• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۴۲۷۳
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۱
اقتصادی
به صورت اینترنتی؛

پیش فروش محصولات ایران خودرو؛ سوم مهر

پیش فروش ۵۳ هزار دستگاه از محصولات ایران خودرو، از سوم مهر به صورت اینترنتی آغاز می شود و ۶ روز ادامه دارد.

جزئیات پیش فروش محصولات شرکت ایران خودروبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، معاون مدیرعامل در بازاریابی و فروش ایران خودرو با بیان این مطلب گفت: پیش فروش ۵۳ هزار دستگاه از محصولات ایران خودرو برای صیانت از حقوق مصرف کنندگان نهایی و مدیریت بازار، از سوم مهر به صورت اینترنتی آغاز و در 6 روز اجرا می‌شود.

مصطفی خان کرمی افزود: خودروهای پژو ۲۰۶ تیپ۲ و ۲۰۶ تیپ ۵، پژو۴۰۵جی ال ایکس ،سمند ال ایکس، سورن ای ال ایکس، رانا ، دنا و وانت آریسان در این پیش فروش قابل عرضه است.

او با اشاره به شرایط پیش فروش در این طرح افزود: در پیش فروش ویژه این شرکت، جهت جلوگیری از ترافیک مشتریان بر روی وب سایت فروش و اتلاف وقت و سرعت بخشیدن به فرآیند ثبت نام، کد ملی مشتریان بر اساس رقم سمت راست به شش گروه تفکیک می شود و در هر روز فقط مشتریان با کد ملی تعیین شده می توانند اقدام به ثبت نام کنند.

خان کرمی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، دارندگان کد ملی با رقم سمت راست عدد ۱ روز سه شنبه هفته جاری، کد ملی با رقم سمت راست اعداد ۲ و ۳ روز چهارشنبه هفته جاری، کد ملی با رقم سمت راست اعداد ۴ و ۵ روز پنج شنبه هفته جاری، کد ملی با رقم سمت راست اعداد ۶ و ۷ روز شنبه، کد ملی با رقم سمت راست اعداد ۸ و ۹ روز یکشنبه و کد ملی با رقم سمت راست عدد صفر روز دوشنبه هفته آینده می توانند در طرح پیش فروش ثبت نام کنند.

وی تاکید کرد: ظرفیت پیش فروش محصولات ایران خودرو در این طرح بین روزهای مختلف و کدملی های مختلف تسهیم شده است و اطمینان داده می شود که خودرو به دست مصرف کنندگان واقعی برسد. معاون مدیرعامل در بازاریابی و فروش ایران خودرو با اشاره به دیگر محدویت های طرح پیش فروش ۵۳ هزار دستگاه محصولات این شرکت اظهار داشت: ایران خودرو در این راستا محدود کردن ثبت نام برای خودرو اولی ها و یا افراد فاقد خودرو با اعتماد به مشتریان و تکمیل فرم خود اظهاری را در برنامه قرار داده است.

وی با تاکید بر این که افرادی که در ۱۸ ماه گذشته از ایران خودرو خریداری کرده اند، امکان ثبت نام در این طرح را ندارند، گفت : در این ثبت نام علاوه بر شرایط محدود کننده قبلی، فهرست کد ملی مشتریانی که در ثبت نام اخیر شرکت سایپا موفق به ثبت نام شده اند از شرکت سایپا دریافت و امکان ثبت نام آنان وجود نخواهد داشت.

خان کرمی افزود: شرکت ایران خودرو به دنبال فروش خودرو به مصرف کننده حقیقی است و لذا در فرآیند ثبت نام اینترنتی مواردی مانند داشتن گواهینامه و عدم مالکیت خودرو در زمان ثبت نام بصورت خود اظهاری دریافت و در زمان تحویل خودرو بر اساس استعلام های لازم راستی آزمایی خواهد شد و در صورت اثبات خود اظهاری اشتباه، اصل ودیعه در زمان تحویل عینا مسترد می شود.

معاون مدیرعامل در بازاریابی و فروش ایران خودرو تاکید کرد: در جهت افزایش اعتماد مشتریان، گروه صنعتی ایران خودرو در وب سایت خود امکانی را ایجاد کرده است تا فهرست مشتریانی که موفق به ثبت نام شده اند جهت عموم قابل مشاهده باشد.البته این امکان با حفظ حریم شخصی افراد به صورت نمایش نام خانوادگی و چند شماره از کد ملی پس از ۵ دقیقه از ثبت نام نهایی قابل رویت است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)