پخش زنده
امروز: -
جهاد اکبر در جامعه اسلامی همان امر به معروف و نهی از منکر است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کُردستان، به گفته امام جمعه سنندج، جهاد اکبر در جامعه اسلامی همان امر به معروف و نهی از منکر است.
ماموستا خدایی در خطبه نماز جمعه سنندج با اشاره به قیام امام حسین (ع) در روز عاشورا، این واقعه را به رهبر معظم انقلاب و مردم ایران تسلیت گفت.
وی افزود: وجود امام و حاکم عادل، عالم دیندار و هدایتگر، برپایی امر به معروف و نهی از منکر و رعایت حجاب توسط زنان در جامعه باعث جلوگیری از بلا می شود.
امام جمعه سنندج در ادامه گفت: در طول تاریخ روز دهم محرم که مصادف با عاشورا است، همواره حوادث و پیروزیهای بزرگی را دربرداشته است و از زمان آدم تا به امروز از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده است، به اندازه ای که پیامبر اسلام تأکید داشته اند که مسلمانان در روز دهم محرم روزه باشند تا کفاره گناهان یکسال خود را به این طریق بدهند.
ماموستا خدایی در پایان به هفته امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و افزود: امر به معروف و نهی از منکر در جامعه یک وظیفه همگانی است و جهاد اکبر محسوب می شود.