چهاردهمین گردهمایی مدیران نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی کشور در ارومیه آغاز بکار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، در این گردهمایی دو روزه علاوه بر ارائه آخرین دستورالعمل ها و برنامه های آموزشی، راههای افزایش هماهنگی بین مسئولان حوزه غذا و داروی استانها و ستاد مرکزی بررسی می شود.
بحث و تبادل نظر در خصوص سیاستهای سازمان غذا و داروی کشور در خصوص طرح ملی ارتقاء سلامت غذا، نظام توزیع و شبکه های پخش کالاهای سلامت محور، مشکلات مسئولان فنی صنایع غذایی و آشامیدنی و نرم افزارهای هوشمند نظارت بر واحد ها و بازدید از چند واحد تولیدی ارومیه در حوزه صنعت غذا از جمله بخشهای مهم این گردهمایی است. رئیس سازمان غذا و داروی کشور در آئین افتتاح این گردهمایی از مدیران نظارتی این سازمان در استانها خواست با در نظر گرفتن شرایط تحریم و فشارهای اقتصادی تحمیلی به کشور نسبت به روان سازی امور و حذف موارد دست و پاگیر برای صنعتگران کمک حال بخش تولید کشور باشند. اصغری تصریح کرد: این همراهی به هیچ وجه به معنای نادیده گرفتن کیفیت در حوزه تولید صنایع غذایی، بهداشتی و آرایشی نیست و مسئولان امر باید با درک صحیح از شرایط فوق العاده به تسهیل امور کمک کنند تا هیچ کارخانه ای در کشور به دلیل تنگناها تعطیل نشود. آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی هم در این جلسه به تشریح ظرفیتهای اقتصادی بخش سلامت استان پرداخت و گفت: تولید تجهیزات پزشکی، دارو و گیاهان دارویی از مهمترین ظرفیتهای این استان است که برای توسعه آنها به ویژه تولید داروهای گیاهی برنامه های مفصلی تدوین شده است. امضای تفاهمنامه ساماندهی دو محصول سنتی پنیر کوزه و شیره انگور ارومیه بین رئیس سازمان غذا و داروی کشور و رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی از دیگر برنامه های این گردهمایی دو روزه بود.
در پایان آئین افتتاح چهاردهمین گردهمایی مدیران نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی کشور از مدیران نمونه کشوری قدردانی شد.