• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۲۷۳۳
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۴
بین الملل » تحلیلی

توصيه ترامپ به اروپا: در مقابل مهاجران آفريقايي ديوار بکشيد

ترامپ برای مهار مهاجرتهای غیرقانونی از آفریقا به اروپا نیز دیوارکشیدن را به وزیر خارجه اسپانیا توصیه کرد

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، طبق ویدئویی که رسانه های اسپانیایی منتشر کردند دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اخیرا برای مهار مهاجرتهای غیرقانونی از کشورهای واقع در صحرای آفریقا به اروپا، کشیدن دیوار بین این دو منطقه را به جوزف بورل وزیر امور خارجه اسپانیا پیشنهاد کرده است.
وزیر امور خارجه اسپانیا در مراسم ضیافت ناهاری که روز سه شنبه در مادرید سازماندهی شده بود، تاکید کرد: بستن درها راه حل نیست و کشیدن دیوار در طول صحرای آفریقا آن گونه که رئیس جمهور آمریکا به تازگی پیشنهاد کرده است، نمی تواند راهکار مناسب و موثری باشد. جوزف بورل که در گذشته رئیس پارلمان اروپا بوده است در این نوار ویدئویی تاکید کرد رئیس جمهور آمریکا اخیرا به وی پیشنهاد کرده است اروپا برای جلوگیری از مهاجرتهای غیرقانونی یک دیوار در طول صحرای آفریقا بکشد.
وزیر خارجه اسپانیا خطاب به رئیس جمهور آمریکا تصریح کرد: اما آیا شما می دانید که صحرای آفریقا چقدر بزرگ است؟ بورل مشخص نکرده است که ترامپ پیشنهاد احداث دیوار در مرزهای صحرای آفریقا را چه زمان و در چه چارچوبی به وی ارائه کرده است. صحرای آفریقا که تقریبا تمام شمال آفریقا را شامل می شود یک منطقه بیابانی وسیع به مساحت تقریبی چهار هزار و هشتصد کیلومتر مربع است.
دونالد ترامپ برای مهار مهاجرتهای غیرقانونی از مکزیک به آمریکا نیز احداث دیوار در مرز دو کشور را مد نظر دارد. از نظر ­ترامپ میلیونها مهاجر غیرقانونی ساکن در آمریکا جنایتکار هستند به همین علت وی برای تحقق وعده های انتخاباتی خود دستور داده است به منظور مقابله با مهاجرت های غیرقانونی از مکزیک به آمریکا در مرزهای دو کشور که بیش از سه هزار کیلومتر طول دارد، یک دیوار احداث شود و هزینه آن را نیز که بالغ بر بیست میلیارد دلار ( هفده میلیارد یورو) برآورد شده است، دولت مکزیک بپردازد. اما دولت مکزیک ضمن رد اتهامات و انتقادات ترامپ تاکید کرده است اگر آمریکا کنترل و نظارت در مرزهای جنوبی خود با مکزیک را تقویت کند، از ورود غیرقانونی سلاح و پول ناشی از فعالیتهای غیرقانونی به خاک مکزیک جلوگیری خواهد شد و خیلی زود آثار این تدبیر با کاهش قابل توجه قتل و خشونت در مکزیک پدیدار خواهد شد.
اظهارات وزیر امور خارجه اسپانیا درباره توصیه ترامپ برای دیوار کشیدن در مرز صحرای باختری در حالی منتشر می شود که سران اتحادیه اروپا در نشستی در سالزبورگ اتریش مسئله حساس و بحث برانگیز مهاجرتهای غیرقانونی را بررسی کرده و تصمیم گرفته اند برای مقابله با مهاجرتهای غیرقانونی که به چالشی جدی برای این قاره تبدیل شده است، همکاریهای خود را مصر و کشورهای شمال آفریقا تقویت کنند. این خبر را سباستین کورتس صدر اعظم اتریش در دومین روز نشست سران کشورهای اروپایی در سالزبورگ اتریش اعلام کرد.
همچنین صحبتهای وزیر خارجه اسپانیا درباره پیشنهاد ترامپ در حالی منتشر شده که قرار است پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا دوشنبه آینده برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کند. اسپانیا در حال حاضر اصلی ترین دروازه ورود مهاجرتهای غیرقانونی به اروپا محسوب می شود و طبق اعلام سازمان بین المللی مهاجرت بیش از سی و هشت هزار مهاجر غیرقانونی از ابتدای امسال تا کنون از راههای زمینی و دریایی خود را به این کشور رسانده اند. به رغم کاهش شمار مهاجرتهای غیرقانونی به اروپا در دو سال گذشته نسبت به سال دو هزار و پانزده، حل مسئله مهاجرت همچنان از اولویتهای اتحادیه اروپا است و به همین علت این مسئله از محورهای نشست سران اروپا در سالزبورگ بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)