سردار غیبپرور :
مسئولان قدر ظرفیت عظیم بسیج مردمی را بدانند
رئیس سازمان بسیج مستضعفین به مناسبت هفته دفاع مقدس در پیامی تاکید کرد: مقاومت رزمندگان در دفاع مقدس باعث شعلهورتر شدن روحیه انقلابیگری شد، مسئولان قدر ظرفیت عظیم بسیج مردمی را بدانند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ سردار سرتیپ «غلامحسین غیبپرور» رئیس سازمان بسیج مستضعفین به مناسبت هفته دفاع مقدس پیام تبریکی صادر کرد که به این شرح است :
«سیویکم شهریورماه ۱۳۵۹ یادآور روزهای حماسه، ایثار و ازخودگذشتگی دلاورمردانی است که با همه توان در برابر رژیم تا دندان مسلح بعث عراق ایستادند و با نثار جان عزیزشان برگ زرینی را در دفتر باشکوه جمهوری اسلامی ایران رقم زدند.
تقارن هفته دفاع مقدس با ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) یادآور ایستادگی، مقاومت و عدم سازش در برابر مستکبرین و زیادهخواهان جهان است که با پیروزی انقلاب اسلامی در پرتو هدایتهای حکیمانه و نورانی امام عظیمالشأن و رهبری خلف صالحش به ثمر نشست.
هدف دشمن از برپایی جنگ تحمیلی ، نابودی انقلاب اسلامی بود که با پایمردی و مقاومت رزمندگان اسلام، باعث شعلهورتر شدن روحیه انقلابیگری شد و هشت سال دفاع مقدس گنجینه عظیمی از معنویت، دینداری وآرمان خواهی است.
امروز بسیج مقتدر و مردمی با نقشآفرینی در عرصههای راهبردی نظام با همه توان خود در حال یاری و کمکرسانی به انقلاب اسلامی است و مسئولین کشور باید قدر این نعمت الهی را بدانند و در رفع مشکلات کشور از این پتانسیل عظیم استفاده نمایند.
ضمن تبریک هفته دفاع مقدس به آحاد بسیجیان و رزمندگان سلحشور از خداوند متعال توفیق روزافزون نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را تحت عنایات خاصه حضرتولیعصر (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) خواستارم.