• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۶۲۸۶
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۵
اجتماعی
جلسه شورای معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران؛

­فرهنگ عاشورایی عامل بقای انقلاب اسلامی است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی باید با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نشان دهیم که فرهنگ عاشورایی عامل بقای انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از «ایثار»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدعلی شهیدی در جلسه شورای معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع) گفت: در هر نهضتی دو عامل مهم و نقش‌آفرین وجود دارد که عامل نخست پایه‌گذار آن نهضت است و عامل بعدی موضوعی است که باعث تداوم و بقای نهضت می‌شوند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به دو عامل ایجادی و پایداری یک حادثه و مسیر گفت: پیامبر اکرم (ص) با پایه‌گذاری و کاشت درخت اسلام عامل محدثه اسلام بودند و امام حسین (ع) نیز با خون خود این درخت را آبیاری کردند و جلوی انحراف اسلام را گرفتند و با رساندن آن تا امروز عامل مبقیه یا استمراری اسلام شدند.
معاون رییس جمهور تأکید کرد: محصول این دو عامل و هدف دین اسلام، اصلاح جامعه و ساخت یک جامعه سالم توحیدی است ، قیام امام حسین (ع) این هدف را تبدیل به یک فرهنگ کرد که حفظ و ترویج این فرهنگ والای عاشورایی با عنوان فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت همواره مورد تأکید امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به پایه‌گذاری انقلاب اسلامی توسط امام خمینی (ره) گفت : امام (ره) در سال 1342 با الگو قرار دادن نهضت عاشورا و با وجود تمام سختی‌ها و مشکلات نهضتی را پایه‌گذاری کردند که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد و این انقلاب را تا امروز تداوم بخشید. امروز نیز در چهلمین سال پیروزی این انقلاب شکوهمند قرار داریم و باید با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که در واقع همان فرهنگ عاشورای حسینی (ع) است، همچنان این انقلاب را تداوم ببخشیم.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی با بیان اینکه امروز دشمنان برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی در پی گرفتن این فرهنگ از ما هستند، افزود: اگر این فرهنگ را از دست بدهیم، جوانان کشورمان نسبت به انقلاب و هویت دینی بی‌تفاوت خواهند شد و باید تلاش کنیم آشنایی نسل‌های جدید با این فرهنگ روز به روز بیشتر شود تا نسل‌های بعدی نیز مانند جوانان زمان دفاع مقدس باشند که با سربندها و نشان‌های امام حسین (ع) از کشور دفاع کردند و در این راه فداکاری‌های بی‌شماری کردند.
وی با تأکید بر اهمیت شناخت مسیر و فرهنگ عاشورا گفت: برگزاری مراسم نوحه‌خوانی و سایر برنامه‌های سنتی عزاداری امام حسین (ع) بسیار خوب و به‌جاست، اما نباید تنها به آن اکتفا کرد و باید تلاش‌های بیشتری برای شناسایی این راه انجام شود، زیرا شناخت کامل این مسیر عامل مهمی برای مقابله با دشمنان است و در صورت گسترش این فرهنگ، تلاش دشمنان برای مبارزه با انقلاب اسلامی هرگز به نتیجه‌ای نمی‌رسد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)