پخش زنده
امروز: -
سازمان پزشکی قانونی کشور با مشکل جدی کمبود نیروی انسانی روبروست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، قائم مقام این سازمان امروز در مراسم معرفی مدیرکل جدید پزشکی قانونی آذربایجان شرقی با بیان اینکه حدود 7 هزار و 300 نفر در چارت سازمانی پیش بینی شده است گفت: این در حالیست که مجموعه پزشکی قانونی کشور با حدود 2 هزار و 300 نفر فعالیت می کند.
برزگر ادامه داد: در برنامه پنجم توسعه 120 نفر نیرو به این سازمان جذب شد و در برنامه ششم نیز قول مساعدت برای جذب 600 نیروی جدید گرفته شده است چرا که با این کمبود نیروی انسانی نمی توان خدمات لازم را ارائه داد.
وی با اشاره به سختی کار پزشکی قانونی گفت: پزشکی قانونی تلفیق کار حقوقی و پزشکی است که نتیجه آن برای استفاده قضات دادگستری ارائه می شود.
رئیس کل دادگستری استان نیز در این مراسم گفت: قوه قضاییه به دلیل عقبه ناقص در دوره های گذشته به خصوص دهه اول و دهه دوم انقلاب، با مشکلات و کمبودهایی مواجه است و علی رغم تلاش های صورت گرفته در سالهای اخیر، هنوز از استانداردها فاصله داریم.
حجت الاسلام مظفری خاطرنشان کرد : در دو دهه اخیر تلاش شده از بودجه های دولتی برای رفع کمبودهای تشکیلات قضایی استفاده شود ، اما این کمکها نیز پاسخگو نیست.
وی به برخی از این کمبودها در استان اشاره کرد و گفت: در زمینه ثبت اسناد، زندان به ویژه بند نسوان مشکلاتی داریم تا جایی که در هیچ جای استان به غیر از تبریز بند نسوان و کانون اصلاح و تربیت وجود ندارد.
در این مراسم با قدردانی از زحمات 10 ساله بهرام صمدی راد ، آرتین کمالی به عنوان سرپرست جدید پزشکی قانونی استان معرفی شد.