• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۹۴۷۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

مراجعه 13 هزار نفر به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید برای تعیین درصد جانبازی

مدیر کل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید : در 6 ماه نخست امسال 13 هزار پرونده به کمیسیون وارد شد که براساس آن 2 هزار و 400 نفر برای بار اول درخواست جانبازی و 11 هزار نفر درخواست تجدیدنظر در درصد جانبازی داشتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، غلامرضا طائبی در ادامه نشست خبری در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا برخی جانبازان بعد از درخواست تجدیدنظر با کاهش درصد جانبازی مواجه می شوند؟ افزود: از سال 86 که آیین نامه ای در این خصوص ابلاغ شد برابر دستور رئیس جمهور وقت کاهش درصد نداشتیم و البته ممکن است ابقای درصد صورت گرفته باشد اما در برخی پرونده ها اگر بخشی از مجروحیت منتفی باشد یا اینکه در ابتدا مشکل مجروحیت و جانبازی به اشتباه تشخیص داده شده یا مشکل مادرزادی باشد قطعا درصد جانبازی کاهش می یابد اما اینگونه موارد بسیار نادر است.
وی گفت: مثلا برای نمونه اگر اثبات شود قطع عضو به علت دیابت بوده است نه جانبازی ؛ در این شرایط طبیعی است که درصد جانبازی کاهش پیدا کند.
مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: جانبازان به صورت دوره ای می توانند درخواست تجدیدنظر در درصد جانبازی را داشته باشند به ویژه آن دسته از جانبازانی که با گذشت زمان دچار افزایش عوارض ناشی از جانبازی باشند.
طائبی گفت: ما در دوره ای براساس طرح پایش ضایعات و آسیب های جانبازی یکسری از جانبازان خاص را که سالها مراجعه نکرده بودند فراخوان دادیم و 400 نفر از این افراد درصد جانبازی شان از 35 به بالای 55 درصد افزایش یافت در حالی که آنها خودشان اصلا درخواستی نداشتند.
وی افزود: در سال 96 چهل و پنج هزار نفر درخواست در کمیسیون پزشکی بنیاد شهید داشتند که 7 هزار و 800 نفر بار اولی بودند و 37 هزار نفر درخواست تجدیدنظر داشتند.
طائبی گفت : از میان 37 هزار نفری که درخواست تجدیدنظر در درصد جانبازی داشتند 9 هزار و 800 نفر افزایش درصد پیدا کردند که 3 هزار و 500 نفر از این تعداد به بالای 25 درصد، 706 نفر به بالای 50 درصد و 196 نفر به بالای 70 درصد رسیدند.
وی افزود : در میان 7 هزار و 800 نفری که برای بار اول درخواست داده بودند ، حدود 35 درصد فاقد درصد تشخیص داده شدند و 63 درصد هم "درصد جانبازی" گرفتند.
مدیر کل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: منظور از بار اولی ها مدافعان حرم یا کسانی بودند که جراحاتی داشته اند اما تاکنون به دنبال درصد جانبازی نبودند.
طائبی درباره همین آمارها در 6 ماه ابتدایی امسال هم افزود: در این مدت 13 هزار پرونده به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید وارد شد که 2 هزار و 400 مورد بار اولی بودند و 11 هزار نفر درخواست تجدیدنظر داشتند.
وی گفت: در این مدت پرونده حدود هزار نفر جانباز فوت شده به ما ارجاع شد که تعداد بسیار کمی از این افراد به عنوان شهید تشخیص داده شدند. در این 6 ماهه هزار و 300 پرونده نیز در شورای عالی بررسی شد ؛ شورای عالی مربوط به پرونده هایی است که از استان ها ارجاع می شود.
طائبی افزود: از برنامه ششم ، بررسی حق پرستاری برای والدین شهدا نیز در دستورکار قرار گرفت که 3 هزار پرونده در شش ماه نخست امسال بررسی شد و در سال گذشته نیز 37 هزار پرونده والدین شهدا را بررسی کردیم که 33 هزار پرونده منجر به رای مثبت شد و از حق پرستاری بهره مند شدند.
وی افزود : در سال گذشته پرونده دو هزار و 600 جانباز فوتی به کمیسیون ارجاع شد که 17 نفر به عنوان شهید تشخیص داده شدند.
مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه در دو سال گذشته ما در برخی شهرستان ها مثل کهنوج، سیرجان و جیرفت کمیسیون مستقل تشکیل داده ایم ، گفت : در برخی نقاط مانند مریوان و سردشت که برخی در دوران دفاع مقدس دچار جراحات شیمیایی شده بودند نیز مراجعه کردیم و کمیسیون هایی برای تغییرات احتمالی درصد جانبازی تشکیل شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
واقعا چقدر لطف کردن بما درجنگ هشت ماه وموج ومشکل نخاعی وعلیل وناتوان هیچکس رسیدگی نمیکنه واخرین کمسیون اعصاب وروان هم رفتیم که هیچ خبری ودرصدی پیدانشد
نظر شما
آخرین اخبار
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
پیگیری مشکلات طرح هادی روستایی در گیلان
نشست ستاد اقامه نماز شهرستان سیاهکل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)