• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۵۵۳۹
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۰
اقتصادی » آب و انرژی
از ۱۱ مهر؛

آغاز به‌کار نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و فاضلاب

رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه‌های صنعت آب و برق از برگزاری چهاردهمین دوره از نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب از ۱۱ تا ۱۴ مهر امسال در نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما "صدیقه ببران" در گفت‌وگو با (پاون)، با بیان این خبر اظهار داشت: تاکنون 231 شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این دوره از نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند که از این تعداد 202 شرکت از داخل کشور و 29 شرکت خارجی خواهند بود.
وی ادامه داد: مهم‌ترین کشورهای حاضر در این دوره از نمایشگاه چین، آلمان، اتریش، ترکیه، دانمارک، اسپانیا، هلند، انگلستان، یونان، آمریکا و فرانسه هستند که کشورهای آلمان، چین و ترکیه به صورت پاویونی در این دوره حضور خواهند یافت.
ببران با بیان اینکه این دوره از نمایشگاه در فضایی به وسعت 21 هزار مترمربع برگزار خواهد شد، افزود: در این دوره نیز آخرین دستاوردهای صنعت آب و تاسیسات فاضلاب شامل لوله واتصالات، سامانه‌های تصفیه، فیلتراسیون و نمک‌زدایی آب، لوله و اتصالات و شیرآلات، سامانه‌های اتوماسیون، ابزارهای دقیق، سیستم اندازه‌گیری و تجهیزات آزمایشگاهی، تجهیزات صنعتی و لوله و اتصالات ارائه خواهد شد.
وی هدف اصلی این نمایشگاه را کاهش تصدی‌گری دولت و سپردن حوزه‌های تخصصی به بخش خصوصی در راستای توجه ویژه دولت تدبیر و امید به این امر عنوان کرد و گفت: در جهت تبادل تجربیات و نوآوری‌های جدید و حضور اصحاب صنعت به ویژه فراهم کردن زمینه حضور شرکت‌های دانش بنیان یا نوپا که در حوزه صنعت آب وارد شده‌اند، نقطه عطف این دوره از نمایشگاه خواهد بود.
مدیرکل روابط عمومی وزارت نیرو ادامه داد: رویکرد جدید صنعت آب در این نمایشگاه، خصوصی‌سازی و بهره‌گیری از توانمندی بخش خصوصی، غیردولتی و شرکت‌های دانش‌بنیان و نوپا خواهد بود و درصدد است تا زمینه لازم برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت آب و فاضلاب کشور فراهم آورد.
ببران تصریح کرد: به‌رغم موج تحریم‌های جدید از سوی آمریکا، کشورهای مهم اروپایی و شرکای تجاری ایران در اروپا و آسیا از این نمایشگاه استقبال کرده‌اند که همین موضوع نشان از اهمیت بیش از پیش ایران در منطقه و اقتصاد جهان است.
رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه‌های صنعت آب و برق مولفه مهم این دوره را توسعه استانداردها و شاخص‌های رشد و توسعه اقتصادی کشور در بخش آب و فاضلاب عنوان کرد و ادامه داد: از جمله ویژگی‌های نمایشگاه، شناسایی نوآوران و مبتکران بخش خصوصی در صنعت آب و فاضلاب کشور، شناسایی فناوری‌های جدید، ایجاد تعامل بیشتر بین بخش خصوصی داخلی و خارجی است.
وی افزود: در جهت تعامل بیشتر بخش خصوصی با دولت، نشست‌های تخصصی و مشورتی پیرامون چالش‌های صنعت آب بین مقامات دولتی و نمایندگان بخش خصوصی برگزار خواهد شد.
ببران در پایان از برگزاری کارگاه تعاملی روزنامه‌نگاری در بخش آب خبر داد و گفت: این کارگاه با حضور با حضور اساتید مجرب حوزه آب، جامعه شناسی و رسانه برگزار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)