایران اشاره کرد و افزود: امید افرینی و تقویت شور و نشاط مورد توجه مدیران کشور قرار گیرد و رسانه ها نیز به دور از سیاه نمایی به تقویت وحدت در جامعه کمک کنند.

آیت الله دری نجف آبادی با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی مناسب برای فضای مجازی و هوشیاری و اقدامات به موقع نهاد های امنیتی از جمله پلیس فتا گفت:مدیران مربوطه در حوزه فضای مجازی برنامه ها و پیشنهادات خود را ارائه کنند تا طرحی مناسب برای مقابله با معضلات فضای مجازی تصویب و به اجرا در بیاید.

استاندار مرکزی در این جلسه طی سخنانی بر برگزاری با شکوه مراسم های عزاداری تاکید کرد و افزود: با هماهنگی های صورت گرفته مقرر شد  تا نیروهای امنیتی و خدمات رسان با تمام توان برای برگزاری هر چه بهتر مراسم ها کمک کنند و دستجات عزاداری با نظم خوبی در خیابان ها حاضر شوند و جلوه ای وصف ناپذیر از شور حسینی در استان خلق نمایند.

آقازاده به بازگشایی مدارس هم اشاره ای کرد و افزود: در استان تمهیدات خوبی برای آغاز سال تحصیلی جدید اندیشیده شده است و دانش آموزان با خیال راحت سر کلاس درس حاضر می شوند و خوشبختانه در استان مشکلی در بحث تامین معلمان وجود ندارد.

قربان پور، مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان هم در این جلسه با اشاره به اینکه امسال 600 مبلغ دینی در مراسمات عزاداری در نقاط مختلف استان حاضر می شوند گفت: جلسات توجیهی برای مبلغان، مسئولان هیئت ها و مداحان برگزار شده است و مقرر شده تجمع بزرگ عزاداران حسینی روز تاسوعا در مصلی اراک برگزار شود و در شهرستانها هم این تجمعات برنامه ریزی شده است.

در ادامه جلسه سایر مدیران برنامه های خود را در خصوص ماه محرم، هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید ارائه کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)