• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۳۵۴۳
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۳
بین الملل » تحلیلی
با افزايش جنجال ها بر سر خروج انگليس از اتحاديه اروپا؛

انگليس و اتحاديه اروپا در کشاکش برگزيت

روابط میان لندن و شرکای اروپایی‌اش در هفته ای که گذشت تحت تاثیر اختلافات دوجانبه بر سر مسئله برگزیت آشکارا رو به تیرگی گذاشته است.

انگليس و اتحاديه اروپا در کشاکش برگزيتبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما خبرگزاری رویترز از لندن، جرمی هانت وزیر امور خارجه انگلیس روز شنبه در گفتگو با خبرگزاری بی بی سی با اشاره به پیامدهای احتمالی قضیه برگزیت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا)، تاکید کرد:" اجرای قوانین و مقررات تجاری سازمان تجارت جهانی میان انگلیس و اتحادیه اروپا دشوار خواهد بود اما ما در تاریخ خود چالشهای بزرگتری نیز تجربه کرده ایم."
 
جرمی هانت  تاکید کرد سران اتحادیه اروپا باید در مسئله برگزیت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) از پرتگاه فاصله بگیرند.
 
هانت هشدار داد سران اتحادیه اروپا باید در مسئله برگزیت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) از پرتگاه فاصله بگیرند.
وي از سران بیست و هفت کشور عضو اتحادیه اروپا خواست برای حصول توافق در خصوص خروج انگلیس از اتحادیه اروپا با جدیت تلاش کنند.
هانت تصریح کرد:" اگر تجزیه و تحلیل و در واقع تصور سران اتحادیه اروپا در قضیه برگزیت این است که اگر به همه پیشنهادهای ارائه شده توسط دولت انگلیس در این پرونده پاسخ منفی بدهند، ما در نهایت تسلیم خواهیم شد و در نهایت الگوی نروژ را در پیش خواهیم گرفت یا این که حتی در اتحادیه اروپا خواهیم ماند، آنها در قضاوت خود درباره انگلیس سخت در اشتباه هستند."
نروژ از کشورهای فضای اقتصادی اروپا است که در آن اصل آزادی تردد، آزادی کالا، آزادی خدمات ، آزادی سرمایه و افراد که مبنای بازار واحد اروپا است رعایت می شود.
وزیر امور خارجه انگلیس ادامه داد:" مخاطبان اروپایی ما باید بدانند که ما نیز برای خود خط مشی‌ مشخصی داریم. بنابراین سران کشورهای اروپایی باید با جدیت در قضیه برگزیت عمل کنند." جرمی هانت در این مصاحبه همان لحنی را گرفته بود که ترزا می نخست وزیر انگلیس شب گذشته از خود نشان داد.
هانت با اشاره به پیامدهای احتمالی برگزیت تاکید کرد:" اجرای قوانین و مقررات تجاری سازمان تجارت جهانی میان انگلیس و اتحادیه اروپا در صورت جدایی انگلیس از این اتحادیه بدون انعقاد توافق ، کاری دشوار خواهد بود اما ما در تاریخ خود چالشهای بزرگتری نیز تجربه کرده ایم."
بسیاری از شرکتهای فعال در انگلیس درخصوص پیامدهای منفی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بر عملکرد خود نگران هستند و بیم آن دارند که مبادا انگلیس بدون این که توافق نامه تجاری جدید با اتحادیه اروپا امضا کند، این سازمان را ترک کند زیرا اگر این اتفاق بیفتد انگلیس مجبور خواهد بود در فعالیت های تجاری و معاملات خود در سطح بین المللی مطابق با قوانین و مقررات سازمان تجارت جهانی عمل کند، اتفاقی که می تواند میدان عمل شرکتهای انگلیسی یا شرکتهای خارجی فعال در این کشور را در تعامل با اروپا به شدت محدود کند.
بر اساس اين گزارش، در فاصله شش ماه به تحقق برگزیت که برای بیست و نهم ماه مارس آینده ساعت بیست و سه به وقت گرینویچ برنامه ریزی شده است، مذاکرات میان لندن و بروکسل برای انعقاد توافقی که چارچوب روابط آتی آنها را پس از برگزیت تعیین می کند ، به بن بست رسیده است. ترزا می نخست وزیر انگلیس نیز به بن‌بست در این مذاکرات اذعان کرده است.
روابط میان لندن و شرکای اروپایی‌اش در هفته ای که گذشت تحت تاثیر اختلافات دوجانبه بر سر مسئله برگزیت آشکارا رو به تیرگی گذاشته است.
ترزا می روز جمعه بیست و هفت کشور دیگر عضو اتحادیه اروپا را ملزم کرد برای طرحی که وی در خصوص برگزیت ارائه کرد اما در نشست غیررسمی سران اروپا در سالزبورگ اتریش مورد تایید قرار نگرفت، طرحی جایگزین ارائه کنند.در نشست سالزبورگ سران بیست و هفت کشور عضو اتحادیه اروپا از ترزا می خواستند بر روی پیشنهادهای خود بیشتر کار کند اما ترزا می نیز از آنها خواست به انگلیس و مواضعش بیشتر احترام بگذارند.
­
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تأکید دولت بر تسریع تأمین مسکن حمایتی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
۲۴ نانوایی جدید در زنجان به طرح پخت نان کامل پیوستند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ دی ۱۴۰۴
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
پیگیری واگذاری قطعات طرح «ثمین ۳» ویژه متقاضیان قانون جوانی جمعیت در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ دی ماه ۱۴۰۴
دامپزشکی زنجان: خرد کردن مرغ و ماهی در مغازه‌ها ممنوع
کسب رتبه دوم صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان شرقی در تولید خوراک دام
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)