• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۰۵۱۷
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۹
ورزشی » ساير حوزه ها
در وزارت ورزش و جوانان؛

جلسه کمیسیون فرهنگی تربیت بدنی

کمیسیون فرهنگی تربیت بدنی و ورزش صبح امروز در وزارت ورزش و جوانان تشکیل جلسه داد.

جلسه کمیسیون فرهنگی تربیت بدنیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان؛ بیست و چهارمین جلسه کمیسیون فرهنگی تربیت بدنی و ورزش کشور صبح امروز به ریاست عبدالحمید احمدی سرپرست معاونت فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان و با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.
در این نشست سرپرست معاونت فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان گفت: پیش از بازی امروز پرسپولیس در جام باشگاه‌های آسیا برنامه‌های مختلف فرهنگی در نظر گرفته شده است که با حضور تماشاگران اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به برنامه‌های هفته تربیت بدنی افزود: ستادی با حضور نمایندگان دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف تشکیل شده است تا از این فرصت برای حضور گسترده آحاد مردم در برنامه‌های فرهنگی و ورزشی استفاده کنیم. باید با اجرای برنامه‌های متنوع ورزشی در سطوح مختلف فرهنگ سازی کنیم تا ورزش به عنوان یک اصل مهم در جامعه توسعه یابد. هر روز از هفته تربیت بدنی به یک اسم خاص نامگذاری کرده ایم و برنامه‌های ویژه‌ای برای همان روز در نظر گرفته ایم.
احمدی در خصوص عملکرد موفق کاروان ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا گفت: از یک سال و نیم قبل ستاد عالی این بازی‌ها در وزارت ورزش و جوانان تشکیل شده بود و با هماهنگی و هم افزایی با سایر نهاد‌ها مثل کمیته ملی المپیک ۶۲ مدال در بازی‌های آسیایی گرفتیم که بیشترین تعداد مدال ایران در بازی‌های آسیایی بعد از انقلاب بود.
وی ادامه داد: از ۳۷۹ ورزشکار کشورمان ۹۷ نفر بانوان بودند که در این مورد افزایش ۷۰ درصدی نسبت به دوره قبل داشتیم. نکته مهم دیگر این بود که از هر ۳۱ استان کشور ورزشکار در بازی‌های آسیایی داشتیم که از ۲۸ فدراسیون مختلف به این مسابقات رفته بودند. در خصوص ورزشکاران مرد هم حدود ۲۸ درصد افزایش تعداد نفرات اعزامی وجود داشت، اما بین ۴۵ کشور آسیایی به لحاظ تعداد ورزشکار اعزامی رتبه ۱۱ را در اختیار داشتیم.
سرپرست معاونت فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان میزبانی اندونزی به عنوان یک کشور اسلامی را بسیار خوب عنوان کرد و گفت: اگرچه اندونزی به لحاظ زیرساخت و امکانات کشور درجه یک محسوب نمی‌شود، اما در برگزاری مسابقات سربلند بود و هیچ اتفاق منفی خاصی در جریان برگزاری بازی‌های آسیایی رخ نداد. کاروان ایران هم حضور فرهنگی بسیار خوبی در بازی‌ها داشت و ورزشکاران ما هم جوانمردانه رقابت کردند و هم جلوه‌های زیادی از توکل را نشان دادند.
وی افزود: پیام تشکر مقام معظم رهبری که برای اولین بار در مورد بازی‌های آسیایی اتفاق افتاد بسیار دلگرم کننده و روحیه بخش بود. همچنین پیام‌های رییس جمهور، رییس مجلس شورای اسلامی و ۱۹۰ نماینده مجلس موید حضور موفق و سرافرازانه ورزشکاران کشورمان در بازی‌ای آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا بود.
بررسی و تصویب شاخص‌های ارزیابی عملکرد فدراسیون ها، بررسی و تحلیل رفتار چهره‌های مشهور ورزشی در فضای مجازی و ارائه گزارشی از کاروان اعزامی ایران به بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ از دیگر برنامه‌های امروز کمیسیون فرهنگی تربیت بدنی و ورزش کشور بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست و ششم آبان ۱۴۰۴)
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
انتخابات؛ مسیر صیانت از نظام و هم‌افزایی برای اعتماد عمومی
جهش تولید زعفران در آذربایجان‌غربی؛ طلای سرخ شمال‌غرب کشور به بار نشست
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
احیای تالاب‌ها باید در دستور کار باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۶ آبان ۱۴۰۴
واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور مهاباد - میاندوآب
ارومیه، رتبه نخست تولید سیب در استان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ آذربایجان‌غربی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیرغلامان حسینی در آستان سلطان طوس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)