• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۵۵۳۹
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۰
اقتصادی » آب و انرژی
از ۱۱ مهر؛

آغاز به‌کار نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و فاضلاب

رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه‌های صنعت آب و برق از برگزاری چهاردهمین دوره از نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب از ۱۱ تا ۱۴ مهر امسال در نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما "صدیقه ببران" در گفت‌وگو با (پاون)، با بیان این خبر اظهار داشت: تاکنون 231 شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این دوره از نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند که از این تعداد 202 شرکت از داخل کشور و 29 شرکت خارجی خواهند بود.
وی ادامه داد: مهم‌ترین کشورهای حاضر در این دوره از نمایشگاه چین، آلمان، اتریش، ترکیه، دانمارک، اسپانیا، هلند، انگلستان، یونان، آمریکا و فرانسه هستند که کشورهای آلمان، چین و ترکیه به صورت پاویونی در این دوره حضور خواهند یافت.
ببران با بیان اینکه این دوره از نمایشگاه در فضایی به وسعت 21 هزار مترمربع برگزار خواهد شد، افزود: در این دوره نیز آخرین دستاوردهای صنعت آب و تاسیسات فاضلاب شامل لوله واتصالات، سامانه‌های تصفیه، فیلتراسیون و نمک‌زدایی آب، لوله و اتصالات و شیرآلات، سامانه‌های اتوماسیون، ابزارهای دقیق، سیستم اندازه‌گیری و تجهیزات آزمایشگاهی، تجهیزات صنعتی و لوله و اتصالات ارائه خواهد شد.
وی هدف اصلی این نمایشگاه را کاهش تصدی‌گری دولت و سپردن حوزه‌های تخصصی به بخش خصوصی در راستای توجه ویژه دولت تدبیر و امید به این امر عنوان کرد و گفت: در جهت تبادل تجربیات و نوآوری‌های جدید و حضور اصحاب صنعت به ویژه فراهم کردن زمینه حضور شرکت‌های دانش بنیان یا نوپا که در حوزه صنعت آب وارد شده‌اند، نقطه عطف این دوره از نمایشگاه خواهد بود.
مدیرکل روابط عمومی وزارت نیرو ادامه داد: رویکرد جدید صنعت آب در این نمایشگاه، خصوصی‌سازی و بهره‌گیری از توانمندی بخش خصوصی، غیردولتی و شرکت‌های دانش‌بنیان و نوپا خواهد بود و درصدد است تا زمینه لازم برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت آب و فاضلاب کشور فراهم آورد.
ببران تصریح کرد: به‌رغم موج تحریم‌های جدید از سوی آمریکا، کشورهای مهم اروپایی و شرکای تجاری ایران در اروپا و آسیا از این نمایشگاه استقبال کرده‌اند که همین موضوع نشان از اهمیت بیش از پیش ایران در منطقه و اقتصاد جهان است.
رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه‌های صنعت آب و برق مولفه مهم این دوره را توسعه استانداردها و شاخص‌های رشد و توسعه اقتصادی کشور در بخش آب و فاضلاب عنوان کرد و ادامه داد: از جمله ویژگی‌های نمایشگاه، شناسایی نوآوران و مبتکران بخش خصوصی در صنعت آب و فاضلاب کشور، شناسایی فناوری‌های جدید، ایجاد تعامل بیشتر بین بخش خصوصی داخلی و خارجی است.
وی افزود: در جهت تعامل بیشتر بخش خصوصی با دولت، نشست‌های تخصصی و مشورتی پیرامون چالش‌های صنعت آب بین مقامات دولتی و نمایندگان بخش خصوصی برگزار خواهد شد.
ببران در پایان از برگزاری کارگاه تعاملی روزنامه‌نگاری در بخش آب خبر داد و گفت: این کارگاه با حضور با حضور اساتید مجرب حوزه آب، جامعه شناسی و رسانه برگزار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)